Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 03, 2013

Μόνο άρμα μάχης δεν είχαν μαζί τους οι αλβανοί δολοφόνοι ΟΥΤσεκάδες...Διαβάστε τον οπλισμό που βρήθηκε πάνω τους!


Βραδινές ώρες χθες (02.07.2013), στην ορεινή περιοχή Κόνισκα Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, αστυνομικές δυνάμεις που συμμετέχουν στην επιχείρηση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή, εντόπισαν δύο άτομα που έφεραν βαρύ οπλισμό, να κινούνται πεζή.

Άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας (Ε.Κ.Α.Μ.) τους προσέγγισαν και τους κάλεσαν να παραδοθούν, πλην όμως αυτοί δεν συμμορφώθηκαν και πυροβόλησαν επανειλημμένα κατά των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των ατόμων.

Όπως διαπιστώθηκε δακτυλοσκοπικά, πρόκειται για :

τον δραπέτη των Φυλακών Τρικάλων (Επ.) LIKA ή SINANI (Ον.) EDISON ή MIRI του HASIS ή HASIZ ή SINANI και της NAFIE, ο οποίος γεννήθηκε την 04.04.1988 στην Αλβανία και

τον (Επ.) LIKA ή SINANI (Ον.) KUJTIM ή FLAMUR του RAMAZAN ή RAMADAN και της LIE ή LIHE, ο οποίος γεννήθηκε το 1974 ή 1975 ή 1977 στην Αλβανία, ο οποίος διώκεται με σωρεία διωκτικών εγγράφων και είναι δραπέτης από τις 25.03.2006 της Δικαστικής Φυλακής Λάρισας.

Στο χώρο της συμπλοκής βρέθηκε και κατασχέθηκε ο οπλισμός των δύο ατόμων και συγκεκριμένα, δύο (2) πολεμικά τυφέκια τύπου Kalashnikov με έξι (6) συνολικά γεμιστήρες με φυσίγγια, δύο (2) πιστόλια και μία (1) χειροβομβίδα.

Στην αστυνομική επιχείρηση που συνεχίζεται συνδράμει και το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή με δύο ομάδες Ειδικών Αποστολών.

7 σχόλια:

  1. Το μπαστάρδι ο τοξοβόλος, μάλλον βαφτιστήρι του Μητσοτάκη είναι. Μόλις τους έπλεξε το εγκώμιο, πάνε τα δύο σκυλιά. Άντε με το καλό και στα Εξάρχεια, από μια σφαίρα στα μάτια των άπλυτων πρακτόρων της Μοσάντ, να τελειώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΣΥΡΙΖΑ θα στείλει αντιπροσωπεία στην κηδεία των σκυλιών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΗΜΕΡΕΣ 2004,ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεσίστιες σήμερα οι σημαίες στην Κουμουνδούρου, για πένθος;χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΓΓΑ- ΕΚΜ: Μαζευτηκαν 1.000 φασιστες με κουκουλες για να σκοτωσουν δυο οικονομικους μεταναστες που ηρθαν για ενα κομματι ψωμι στην πατριδα μας,αισχος ντροπη, ολοι αυριο στο συνταγμα για αντιρατσιστικη διαδηλωση, ο φασισμος δε θα περασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο πλευρό των αλβανών δολοφόνων τα εγχώρια αναρχικά κοπρόσκυλα

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/home#ixzz2XzvWMJpz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΜ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΙΤΖΑΙ,ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ.ΕΠΕΙΤΑ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΦΥΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών