Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 31, 2013

ΜΙΤ, Εξάρχεια και υπόγειες διαδρομές αναρχικών και μυστικών υπηρεσιών πίσω από τα RPG της Χίου


ΜΙΤ, Εξάρχεια και υπόγειες διαδρομές αναρχικών και μυστικών υπηρεσιών πίσω από τα RPG της Χίου

Μια πάρα πολύ ύποπτη υπόθεση εξελίσσεται από χθες το πρωί με τη σύλληψη ενός Έλληνα και ενός Κούρδου, οι οποίοι με ταχύπλοο προσπάθησαν να μεταφέρουν βαρύ στρατιωτικό οπλισμό από τη Χίο στα παράλια της Μικράς Ασίας με άγνωστο παραλήπτη. Το ταχύπλοο προσεγγίστηκε για να ελεγχθεί μεταξύ Χίου και Οινουσσών και τα δύο άτομα τα οποία επέβαιναν, δεν έφεραν καμιά αντίσταση στο γενόμενο έλεγχο.
Βρέθηκαν δύο αντιαρματικές ρουκέτες μιας χρήσεως RPG-18 ανατολικής κατασκευής, οπλικό σύστημα το οποίο διαθέτει ο ...
Ελληνικός Στρατός στις αποθήκες του. Ακόμη βρέθηκαν χειροβομβίδες, πιστόλια, σφαίρες, καθώς και μεγάλος αριθμός εκρηκτικών μηχανισμών. Στη σοβαρή αυτή υπόθεση ενεπλάκη η αντιτρομοκρατική, συλλαμβάνοντας ακόμη δύο άτομα ένα Έλληνα και ένα Τούρκο κουρδικής καταγωγής, οι οποίοι κινούνταν στο χώρο του λιμανιού της Χίου, καθώς επίσης άρχισαν έρευνες σε οικίες στις περιοχές των Εξαρχείων, Θεσσαλονίκης, Μεσολογγίου και Κορίνθου και έχουν γίνει προσαγωγές τουλάχιστον δώδεκα ατόμων.
Η ερασιτεχνική εκτέλεση της μεταφοράς, κρίνεται ιδιαίτερα ύποπτη με δεδομένες τις ανά διαστήματα κατηγορίες των Τούρκων για ύπαρξη  στρατοπέδων εκπαίδευσης Κούρδων στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Λαύριο και για υπόθαλψη κούρδων μαχητών στην Ελλάδα. Ένα κράτος έρμαιο σε παιχνίδια κατασκόπων και μια κυβέρνηση βρισκόμενη σε θερινή ραστώνη δίνουν ακόμη περισσότερο ανησυχητικές διαστάσεις στο παραπάνω περιστατικό. Η Χρυσή Αυγή θα σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις και θα αποκαλύπτει το σκοτεινό παρασκήνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών