Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 31, 2013

Newsbomb: "Η πικρή αλήθεια είναι ότι η Χρυσή Αυγή καλπάζει προς την εξουσία"

Χωρίς πολλά σχόλια από εμάς αφήνουμε τον αρθρογράφο Μουζάκη να....απολογηθεί:

«Ήταν άραγε ανάγκη να «σκάσει μύτη» η πληροφορία περί συγκεκριμένης δημοσκόπησης που φέρνει τη Χρυσή Αυγή να κινείται σε ποσοστά πέριξ ακόμα και του 20% και η οποία δημοσκόπηση, λέει, είναι… μυστική και πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Μαξίμου, για να αρχίσουν ξανά να κατακλύζουν τις τηλεοπτικές οθόνες, το διαδίκτυο, τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα τα κροκοδείλια δάκρυα των συστημικών κομμάτων, των συστημικών ΜΜΕ, των καθεστωτικών δημοσιογράφων και άλλων θεραπαινίδων του αναξιόπιστου συστήματος;
Μα πρώτα-πρώτα αποτελεί περίπου κοινό μυστικό για τους πολιτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους, ότι.....
σχεδόν όλες οι δημοσκοπήσεις δίνουν στο φασιστικό αυτό μόρφωμα ποσοστά πολύ μεγαλύτερα από αυτά που εν τέλει δημοσιοποιούνται, στα πλαίσια μιας άτυπης συμφωνίας και κάλυψης απ’ τις άλλες πολιτικές δυνάμεις.
Η αλήθεια πρέπει να λέγεται, όσο πικρή κι αν είναι!…».

Να θυμίσουμε απλά ότι οι πρώτοι που έδωσαν στη δημοσιότητα την αλήθεια περί δημοσκοπήσεων ήταν το blog μας...

Ερχόμαστε και είμαστ χιλιάδες

14 σχόλια:

  1. αμην και ποτε μηπως γλυτωσουμε απο τα κορακια που μας κατατρωγουν τα συκωτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ31 Ιουλίου 2013 στις 1:16 μ.μ.

    Να αναμένουμε μεγαλύτερη ένταση των συκοφαντιών και περισσότερες προβοκάτσιες και επιθέσεις σε μεμονωμένους Συναγωνιστές από το αριστερό παρακράτος.

    Επιδιώκουν να εκνευριστούμε, να απαντήσουμε, να σακατέψουμε ή να σκοτώσουμε κάποιον από δαύτους ώστε να τον ανακηρύξουν "ήρωα της δημοκρατίας" και να προβούν σε απαγόρευση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    Μην τσιμπάτε ! Στόχος μας η ΕΞΟΥΣΙΑ και μόνο η ΕΞΟΥΣΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είναι αλήθεια τότε είναι πικρή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για σενα και τους ομοιους σου μπορει να ειναι,για μας τους Ελληνες ειναι χαρα και αγαλιασει

      Διαγραφή
  4. ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΙΔΡΩΣΕ.... ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΜΝΗΜΟΝΙΑ Κ ΕΤΣΙ ...) , ΕΠΙΣΕΙΣ Η ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑΥΤΟ . ΤΙ ΒΛΕΠΩ ?? ΛΥΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΡΜΑ!!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ!!! ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!!! ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!! ΤΕΡΜΑ!!! ΩΣ ΕΔΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1 Αυγούστου 2013 - 3:19 μ.μ.ΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ !! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡΟΦΙΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ !! ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΑΖΟΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ !! ΟΥΣΤ ! ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΞΥΝΙΣΕ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ !!! ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟ!!! ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ... ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ!

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΡΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΟΙ ΜΟΥ??? ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ!!! ΚΡΙΜΑ!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1 Αυγούστου 2013 - 4:48 μ.μ. Αυτος που σου εδωσε το δικαιωμα εσενα να με λες χιτλερικο !! Τελεινε, και παρατα μας !!

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ!!! ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ!!!
      ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ" ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!

      Διαγραφή
  7. ενα ειναι το ελληνικο κομμα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΝΔ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ,Η ΔΗΜΑΡ,ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΕΛ,ΚΚΕ,ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ,ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ,ΕΠΑΜ, ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΚΛΠ; ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ; ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών