Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 24, 2013

Σκοπός του Μνημονίου και των διεθνών τοκογλύφων η διάλυση της Ελλάδος


Σκοπός του Μνημονίου και των διεθνών τοκογλύφων η διάλυση της Ελλάδος

Νέα έκθεση εξέδωσαν οι συνομιλητές του Τσίπρα στο ΔΝΤ, η οποία αποδεικνύει ότι δεν γνωρίζουν ή μάλλον καλύτερα κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τι φταίει και το πρόγραμμα δεν «τσουλάει». Στο παρελθόν, μία παρόμοια έκθεση έκανε λόγο για έναν λάθος πολλαπλασιαστή που επέφερε τις γνωστές καταστροφικές συνέπειες στην Ελληνική Οικονομία. Τώρα μία νέα έκθεση ρίχνει το σφάλμα στην ολιγωρία των κυβερνήσεων, τις αντιδράσεις των Ελλήνων (!) και στην.....
υπερεκτίμηση που έθρεψε το ΔΝΤ γύρω από την «ανάπτυξη». Έτσι για την αποτυχία του προγράμματος του ΔΝΤ φταίνε οι κυβερνήσεις που δεν το εφάρμοσαν με θέρμη, όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, ενώ φαίνεται ότι οι προσδοκίες του ΔΝΤ περιελάμβαναν ακόμα περισσότερες αυτοκτονίες και οι αντιδράσεις των Ελλήνων, οι οποίοι μάλλον θα έπρεπε απλά να αποδεχτούν το θάνατο τους, αντί να αντιδράνε.
Η πραγματικότητα, βέβαια, απέχει παρασάγγας από αυτά που ισχυρίζεται το ΔΝΤ με το μοναδικό αληθινό σημείο στην έκθεση να είναι ότι το πρόγραμμα έφερε ύφεση και καταστροφή. Ο λόγος που το πρόγραμμα δημιούργησε αυτή την κατασκευή είναι απλός: σχεδιάστηκε για την καταστροφή. Το μνημόνιο δεν απέτυχε στους σκοπούς του, αντιθέτως τους επέτυχε όλους. Αυτό που δεν μας λένε είναι ότι σκοπός του μνημονίου ήταν μία άνευ προηγουμένου οικονομική επίθεση στους Έλληνες έτσι ώστε να αναγκαστούν να αποδεχτούν το ξεπούλημα της Ελλάδας, αντί για μία εξυγίανση του δημοσίου τομέα, από τα πάσης φύσεως κομματικά και συνδικαλιστικά τρωκτικά που τον κατέστρεφαν.
Το «πρόγραμμα» επέφερε την διάλυση και την καταστροφή γιατί στήθηκε επίτηδες σε σαθρά θεμέλια, δηλαδή στηρίχθηκε σε μία οικονομία που ξορκίζει την Εθνική Παραγωγή και τον πρωτογενή τομέα της Οικονομίας. Μία οικονομία που ξεπουλάει τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές ή τις απαξιώνει, αντί να στήσει γύρω από αυτές έναν χορό νέων θέσεων εργασίας που θα δώσουν ώθηση στην Οικονομία και δουλειά στους Έλληνες.
Η μόνη λύση για να εξέλθει η Ελλάδα από την κρίση είναι η εφαρμογή του συνόλου των προγραμματικών θέσεων της Χρυσής Αυγής και τίποτε άλλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών