Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 18, 2013

ΤΟ ΚΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

+γ+ζ+Σ+ν_Δ_Ε+_+__Ζ_Ε_ΔΔεν άφησε ανεκμετάλλευτη τη χτεσινή «Παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού» (οι «παγκόσμιες ημέρες κ.τ.λ.» είναι μια ακόμη εφεύρεση του καπιταλισμού…), το… τιμημένο ΚΚΕ κι εξέδωσε μια ακόμη ανακοίνωση που έσταζε χολή για τον μοναδικό αντίπαλο του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος που με ευλάβεια υπηρετεί, την Χρυσή Αυγή. Την οποία, αναγόρευσε σε «εχθρό του λαού», όπως το ίνδαλμα των κουκουέδων, ο Στάλιν, αναγόρευε «εχθρούς του λαού» όσους εν συνεχεία εξόντωνε (μεταξύ των οποίων δεκάδες χιλιάδες Ποντίους Έλληνες…). Ιδού το σταλινικό παραλήρημα των νοσταλγών των Γκούλαγκ: 

«Ο ρατσισμός, η ξενοφοβία, ο εθνικισμός και ο......
φασισμός είναι εχθροί της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων. Ο Έλληνας άνεργος, ο νέος μαθητής και σπουδαστής, ο ανασφάλιστος εργάτης, ο κακοπληρωμένος υπάλληλος, ο καταχρεωμένος ΕΒΕ δεν έχουν εχθρό το μετανάστη βιοπαλαιστή, τον εργάτη με διαφορετικό χρώμα, γλώσσα, θρησκεία. Δεν τους κλέβει αυτός το ψωμί από το τραπέζι. Είναι το μεγάλο κεφάλαιο που το κάνει, μαζί με τα κόμματα και τους πολιτικούς που το στηρίζουν. Για την τραγική κατάσταση στους παιδικούς σταθμούς, τα νηπιαγωγεία, τα σχολεία δεν φταίνε τα παιδιά των μεταναστών που κάθονται στο ίδιο θρανίο με τα παιδιά των Ελλήνων εργατών. Είναι ο καπιταλισμός και τα μονοπώλια που αφήνουν τα νήπια εκτός νηπιακής αγωγής, που καταδικάζουν στην αμορφωσιά τα παιδιά των εργατών και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, που αντιμετωπίζουν τη μόρφωση σαν εμπόρευμα. Η Χρυσή Αυγή και οι άλλες εθνικιστικές-ρατσιστικές οργανώσεις, τα διάφορα φασιστοειδή που επιδίδονται σε ρατσιστικές, εγκληματικές επιθέσεις, ακόμη και δολοφονίες μεταναστών, που διοργανώνουν δήθεν αγαθοεργίες «μόνο για Έλληνες» μισούν όλους τους εργάτες και τους νέους από τα λαϊκά στρώματα. Είναι οι κολαούζοι και οι μπράβοι των αφεντικών, των εφοπλιστών, των μεγαλοεπιχειρηματιών, δηλαδή του συστήματος. Θα πάρουν την ταξική απάντηση που τους ταιριάζει από το εργατικό και λαϊκό κίνημα, από μια πλατειά Λαϊκή Συμμαχία, στην οποία δε χωράει καμία φυλετική διάκριση, με στόχο την κατάργηση του καπιταλισμού και των μονοπωλίων… Καμία ανοχή στο φασισμό και το ρατσισμό. Αποκάλυψη και απομόνωσή τους παντού. Λαϊκή αλληλεγγύη στα θύματα ρατσιστικής βίας».
(ΥΓ) 1: Χαρακτηρίζουν την Χρυσή Αυγή «μπράβο του συστήματος» εκείνοι που έστειλαν τους μπράβους του ΠΑΜΕ να φυλάνε τη βουλή από την οργή του λαού κατά την ψήφιση του κρισιμότατου Μνημονίου 2, αναγκάζοντας ως και τον Άδωνι Γεωργιάδη να ομολογήσει «ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω». Τα συμπεράσματα δικά σας!
(ΥΓ) 2: Κατά… διαβολική σύμπτωση, τις ίδιες απόψεις με το ΚΚΕ για τους λαθρομετανάστες και την Χρυσή Αυγή έχουν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές-τοκογλύφοι (π.χ. Σόρος) και το Στέητ Ντηπάρτμεντ. Τυχαίο; Δε νομίζω!
(ΥΓ) 3: Όξω βουλγαριά, ούστ!

3 σχόλια:

  1. Παλιοκουμμούνια, είσαστε για λύπηση. Όλες αυτές οι μάχες που δίνετε για το λαό, συνδικάτα, πορείες, απεργίες, καταλήψεις, υπεράσπιση των δικαιωμάτων της εργατιάς, παγκόσμιες ημέρες για κατατρεγμένους και αδικημένους, δεν είναι τιποτα άλλο από παραμύθια της χαλιμάς και θεατρινίστικες παραστάσεις από κομμουνιστές θιασάρχες. Με τόση έγνοια για τον εργαζόμεμο το ΚΚΕ θάπρεπε νάχει τουλάχιστον 80%. Η Ελλάδα θάπρεπε νάναι όλη κόκκινη. Αλλά ουέ κι αλλοίμονο. Τι ψυχολογικά ράκη έχετε καταντήσει. Έχετε χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια σας. Ούτε εσείς δεν ξέρετε πλέον πόσο χαμηλά είναι τα ποσοστά σας. Κακόμοιρα κουμούνια. Είσαστε για λύπηση, εκει κάτω, ριζομένοι στον πάτο, από τοτε που πρωτοεμφανίστηκατε. Γιατί άραγε. Τόσοι αγώνες, τόσο θέατρο, τόσο, τόσο, τόσο. Τι πήγε λάθος; Μα θέλει και ρώτημα βρε κτήνη; Γιατί είσαστε κόμματα σφαγέων, Φλωράκηδων, και είσαστε βουτηγμένοι στο αίμα Ελλήνων. Και ο λαός ξέρει, θυμάται, σας μισεί και σας απορρίπτει επί δεκαετίες γιατί σας σιχαίνεται, γιατί αντιπροσωπεύετε δολοφόνους, σφαγεις και προδότες. Γιατί μπορεί να πατάτε πάνω σ´ αυτα τα χώματα, αλλά δεν έχετε καμμιά σχέση με αυτά. Γιατι σφάξατε τους πατεράδες του, τα αδέλφια του, βιάσατε τις γυναίκες του και αρπάξατε τα παιδια του. Γιατί είστε κτήνη. Γιατί ο θεός σας είναι ο Ιούδας και ήρωάς σας ο Εφιάλτης. Είδατε την ΧΑ σε χρόνο DT να έχει τρομερή λαική απήχηση και χάσατε το μπούσουλα. Πάθατε ψυχολογικό σόκ. Τοσες δεκαετίες που δουλεύετε υποχθόνια και κάνατε μιά τρύπα στο νερό. Και η ΧΑ που την διαβάλλετε καθημερινά εκτοξεύεται στα ύψη. Εκεί που δεν θα φτάσετε ποτέ. Τρεχάτε κακόμοιρα πολιτικά πιόνια. Τρεχάτε πανικόβλητα κουμμούνια. Νοιώστε και πάλι τον κρύο ιδρώτα στις πλάτες σας. Ανεβαίνουμε, και όσο ανεβαίνουμε τόσο πλησιάζει η ώρα που θα πληρώστε για τα εγκλήματά σας, που θέλετε να αποκαλείστε και εθνικο-αντιστασιακοι. Δολοφόνοι, κτήνη, χασάπηδες. Κρυφτείτε κάτω από τις κουκούλες σας, όπως τότε που στέλνατε στα αποσπάσματα χιλιάδες. Κρυφτείτε σαν τα ποντίκια όπως και σας αρμόζει. Κολλήστε στα α...... εκείνου του τσιπροειδούς μόμολου μπάς και σωθήτε γιατι μεθαύριο θα κυττάτε τη Βουλη με τα κυάλια πίσω από τα κάγγελα των φυλακών.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΠΕ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΤΙΜΩ ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ.ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΔΡΑΝΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.ΕΙΔΑΛΩΣ Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ.

      Διαγραφή
  2. ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών