Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 03, 2013

ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΟΛΛΑΝΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΡΙΡ – ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ!

c72141bcd3761caf_21
Ζοφερές μνήμες από το 2011, όταν η αμερικανίδα ανταποκρίτρια του CBS Λάρα Λόγκαν είχε πέσει θύμα βάναυσου ξυλοδαρμού και ομαδικού… πολυπολιτισμικού βιασμού από μαινόμενο όχλο 200 ατόμων (!!!), ξύπνησαν στην «ηρωική» Πλατεία Ταχρίρ (πρότυπο των Τσιπρο-Αλαβάνων), όταν μια νεαρή Ολλανδέζα δημοσιογράφος έπεσε θύμα… πολυπολιτισμικού βιασμού από 5 άνδρες, ενώ κάλυπτε δημοσιογραφικά τις οχλοκρατικές εκδηλώσεις.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αιγύπτου, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από...
σεξουαλική επίθεση από πέντε άνδρες που συνέβη τα τελευταία 24ωρα και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Η ρεπόρτερ του Egypt 25, Ντίνα Ζακάρια, ανέφερε πως το θύμα βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση και πως οι θύτες ήταν άνδρες που «υποδύονταν τους επαναστάτες».
Και δεν είναι το μόνο θύμα. Σε τουλάχιστον 43 υπολογίζονται οι γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βιασμού από συμμορίες, τις τελευταίες ημέρες.
Να σας μεταφέρουμε –με κάθε επιφύλαξη- μια αποκλειστική πληροφορία της τελευταίας στιγμής: μόλις έγινε γνωστή η είδηση, γιόμισαν στο πιτς-φυτίλι 2 πούλμαν με συριζαίες (ξέρετε, απ’ αυτές τις κακάσχημες υστερικές «φεμινίστριες» με τα κοντά μαλλιά και τα ταγάρια, τις αξύριστες, που δεν τις… αγαπάει κανείς) και ήδη κατευθύνονται στην Αίγυπτο και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Ταχρίρ, με την κρυφή ελπίδα ότι θα… βιαστούν ομαδικά από εκατοντάδες (γιατί όχι κι από χιλιάδες…) Αιγυπτίους «επαναστάτες». Εμείς, από την πλευρά μας, ευχόμαστε… καλή τύχη στις συριζαίες, αν και πολύ φοβόμαστε πως οι «επαναστάτες» θα σταματήσουν στον… ξυλοδαρμό τους και θα τις αφήσουν με την πίκρα…

3 σχόλια:

  1. Mόνο ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ; θα βάλουν πούλμαν οι απλύτουλες των Εξαρχείων, να πάνε να φάνε κανέναν λούτσο. Βαρέθηκαν όλο πακιστανικό, να φάνε και λίγο φαραώ πέος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρκετές θυγατέρες στελεχών συριζα και λοιπών, δήλωσαν με επιστολή την συμπαράστασή τους στις συντρόφισες, θα βρίσκονται δίπλα τους, νοερώς όμως, λόγω εξεταστικής περιόδου στα πανεπιστήμια εξωτερικού όπου φοιτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το συγκεκριμένο σκηνίκο έγινε τον Φεβρουαριο του 2011 όταν στην Ταχρίρ διαδήλωναν οι φανατικοί Μουσουλμάνοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών