Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 04, 2013

Ιδού η συνέπεια των πολιτικάντηδων: Δυο αντιμνημονιακοί επέστρεψαν στην σφόδρα μνημονιακή ΝΔ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μαριονέτες των στοών οι πολιτικάντηδες. Μόνο σταθερό χαρακτηριστικό τους η υποταγή στους σιωνιστές.

Το χρονικό δύο… προαναγγελθέντων προσχωρήσεων στην ΝΔ (και συντόμως «Νέα Ελλάδα», το «ευρωπαϊκό» κόμμα του φον Αντωνάκη…) είχαμε χθες. Δύο «ανεξάρτητοι» βο(υ)λευτές, οι… σφόδρα αντιμνημονιακοί (μέχρι χθες…) Μαρκόπουλος και Σολδάτος, δήλωσαν πως… συστρατεύονται με την (σφόδρα μνημονιακή…) ΝΔ, ανταποκρινόμενοι στο… προσκλητήριο του (φον) Αντωνάκη. Έτσι, η ΝΔ έχει πλέον 127 βουλευτές, ενώ η μνημονιακή συγκυβέρνηση της Νέας Πασοκοκρατίας 155.

Μάλιστα, ο «πολύς» Μαρκόπουλος (τον οποίον κάποιοι άσπονδοι φίλοι του στην ΝΔ τον αποκαλούν «κουρτινάκια» – γιατί άραγε;) στην ανακοίνωση… επαναμάντρωσής του, αναφέρει ως έναν από τους λόγους και τους… φραγμούς που βάζει ο (φον) Αντωνάκης στο… μίσος των «νεοναζί»:...


«Ο Αντώνης Σαμαράς συνδυάζει την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα για την ανασυγκρότηση της χώρας με την πολιτική διορατικότητα για μια μεγάλη παράταξη που θα εξασφαλίσει την κυβερνησιμότητα. Επιπλέον, απομακρύνει πολιτικούς κλυδωνισμούς και βάζει φραγμούς προς την ακτιβιστική αριστερά που εθίζεται στην καταστροφή και τους νεοναζιστές που επενδύουν στο μίσος».
Να θυμίσουμε, σε όσους τυχόν το λησμόνησαν, πως ο Μαρκόπουλος ήταν βουλευτής και Νο 2 στο κόμμα Καμμένου, και αποχώρησε –μαζί με άλλους- απ’ αυτό τον Δεκέμβριο, με σκοπό –σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου της περιόδου εκείνης- να ιδρύσει κόμμα «δεξιότερα» της ΝΔ, για να γίνει ο… κυματοθραύστης της Χρυσής Αυγής. Όμως, ήρθαν οι πρώτες δημοσκοπήσεις και μόλις ο Μαρκόπουλος διαπίστωσε πως θα τον πάρει και θα τον σηκώσει το… κύμα της Χρυσής Αυγής, ανέκρουσε πρύμναν και ακύρωσε τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του…

πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ...ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ Η ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΡΟΛΟΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών