Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 26, 2013

Το "θηρίο" Χρυσή Αυγή και ο...αχώνευτος Καμμένος

433x540_cff7efe68d2ca6689373f25c72ab8175
Μπορεί να έχει εξαφανιστεί από την Αθήνα ο πρόεδρος Πάνος –προφανώς αρμενίζει στα πέλαγα μ’ εκείνο το κότερο που είναι… παροπλισμένο- αλλά κρατάει την επαφή του με την πολιτική πραγματικότητα με συνεντεύξεις που δίνει –δια τηλεφώνου- στα φιλικά ΜΜΕ. Έτσι, χθες ο πρόεδρος Πάνος μίλησε στον Real Fm και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο, για το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής και άλλα… δευτερεύοντα ζητήματα. Ιδού τα όσα… βαθυστόχαστα δήλωσε:
«Για να μην....
ταΐζουμε το θηρίο εμείς ως Ανεξάρτητοι Έλληνες, αρνούμαστε να κάνουμε διαφήμιση στη Χρυσή Αυγή. Αρνούμαστε να σχολιάσουμε. Δεν πρόκειται να μπούμε σε αυτό το παιχνίδι, την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή, την ώρα που αναστέλλεται το σύνταγμα της Ελλάδας και τα νομοθετήματα γίνονται πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Θα εμφανίζεται αυξημένο το φαινόμενο στις δημοσκοπήσεις, όσο το προβάλουν».
Τι θέλει να πει ο… ποιητής (εκ του προχείρου…); «Θηρίο» η Χρυσή Αυγή; Κοτεράτε πρόεδρε Πάνο, πρόσεχε να μη σε φάει! Αν κι εσύ δεν… τρώγεσαι με τίποτα!
(ΥΓ): Και για να μην ξεχνιόμαστε, το κόμμα του αρμενίζοντος στα πέλαγα προέδρου Πάνου πήρε στις εκλογές του 2012 ελαφρώς μεγαλύτερο ποσοστό απ’ αυτό της Χρυσής Αυγής. Άρα και ελαφρώς μεγαλύτερη κρατική χρηματοδότηση. Αλλά –φευ- παρά τις μεγαλοστομίες του, δεν έχει δώσει τίποτα στους Έλληνες που υποφέρουν. Γιατί είναι βλέπετε μαθημένος κι αυτός μόνο να παίρνει…

4 σχόλια:

  1. Ρε κόψε κανά σούσι πατριδέμπορα αστέ και άσε μας ήσυχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝ.ΕΛ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ , ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ .......... (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Σ ΑΥΤΟΝ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ27 Ιουλίου 2013 στις 10:30 π.μ.

    Ο...γερμανοφάγος πατριώταρος Μπούλης Πανούλης βλέπει τους ψηφοφόρους του να φεύγουν προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , και γι'αυτό αρνείται να σχολιάσει.

    Όσο για τις ψεύτικε δημοσκοπήσεις που δίνουν στους ΑΝ.ΕΛ ποσοστά 8-9%, τι να πει κανείς ;;

    Έχετε ακούσει εσείς κανέναν να λέει ότι θα ψηφίσει αυτό το κόμμα ;;

    Εντελώς ανύπαρκτοι είναι στην κοινωνία.

    Παντού ακούμε να λένε όλοι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    θα γελάσουμε πολύ το βράδυ των επομένων εκλογών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.....ΠΑΝΤΟΥ ΛΕΝΕ '''ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ''''...ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΙΜΑ......!!!!!!.....ΚΑΙ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ......ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ Χ Α.....ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΗ......ΕΣΤΩ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ!!!!.....ΙΓΑΥΤΟ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΜΕ......ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών