Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 24, 2013

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ… ΤΕΛΕΤΕΣ

ksespasma-sto-parakladi-tis-masonias-rotari-pou-proothei-o-evraiosionismos
Σε μια απερίγραπτη αθλιότητα προχώρησε χθες ο… κακοσουλούπωτος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Δένδιας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,4. Αναφερόμενος στην πρωτοφανή στα χρονικά επέμβαση διμοιρίας των ΜΑΤ (προφανώς κατόπιν εντολής του…) στους Δελφούς και στην προσαγωγή 8 μελών και φίλων της Χρυσής Αυγής, που λίγο νωρίτερα είχαν συμμετάσχει σε συζήτηση ιστορικού περιεχομένου που διοργάνωσε η Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, είπε τα ακόλουθα:
«Στελέχη που.....
πιθανότατα ανήκουν στην Χρυσή Αυγή, επιχείρησαν να οργανώσουν στον ιερό χώρο των Δελφών τελετή. Μάλιστα, εκφράστηκαν υπόνοιες –και αυτό δεν μπορώ να το ξέρω- ότι η τελετή θα είχε κάποιο στοιχείο δωδεκαθεϊστικού περιεχομένου, κάτι τέτοιο περίεργο και ορθώς η Αστυνομία εμπόδισε κάτι τέτοιο».
Είναι να τρελαίνεται κανείς με το θράσος του! Διότι, πως είναι δυνατόν να οργανωθεί από πολιτικό κόμμα τελετή «που θα είχε κάποιο στοιχείο δωδεκαθεϊστικού περιεχομένου», σε δημόσιο χώρο, ο οποίος μάλιστα την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα ήταν ανοικτός για το κοινό; Και πως «ορθώς η Αστυνομία εμπόδισε κάτι τέτοιο»; Εφόσον η Αστυνομία ήρθε αφού είχε τελειώσει η συζήτηση (ιστορικού κι όχι… δωδεκαθεϊστικού περιεχομένου) και προσήγαγε τους 8 τελευταίους που έφευγαν;
Από κει κι έπειτα, μιας και ο κόντε-Δένδιας μιλάει για «τελετές», μήπως γνωρίζει να μας πει τι είδους «τελετές» κάνουν οι –κατά δήλωσίν του- «φίλοι του», οι μασόνοι; Επίσης, μήπως γνωρίζει να μας πει τι είδους «τελετές» κάνουν στον προθάλαμο της μασονίας, το Ρόταρυ, σε εκδηλώσεις του οποίου συχνά παρευρίσκεται και ο ίδιος; Τέλος, μήπως γνωρίζει να μας πει, τι είδους «τελετές» κάνουν στη διεθνή σατανιστική Λέσχη Μπίλτενμπεργκ; Μπορεί ακόμα να μην έχει… αξιωθεί να πάει ο ίδιος (δεν τον κάλεσαν ακόμα…), αλλά έχουν συμμετάσχει στις κεκλεισμένων των θυρών συνεδριάσεις της ο… αρχιτελετάρχης (φον) Αντωνάκης και όλα ηγετικά στελέχη της ΝΔ. Ε, όλο και κάτι θα έχει πάρει τ’ αυτί του…
(ΥΓ): Η μόνη… τελετή στην οποία θα συμμετάσχουν σύσσωμα τα μέλη της Χρυσής Αυγής, θα είναι αυτή της κηδείας του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, που θα γίνει τη νύχτα των εκλογών – όποτε κι αν αυτές γίνουν!

2 σχόλια:

  1. Με λιγα λογια τα καθεστωτικα σκατα μας λενε οτι ειναι "πολυ καλο να γιορτάζει ολη η παρανόμως εισελθεισα Ισλαμαμπαντ, το ραμαζάνι" στο κεντρο των πολεων μιας χωρας που ειχε 400 χρονια κατοχης απο Ισλαμιστες πιθηκανθρωπους, ειναι πολυ "σωστο" να συναθροιζαονται αντισυνταγματικα, ολοι οι εισβολεις χιμπατζηδες για θρησκευτικους λογους, αλλα εαν προκειται για Ελληνες που θελουν να κανουν μια τελετη για τους αρχαιους θεους τους, εκει "ορθως" η αστυνομια το απαγορευει!!!
    Ο καλυτερος απο τους καθεστωτικος ειναι για ΚΡΕΜΑΣΜΑ.

    ΥΓ Η προπαγανδιστικη υστερια και το θρασος του καθεστωτος εχει ξεπερασει καθε οριο, εχει φτασει στο σημειο να επιβαλει ουσιαστικη απαγορευση δρασεων και κυκλοφοριας σε μελη της Χρυσης Αυγης με διαφορες γελοιωδως ψευδεις και ευφανταστες προφασεις.
    Με τον εβραιομπολσεβικο-καπιταλισμο δεν συζητας, τον ΤΣΑΚΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ο περήφανος αετός, κλείνοντας την κεφαλή του αριστερά, παρατήρησε ότι το βέλος που τον τραυμάτισε θανάσιμα ήταν καμωμένο απ'τα δικά του φτερά, ξεψύχησε από βαριά κατάθλιψη και όχι απο το τραύμα.

    Σαλόμ, Ούγκα Μπαλούνκγα, σικτίρ, κουλουάχατα και Ματς Μουτς .... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών