Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 18, 2013

Εικόνες εκφυλισμού στο Λονδίνο...Ισλαμικά ζώα βιαιοπραγούν κατά Βρετανών ενώ ταυτόχρονα διαδηλώνουν υπέρ των δολοφόνων "αδερφών' τους στη Συρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο ΣΟΚ που δείχνει τη Βρετανική Πρωτεύουσα να έχει καταληφθεί από ισλαμικά κτήνη που διαδηλώνουν υπέρ των σφαγέων της Συρίας και ταυτοχρόνως να δέρνουν αγρίως του γηγενείς Βρετανούς....

Εικόνες από το μέλλον και για την Ελλάδα..;!


2 σχόλια:

  1. Τα ειπαμε ρε παιδια αυτα ,ανθρωποι και ζωα δεν μπορουν να ζησουν μαζι.Οσον αφορα τους Βρετανους καλα να παθουν επιλογη τους ητανε,το ιδιο γινεται και στην Ελλαδα και θα γινεται και χειροτερα μεχρι να ξεσηκωθουμε και να τους στειλουμε απο εκει που ηρθαν στα εδαφη του αλαχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια διόρθωση: οι Άγγλοι δεν είναι γηγενείς του νησιού. Οι πρόγονοί τους (Γερμανικά φύλα) είχαν εισβάλλει στην σημερινή Αγγλία εκτοπίζοντας τους γηγενείς Βρετανούς (Σάξονες, Κέλτες κλπ). Για πολλά χρόνια η επίσημη γλώσσα των Άγγλων ήταν τα Γαλλικά (ο εθνικός τους ύμνος είναι γραμμένος στην Γαλλική γλώσσα). Οι αυθεντικοί Βρετανοί (αυτόχθονες του νησιού) είναι οι Σκωτσέζοι κ οι Ιρλανδοί. Η Αγγλία είναι μια παλαιά πολυ-πολιτισμική κοινωνία και έτσι δεν ήταν δύσκολο να απορροφήσει τα κατακάθια της κοινωνίας (αράπηδες, μουσουλμάνους, γύφτους κλπ). Σε αντίθεση με τους Άγγλους, οι Σκωτσέζοι δεν προσαρμόστηκαν ποτέ σε αυτό το μοντέλο. Και να είναι άραγε σύμπτωση που στην πρωτεύουσά τους, το Εδιμβούργο, έφτιαξαν ένα ομοίωμα του Παρθενώνα κ απο τότε η πόλη αποκαλείται "η Αθήνα του Βορρά"; Ό,τι παθαίνουν οι Άγγλοι το αξίζουν.

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών