Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 20, 2013

Τα "επιτεύγματα" και η προσφορά του (Κ)Αφρο-"Έλληνα" Αντεκουτούμπου (ή όπως λέγεται) στην Εθνική Νέων...

Πριν από περίπου 20 ημέρες, κυριολεκτικά, ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΑΝ όλα τα "ελληνόφωνα" ΜΜΕ για τον 'έλληνα' εξ Κ-Αφρικής, Γιάννη Αντεκουμπάμπουε ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, και πόσο υπερήφανη έκανε την Ελλάδα που επιλέχθηκε στο νο.15 του Ντράφτ του NBA για να παίξει σε μια αμερικάνικη ομάδα μπάσκετ....(τρομακτικό 'επίτευγμα'...)

Μέσα στην "αντιρατσιστική" υστερία των νοσηρών φυλλάδων και των εκπορευνόμενων τηλεοράσεων βρήκε την ευκαιρία και ο Σαμαράς και κάλεσε τον μαυρούλη στο Μέγαρο Μαξίμου με την οικογένεια του για να του δείξει την ευγνωμοσύνη του....(όχι που θα καλούσε ας πούμε τον πατέρα του Ισαάκ Σολωμού, τους γονείς του Ιωαννίδη ή ακόμη και τα παιδιά θαύματα που διέπρεψαν στις μαθηματικές Ολυμπιάδες).

Εντέχνως και σκόπιμα λοιπόν ο νεαρός από τη Νιγήρια (κάπου εκεί τέλος πάντων...) έγινε το πρώτο θέμα συζήτησης παντού...Μέχρι και η ανάγκη να επανέλθει το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο προπαγανδίστηκε από όλους τους ανθέλληνες δημοσιολόγους.

Και τώρα αρχίζουν τα.....ωραία για το 'τρομερό παιδί' του "ελληνικού" μπάσκετ.

Η Εθνική νέων κάτω των 20 ετών συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ και όπως αναμενόταν αυτό το 'ταλέντο', που οι "ειδικοί" βεβαιώνουν ότι θα διαπρέψει στο NBA, δε θα μπορούσε να λείψει από......
την προσπάθεια για κατάκτηση ενός μεταλλίου, ακόμη και αν 'διαμαρτυρόταν' για το γεγονός ότι του κάνει κακό ή τόση δημοσιότητα!!!!!(δεν την επιδίωξε ο κακομοίρης.....)


"Βασικό" και "αναντικατάστατο" στέλεχος της Εθνικής ομάδας λοιπόν ο......'μαύρος Έλληνας' κατά τον προπονητή του Μίσσα (επίθετο και αυτός....)

Πάμε να δούμε όμως τη..."βοήθεια" του Αντεμπάγκουε στην Εθνική...

Στη φάση των ομίλων όπου η Εθνική πέτυχε 6/7 νίκες το "ταλέντο" προσέφερε:

1ος Αγώνας: Αντίπαλος Σερβία: 14 πόντοι με 2 τρίποντα και επειδή θα νομίζει κανείς ότι...προσέφερε αρκετά.Καλύτεροι από τον συγκεκριμένο υπήρχαν 3 Ελληνόπουλα που πήραν πάνω τους στην πιο κρίσιμη στιγμή την Εθνική. Ο Αντεμπαγιό εξαφανισμένος στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του αγώνα.

2ος Αγώνας: Αντίπαλος Γερμανία:20 πόντοι...Όντως ήταν ο καλύτερος της ομάδας με τη ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ του τουρνούα.

3ος Αγώνας: Αντίπαλος Γεωργία: 7 πόντους ο "σταρ" με το πρώτο του καλάθι να το πετυχαίνει στο 24' λεπτό...

4ος Αγώνας: Αντίπαλος Λιθουανία: Στο κρισιμότερο (μέχρι το επόμενο παιχνίδι..) ο "Αντε....μη πω τίποτα" πέτυχε 1 ολόκληρο πόντο και έπαιξε 10'....

5ος Αγώνας: Αντίπαλος Κροατία: 12 πόντοι και ο τρίτος καλύτερος παίκτης της Εθνικής.

6ος Αγώνας: Αντίπαλος Μαυροβούνιο: Πάλι 12 πόντοι στην πιο εύκολη νίκη της Εθνικής με διαφορά 23 πόντους. Φυσικά και δεν ήταν ο καλύτερος παίκτης της.

7ος Αγώνας: Αντίπαλος Τουρκία: Ο Αγώνας που θα έκρινε αν θα τερματίσουμε 1οι  ή 2οι...Στο πρώτο δεκάλεπτο χάνουμε με διαφορά 18 πόντων, κάθεται στον πάγκο ο "Άντε..που είναι επιτέλους" και τελικά γυρνάμε το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνουμε και έρχεται η ήττα. Η προσφορά του ήταν 1 πόντος!!!

Φτάνουμε στη φάση των 8'. Προημιτελικά εκεί που θα "μιλήσουν" οι 'μεγάλοι παίκτες' και η ψυχή. Αντίπαλος η Ισπανία.

Μας διασύρει και ο "Άντε....στο Αμέρικα και να μείνεις εκεί" βάζει 5 πόντους στα πρώτα 7 λεπτά και μετά...........πάγκο. Ήττα.... και τα παλικαράκια μας που ονειρεύονταν τη...Μύκονο με το μετάλλιο στο στήθος για να τους φωτογραφίζουν στα περιοδικά και μήπως βρουν και καμμια βίζιτα θα επιστρέψουν με....τη μπάλα στο χέρι!

Από τα παραπάνω που διαβάζετε άξιζε τόσος "ντόρος" άραγε για το 'πρότυπο'....'προσαρμοσμένου' λαθρομετανάστη στην Ελληνική κοινωνία...;!

Φυσικά και όχι είναι η απάντηση..
Αλλά είπαμε....Αν είσαι άλλο χρώμα (πέρα του λευκού) και λαθρομετανάστης ότι πετυχαίνεις 'αξίζει' εις διπλούν, τριπλούν, τετραπλούν στην Ελλάδα της θολοκουλτούρας, του εθνομηδενισμού και της φυλετικής επιμειξίας.

Υ.γ.
Μήπως αν η Εθνική είχε μόνο ΛΕΥΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ τα κατάφερνε καλύτερα...;! (Μια υπόθεση εργασίας κάνουμε...)

Υ.γ.2
Είχε πάντως το θάρρος να παραδεχθεί ο...."Άντε...γεια" ότι υπάρχουν πολλοί καλύτεροι παίκτες από τον ίδιο στην Εθνική Νέων και δεν είναι τόσο ικανός όσο τον παρουσιάζουν!

Πανηγυρισμοί με την....σχισμένη ελληνική σημαία! Δεν είναι για αυτούς παρά ένα κομμάτι πανί...Πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε όταν το ίδιο ισχύει και για φυλετικά;!;! Έλληνες όπως ο...Βαρβιτσιώτης και ο Πάγκαλος

4 σχόλια:

  1. "εθνικη Ελλαδος" με αραπηδες;
    ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ πλήρως και η Ελλαδα, βαδίζουμε στα χνάρια των αντίστοιχων "εθνικών" Αγγλίας Γερμανίας και Γαλλιας ολοταχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά αν ήταν καλός παίχτης ο Αμπελελέκουε θα τον άφηναν ο ΟΣΦΠ και ΠΑΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμπελελεκουε;; Αχαχααχαχαχαχαχ.. Μλκ μου..

      Τάσος Καλ

      Διαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ20 Ιουλίου 2013 στις 6:52 μ.μ.

    Να πάει στην εθνική Νιγηρίας ο αραπάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών