Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 20, 2013

Η "περιούσιας" έμπνευση και σιωνιστικής χειραγώγησης της "Δημοκρατίας της Βαίμάρης"..Ένα άρθρο - τομή του φίλου και Συναγωνιστή Joachim Peiper για το ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το άρθρο αποτελεί το 1ο μέρος μιας εξαιρετικής δουλειάς του Συναγωνιστή/Φίλου και Αναγνώστη/Σχολιαστή του blog ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ, Joachim Peiper, που αποκαλύπτει με στοιχεία και ντοκουμέντα την "περιούσια" χροιά της "Δημοκρατίας της Βαϊμάρης" και την καταπίεση που είχε υποστεί ο γερμανικός λαός, μέχρι την Εθνικιστική του έξαρση που έσπασε τα δεσμά της υποτέλειας του σιωνιστή Δυνάστη. 

Ευχαριστώ/ούμε προσωπικά για άλλη μια φορά τον Συναγωνιστή της Ιδέας Joachim Peiper για το χρόνο και την επιλογή του να δημοσιευτεί το έργο του στο blog ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ.
(οι υπογραμμίσεις και ο τονισμός είναι δικός μας) 

Η αναδημοσίευσή του, μερικώς ή ολικώς, γίνεται κατόπιν έγκρισης του Διαχειριστή του blog και του συγγραφέα με αναφορά στον ίδιο.




Γράφει ο Joachim Peiper

Η επισκόπηση της συγκεκριμένης ιστορικής περιόδου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι όποιος κατανοήσει τους λογούς υπάρξεως της λεγόμενης "Δημοκρατίας της Βαιμάρης" το ιστορικό πλαίσιο επί του οποίου επιβλήθηκε όπως επίσης και τον τρόπο δια τον όποιον επιβλήθηκε θα μπορέσει να κατανοήσει εις βάθος την σημερινή πολιτικό-οικονομική πραγματικότητα και μπορέσει να δει τους λόγους για τους οποίους τόσο συχνά αναφέρεται από τα εγχώρια ανθρωποειδή και ανδρείκελα του διεθνούς καπιταλο-κομμουνιστικού καθεστώτος, ενός καθεστώτος το όποιο υπήρξε ομοούσιο και δισυπόστατο από τις απαρχές του, ενός καθεστώτος το όποιο έχει επιβληθεί δια της βίας και πολεμικά και έχει δημιουργήσει την ιερά εξέταση αλλά και τους δαίμονες του έτσι ώστε να στερεωθεί δια της ιδεολογικοπολιτικής τρομοκρατίας.


Τι ήταν η "Δημοκρατία της Βαιμαρης", το ερώτημα δεν μπορεί ούτε δύναται να......
απαντηθεί με λίγες γραμμές, όπως επίσης και δεν θα μπορούσε να αναλυθεί στα πλαίσια μιας εισαγωγής ενός θέματος το όποιο πραγματεύεται την αναγνώριση των δομικών υλικών αυτής της περιβόητης και πυορροούσας δημοκρατίας των νικητών επί των ηττημένων.


Το 1918 λήγει ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος, η Γερμανία και το Ράιχ της η αυτοκρατορία της που δημιουργήθηκε από τον Βίσμαρκ έχει πλέον διαλυθεί από τους συνασπισμένους νικητές Άγγλους ,Γάλλους και εσχάτως Αμερικανούς (σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: την ύστατη στιγμή, ακόμη μια φορά, οι "αμερικάνοι" επεμβαίνουν καθώς οι Γερμανοί επελαύνουν). Θα πρέπει να ειπωθεί όμως ότι πρώτον η Γερμανία μέχρι και πριν την συμμετοχή των Αμερικανών υπήρξε νικήτρια, η Ρωσία είχε ηττηθεί και συνθηκολογήσει έχοντας υποστεί την επιβολή μιας μικρής κλίκας εβραίων των μπολσεβίκων οι οποίοι και επέβαλαν δια των όπλων κομμουνιστικό καθεστώς το 1917. Οι Άγγλοι είχαν πάψει να ελπίζουν σε διείσδυση και οι Γάλλοι ήταν ημι- κατεστραμμένοι, ο Αμερικανός γερουσιαστής Gerald Nye είχε αποφανθεί μετά από έρευνες που διεξήγαγε μετά τον πόλεμο ότι οι ΗΠΑ είχαν συμμετάσχει στον πόλεμο εναντίον της Γερμανίας εξ αιτίας των πολεμικών συμφερόντων μεγάλων βιομηχανιών της Αμερικής (γνωστής Εβραϊκής ιδιοκτησίας και συμφερόντων όπως η GP Morgan η όποια ήταν ιδιοκτησίας των Ροθσιλντ) η καταστροφή του πρώτου παγκοσμίου πολέμου λοιπόν και η ήττα της Γερμανίας μπορεί πλέον μετά βεβαιότητας να αποδοθεί στα συμφέροντα αυτής της χρηματοπιστωτικής σιωνιστικής κλίκας, την όποια εκθέτει σε  ομιλία του ο εβραίος επιχειρηματίας Benjamin Freedman με τις σαρωτικές του δηλώσεις, ομιλία η όποια υπάρχει στο διαδίκτυο.



Τα της "περιούσιας" φυλής "κατορθώματα" εναντίον της Γερμανίας και της πολιτισμένης ανθρωπότητας δεν σταματούν εκεί προφανώς. Είναι σχεδόν άγνωστο ότι πριν ακόμα την συνθηκολόγηση των Γερμανών κατά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο οι εβραιομπολσεβίκοι είχαν επιχειρήσει να εξεγερθούν εντός της Γερμανίας και να επιβάλουν δια των όπλων κομμουνιστικό καθεστώς όπως ακριβώς έπραξαν με επιτυχία  στην Ρωσία το 1917. Κατά το 1918, δηλαδή έναν χρόνο αργότερα, με αρχηγούς τους Εβραίους Karl liebknecht και την γνωστή μιαρή κομμουνίστρια Rosa Luxemburg (την ίδια εβραία που εκθειάζουν οι εβραιοκαπιταλιστες ανεγείροντας προς τιμήν της και ιδρύματα μάλιστα) προσπάθησαν να επιβάλουν σε όλη τη Γερμανία σοβιετικά καθεστώτα. Σε ορισμένες περιοχές υπήρξαν για σύντομο χρονικό διάστημα επιτυχημένοι. Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι η «Σοβιετική Δημοκρατία της Βαυαρίας». Ο εβραίος Kurt Eisner διακήρυξε "ελεύθερο κράτος" την Βαυαρία και με μια συμμορία μερικών χιλιάδων καθαίρεσαν την μοναρχία Βίτελσμπαχ που υπήρχε για 700 χρόνια. Έγινε τη στιγμή της απόλυτης αδυναμίας της Γερμανίας να αντιδράσει. Αυτή η συμμορία των Εβραίων όταν είδε ότι δεν μπορούσε να επιβληθεί μέσω εκλογών επέβαλε δια της βίας, και με πρόφαση την δολοφονία του Εβραίου Αισνερ από έναν ….ημι ΕΒΡΑΙΟ, "Σοβιετική Δημοκρατία" στην Βαυαρία, με στελέχη τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ Ernst Toller Gustav Landauerκαι Erich Mühsam. Η συγκεκριμένη "κυβέρνηση" αποδείχτηκε ανίκανη με στελέχη ακόμα και τροφίμους φρενοκομείων όπως ο Franz Lipp, και έτσι ανέλαβε το ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ κόμμα με αρχηγό τον εβραίο Eugen Levine


Η συγκεκριμενη "Δημοκρατία" των μιαρών αυτών μολυσματικών και παρασιτικών (υπ)ανθρώπων διαλύθηκε με την επέμβαση των Φραικορπ (εθνικιστικών ταγμάτων), αλλά η Γερμανία συνέχισε να είναι ηττημένη και έτσι το καθεστώς το όποιο της επιβλήθηκε ήταν μια εκφυλισμένου τύπου σιωνιστική ,διεθνιστική «κοινοβουλευτική δημοκρατία» άμεσα εξαρτημένη από το διεθνές χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο που διαχειρίζεται η Σιωνιστική συμμορία της Γουόλ Στριτ, με ένα καπιταλιστικό οικονομικό μοντέλο δανείων και δεσμεύσεων, επιβεβλημένη παντοειδή παρακμή σε όλα τα επίπεδα από τις τέχνες μέχρι την παιδεία, και την απόλυτη διαχείριση της παιδείας και των μίντια από μια κλίκα εβραιομπολσεβικων και φίλο μαρξιστών.(σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μήπως σας θυμίζει κάποια/ες σημερινές.....'δημοκρατικές' χώρες;!)


Εν κατακλείδι η Βαϊμάρη υπήρξε η προπομπός και το πεδίο "δοκιμής" της νέας μορφής πολιτευμάτων -νοσημάτων που επιχείρησε να επιβάλει ο διεθνής βάκιλος στην Ευρώπη μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο και επέβαλε μετά την ολοκληρωτική της καταστροφή κατά τον δεύτερο παγκόσμιο. 
 
Τα Φράικορπς εναντίον των εθνοπροδοτών κομμουνιστών το 1919 στο Βερολίνο

Εκμαυλιστήρια μυαλών και ψυχών, ολετήρες εθνών και παραδόσεων και μηχανές χρηματοπιστωτικής υποδουλώσεως και άμεσης εθνοαποδομιτικης δεσμεύσεως σε μια συμμορία η όποια όταν δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χαρτιά της για να δεσμεύσει μια εθνοφυλετική κοινότητα χρησιμοποίει τις βόμβες του ΝΑΤΟ.


Όταν δεν θέλεις την "δημοκρατία" τους η "δημοκρατία" τους θα σου επιβληθεί με τα Β52… Η ανάλυση είναι σύντομη, θα μπορούσε να είναι πολύ πιο μακροσκελής το τελικό συμπέρασμα είναι ότι η "Δημοκρατία της Βαιμαρης" όχι απλά δεν υπήρξε η φυσιολογική κατάσταση η όποια ανατράπηκε από μια "κρίση" αλλά υπήρξε ένα μολεμένο  υποπροϊόν κρίσεως και ολικής πολεμικής καταστροφής. Ένα καθεστώς το όποιο επιβλήθηκε από έναν ΝΙΚΗΤΗ σε έναν ΗΤΤΗΜΕΝΟ.

 Ο "Βαιμαρικος εμβολιασμός" σκοπό είχε την από-ανοσοποίηση του εθνικού οργανισμού στον  οποίο επιβλήθηκε, την αποδυνάμωση και τελική εξόντωση του (μέχρι που ήρθε η αντίδραση από το Εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς). 



Θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες το 2ο μέρος...

15 σχόλια:

  1. Εύγε!!! Τέτοιες ιστορικές αναλύσεις θέλουμε που να αποδεικνύουν αυτό που όλοι ψυχανεμίζομαστε όταν τα ιστορικά γεγονότα δεν δένουν και μέσα μας ξέρουμε ότι μάλλον οι ''περιούσιοι'' ευθύνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ20 Ιουλίου 2013 στις 11:06 μ.μ.

    Εγώ θα κάνω ένα γενικότερο σχόλιο με αφορμή το άρθρο του Συναγωνιστή Peiper.

    Ανεξάρτητα από τις επιμέρους διαφορές μας ( Εθνικιστές, Εθνικοσοσιαλιστές, Ορθόδοξοι, Αρχαιόφιλοι κλπ ) πρέπει να έχουμε ΟΛΟΙ στο μυαλό μας το εξής :

    Ο Εβρα'ι'κός Σιωνισμός είναι ο προαιώνιος και ακοίμητος εχθρός του Ευρωπαίου Ανθρώπου, και ειδικότερα του Έλληνος.

    Τόσο ο καπιταλιστικός φιλελευθερισμός όσο και ο - υποτιθέμενος αντίπαλός του - μαρξιστικός κομμουνισμός, είναι Εβραιοσιωνιστικά δημιουργήματα.

    Είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος.

    Ο πυρήνας της ομοιότητάς τους είναι ότι και οι δυο θεωρούν τον άνθρωπο ως "οικονομικό ον", δηλαδή ως homo economicus.

    Ο μαρξισμός αναγνωρίζει μόνο "τάξεις" και απορρίπτει το Έθνος, την Φυλή και τις αναπόφευκτες γενετικές διαφορές μεταξύ των ανθρώπων.

    Θεωρεί ο μαρξισμός ότι όλες οι ανθρώπινες ιδιότητες και διαφορές οφείλονται σε κοινωνικούς, οικονομικούς και ταξικούς λόγους.

    Το ίδιο - με διαφορετική φρασεολογία - πρεσβεύει και ο καπιταλισμός.

    Για τον φιλελεύθερο αστό επίσης δεν υπάρχουν Έθνη, Φυλές ή Πατρίδες.

    Οι άνθρωποι είναι απλώς "καταναλωτές" και το κεφάλαιο, το χρήμα πρέπει να διακινείται ελεύθερα, χωρίς εθνικούς περιορισμούς.

    "Οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα" λέει το κομμουνιστικό μανιφέστο.

    "Το κεφάλαιο και το εμπόριο δεν έχουν πατρίδα", λέει ο καπιταλισμός.

    Και οι δυο θεοποιούν την οικονομία και την οικονομοκεντρική θεώρηση του κόσμου.

    Στις εφημερίδες, στην τηλεόραση, παντού ασχολούνται με τα οικονομικά θέματα.

    Όλες οι διαδηλώσεις στον εκφυλισμένο "Δυτικό" κόσμο γίνονται για οικονομικές διεκδικήσεις και ζητήματα.

    Ελάχιστα εως καθόλου διαδηλώνουν οι Δυτικοί για κάποιο πνευματικό, ηθικό ή Εθνικό ζήτημα.

    Όλοι ασχολούνται με τους μισθούς, τις συντάξεις τους και πολλοί αυτοκτονούν γι'αυτά τα θέματα.

    Έτσι επίσης εξηγείται η ευκολία με την οποία οι "αριστεροί" μεταπηδούν σε "δεξιά" κόμματα και αντιστρόφως.

    Έτσι εξηγείται το κοινό μίσος μαρξιστών και φιλελευθέρων εναντίον του Εθνικισμού και του Φυλετισμού.

    Κοινά φρούτα του ιδίου εβραιοσιωνιστικού δέντρου είναι όλοι τους.

    Για εμάς τους Εθνοφυλετιστές, η οικονομία είναι απλά ένα ΜΕΣΟΝ και όχι ο ΣΚΟΠΟΣ της Ιστορίας.

    Η οικονομία πρέπει να υποτάσσεται στον σκοπό της Εθνοφυλετικής επιβιώσεως, και όχι το αντίθετο.

    Ο Άνθρωπος καθορίζεται από την καταγωγή του, το εθνικό και πολιτιστικό του υπόβαθρο, τις παρακαταθήκες των Προγόνων του και όχι μόνο από την τάξη του ή την οικονομική του κατάσταση.

    Η Πόλις - δηλαδή η Εθνοφυλετική κοινότης - έχει έναν Ανώτερο πολιτιστικό Προορισμό, ένα Μεταφυσικό Συλλογικό Πεπρωμένο σύμφωνα με τον Πλάτωνα.

    Αλλιώς δεν είναι ΠΟΛΙΣ Ανθρώπων, αλλά αγέλη κτηνών.

    Αυτά όμως ξεφεύγουν από τον σχολιασμό του παρόντος άρθρου. Ίσως συνεχίσουμε κάποια άλλη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαιρε συναγωνιστή Πασπαρτου και Ελλην εθνικιστή.
    Καταρχάς να πω πως ευχαριστώ τον συναγωνιστή διαχειριστή για την ανάρτηση του άρθρου και την άψογη φιλοξενία του στο μπλογκ του.
    Και δεύτερον οτι συμφωνώ απόλυτα με αυτά που αναφέρει ο Ελλην Εθνικιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ για το άρθρο και ομολογώ ότι δεν τα ήξερα τα γεγονότα αυτά. Με την ευκαιρία, η ιδέα πρέπει να συνεχιστεί. Τα σύντομα και περιεκτικά άρθρα που διατηρούν τις πιο καίριες πληροφορίες (π.χ., την εθνική καταγωγή των εμπλεκομένων) μας ανοίγουν τα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πράγματι τομή... τρεις αράδες με υποκειμονενικά στοιχεία χωρίς αναφορές. Α.. ρε απολίθωμα Peiper... σουρωτήρι σε έκαναν. Αφού σκότωσες Έλληνες, θεία δίκη λέω εγώ...

    Να πασπαρτού... καλά το πας.. φρόντισε να κάνεις τη σελίδα, χώρο λατρείας των Ναζί. Είμαστε Έλληνες εθνικιστές ή πατριώτες, τα άλλα είναι αηδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ21 Ιουλίου 2013 στις 9:41 π.μ.

      Φίλε μου, μην γίνεσαι υπερβολικός.

      Δεν είμαστε "λάτρεις των Ναζί", αλλά λάτρεις της Αληθείας.

      Εγώ είμαι Έλληνας Εθνικιστής και εάν ζούσα το 1941 θα πολεμούσα στο Ρούπελ τους Γερμανούς που εισέβαλλαν στην Πατρίδα μας.

      Όμως από την άλλη δεν είμαι και βόδι για να καταπίνω αμάσητη την εβρα'ι'κή προπαγάνδα του Χόλυγουντ.

      Ο Μεσοπόλεμος και ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος είναι περίοδοι της Ιστορίας με πολλές άγνωστες πτυχές που μας επηρεάζουν εως σήμερα.

      Άλλωστε οι σημερινοί "δημοκράτες" μας έχουν πρήξει με τις αναφορές τους στην Δημοκρατία της Βα'ι'μάρης κλπ κλπ.

      Καλό είναι λοιπόν να μαθαίνουμε ορισμένα πράγματα.

      Όλα αυτά που αναφέρει ο Peiper για την εβρα'ι'κή καταγωγή των δημιουργών της Βα'ι'μάρης είναι αλήθεια.

      Τα ίδια κάνουν οι Σιωνιστές και σήμερα στην Ελλάδα.

      Τρομοκρατία της αριστεράς και οικονομική υποδούλωση μέσω δανείων.

      Εάν εγώ πχ δεν τρώω τα ψέμματα των Αμερικανοσιωνιστών για τα δήθεν χημικά όπλα του Σαντάμ, είμαι αυτομάτως οπαδός του Σαντάμ ;;

      Όχι βέβαια !

      Το ίδιο ισχύει και για τον Χίτλερ.

      Η απλο'ι'κή ιστοριούλα για τον τρελό Χίτλερ που ξύπνησε ένα πρωί και αποφάσισε να κατακτήσει τον κόσμο, κάπου "μπάζει".

      Το ότι έχω αμφιβολίες για την ερμηνεία της Ιστορίας που μου πλασάρουν οι νικητές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου δεν με κάνει αυτομάτως "Χιτλερικό".

      Αυτοπροσδιορίζομαι ως Έλλην Εθνικιστής. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

      Απλά αναζητούμε την αλήθεια φίλε μου.

      Διαγραφή
    2. Με κάλυψε απόλυτα ο ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ...
      Αγαπητέ ανώνυμε είμαι,είμαστε και παραμένουμε ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

      Αν δεν κατανοείς ότι το κείμενο γράφτηκε με αφορμή τη ρυπαρή προπαγάνδα των διαμορφωτών κοινής γνώμης για το τι ήταν η "Δημοκρατία της Βαϊμάρης" είναι λυπηρό.

      Έχετε μολυνθεί τόσα χρόνια με τα σιωνιστικής εμπνεύσεως, Αντι - Εθνοσοσιαλιστικά εκπαιδευτικά "εμβόλια" και δυστυχώς είναι τόσο ισχυρά που δεν βλέπετε ούτε την αλήθεια που υπάρχει μπροστά σας.

      Ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν έχω καμμια διάθεση να σε θίξω.
      Το αντίθετο..Να ξαναδιαβάσεις το κείμενο και να σε βάλει σε υποψίες για το ποιός είναι ο πραγματικός εχθρός σου και της Ευρώπης των Εθνών.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ


      Διαγραφή
    3. Ο Έλλην Εθνικιστής,είναι ΩΡΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ.........σας ευχαριστώ όλους εσάς,που αγαπάτε αυτό το Έθνος!

      Διαγραφή
    4. Εγω θεωρώ οτι ο πρώτος σχολιαστής ειναι εβραιομπολσεβικος.
      Καταρχάς ομιλείς περι υποκειμενικών στοιχείων άνευ αναφορών, τον παραπέμπω στην καθεστωτική Wikipedia και για στοιχεία περι της εβραϊκής καταγωγής των ονομάτων που αναφέρονται και για την περιγραφή της "Δημοκρατίας της Βαυαρίας".

      Επισης το οτι αμφιβάλει για την εβραικοτητα και πανηγυρίζει για την δολοφονία του Παιπερ απο εβραιομπολσεβικους, και αυτο παραπέμπει κάπου ιδεολογικά.

      Θα πρέπει να γραφεί ενα άρθρο κάποτε για τα αίτια εισόδου της Ελλαδος στον πόλεμο κατα της Γερμανίας διοτι οι περισσότεροι μιντιο αναθρεμμενοι θεωρούν οτι η Γερμανία μας κήρυξε τον πόλεμο και πως η Ελλας τοτε ήταν αυτόνομο εθνικό κράτος...

      Διαγραφή
    5. http://en.wikipedia.org/wiki/Bavarian_Soviet_Republic\

      Άρθρο για την Σοβιετική δημοκρατία της Βαυαρίας, μπορείτε να ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ τις καταγωγές ΟΛΩΝ των εμπλεκομένων στα λινκ των παραπομπών των ονομάτων.

      Διαγραφή
  6. ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.Ο ΧΙΤΛΕΡ ΥΠΗΡΞΕ Η' ΟΧΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΟΒΡΙΩΝ?ΑΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Πράκτορας των Εβραίων" ο Χίτλερ...Πατρίκιε αν είσαι εσύ έχεις τον σεβασμό μου και δεν θα το σχολιάσω..

      Αν τώρα αγαπητέ "ανώνυμε" είσαι κάποιος άλλος τότε τι να πω...Μάλλον έχεις άγνοια της Ιστορίας. Εκτός αν προσπαθείς να εξάγεις συμπεράσματα επί του τελικού αποτελέσματος..
      Ότι δηλαδή με την πτώση του Γ' Ράιχ και την πάροδο 3 χρόνων δημιουργήθηκε το Σιωνιστικό κράτος στη Μέση Ανατολή.
      Με αυτό συμπεραίνει κανείς ότι ο Χίτλερ ήταν "πράκτορας των Εβραίων";!

      Ήδη από το 1907 και συγκεκριμένα το 1919 οι εβραίοι και το Σιωνιστικό λόμπυ υπό τον Hertz επιθυμούσε τη δημιουργία του σιωνιστικού κράτους με την αρωγή της εβραιοκρατούμενης Βρετανίας..!

      Μήπως αυτοί έφεραν τον Χίτλερ στην εξουσία για να πετύχουν το σκοπό τους;!;!

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Αυτη η εβραίικη παραφιλολογία περι "δημιουργίας" κράτους του Ισραηλ και "Πράκτορα" Χιτλερ η οποια ειναι καταφανώς εβραϊκή μαύρη προπαγάνδα για ΗΛΙΘΙΟΥΣ και η οποια καταφανώς προσβάλει το νοητικό επίπεδο του ανθρωπίνου είδους, βλεπω στις τάξεις των "εθνικοφρόνων" καλα κρατει.

      Φυσικά εχω στοιχεία για την "καταγωγή" αυτης της παραφιλολογίας την οποια προωθεί πλεον εμφανώς το καθεστώς, κατι αντίστοιχο μάλιστα εχω ακουσει να αναφέρεται απο το εβραϊκό History Channel εβραϊκό διοτι το πλειοψηφικό μετοχικό πακέτο το εχει η Ντισνει η οποία ειναι ιδιοκτησίας ενος ΕΒΡΑΙΟΥ .
      Έχει κάποια χρόνια που ειχα ψαξει την καταγωγή αυτης της παραφιλολογίας και είχα βρει οτι το "εβραιος Χιτλερ κλπ κλπ" ειναι δημιούργημα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ δημιουργίας εβραιων της προδρόμου του CIA κατα την διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πόλεμου.

      Η συμφωνία δημιουργίας κράτους του Ισραηλ ειχε γίνει ΠΟΛΛΑ χρόνια πριν την άνοδο του Χιτλερ στην εξουσία η λεγόμενη συμφωνία ΜΠΑΛΦΟΥΡ με τον ΕΒΡΑΙΟ Χερτζλ οπως αναφέρει ο διαχειριστής, η Παλαιστίνη ήταν υπό την στρατιωτική κατοχή των ΑΓΓΛΩΝ μετα τον ΠΡΩΤΟ παγκόσμιο πόλεμο, συμπέρασμα, το κράτος του Ισραήλ μπορούσαν να το ΣΤΗΣΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ακριβώς ήθελαν και αυτά τα περι Χιτλερ "πράκτορα" απλα υποτιμούν το νοητικο επίπεδο των ΓΚΟΙΜ για τα οποία και οι περιούσιοι τα είπαν.

      Για να βρεις ποιος διοικεί ενα καθεστως βρες ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ.
      Για να βρεις ποιον ΦΟΒΑΤΑΙ το καθεστώς που διοικεί, βρες ποιον ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΕΙ.

      Περαιτέρω λεπτομέρειες θα γραφούν εαν προκύψει ζήτημα.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών