Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 20, 2013

Και συνεχίζουν να ανακαλύπτουν..... μολότοφ οι αστυνομικοί στο "άσυλο ιδεών" του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου!


Νέο “πακέτο” με βόμβες μολότοφ βρέθηκε στο Α.Π.Θ.

Δεύτερη παρτίδα με βόμβες μολότοφ εντοπίστηκαν μέσα σε διάστημα λίγων ωρών στην περιοχή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Αυτήν τη φορά ένας διερχόμενος κάλεσε την Άμεση Δράση και ανέφερε την ύπαρξη ύποπτων αντικειμένων στο πεζοδρόμιο της οδού Εθνικής Αμύνης, έξω από την Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) που διαπίστωσαν ότι .....
επρόκειτο για 13 βόμβες μολότοφ. Όπως αποδείχθηκε, οι αυτοσχέδιες κατασκευές αποτελούντο από γυάλινες φιάλες με εύφλεκτο υγρό, ενώ στο στόμιο κάθε φιάλης είχε προσαρμοστεί κομμάτι υφάσματος. Οι κατασκευές περισυλλέγησαν και εστάλησαν για εργαστηριακό έλεγχο.
Σχεδόν ένα 24ωρο νωρίτερα, ένας εργαζόμενος της εταιρείας φύλαξης του ΑΠΘ εντόπισε μέσα στους χώρους του Ιδρύματος κιβώτιο με 20 βόμβες μολότοφ. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε τρεις από τις βόμβες είχαν προσαρμοστεί με αυτοκόλλητη ταινία κροτίδες και μεταλλικές βίδες, ενώ οι υπόλοιπες ήταν παρόμοιες μ' αυτές που βρέθηκαν λίγες ώρες αργότερα.
Τα δύο αυτά περιστατικά σε συνδυασμό με την έναρξη της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης αρχές Σεπτεμβρίου δείχνουν ότι κάτι περίεργο ετοιμάζεται. Το ενδεχόμενο ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων μετά τις γερμανικές εκλογές θέτει σε εγρήγορση κράτος και παρακράτος και όλα προϊδεάζουν ότι θα έχουμε έναν θερμό Σεπτέμβρη σε όλα τα μέτωπα. Σαμαράς και Βενιζέλος δεν θέλουν να πάνε με άδεια χέρια στην ΔΕΘ, το ίδιο συμβαίνει και για τον Mr. Alexis που δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά τις αντιλαϊκές κυβερνητικές αποφάσεις.
Γνωρίζει ότι η πολιτική του «τάζω τα πάντα στους πάντες» καθίσταται επίφοβη, γιατί σύντομα η τρόικα θα ζητήσει νέα μέτρα επειδή πολύ απλά οι αριθμοί δεν βγαίνουν και ίσως έρθει στην δύσκολη θέση να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του. Έτσι λοιπόν ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από τα μείζονα κοινωνικά θέματα με εκτεταμένα επεισόδια από τους «γνωστούς-άγνωστους» την ώρα που τα φώτα της δημοσιότητας θα είναι στραμμένα στην ΔΕΘ φαντάζει ένα πολύ καλό «δωράκι» και για τα τρία συστημικά κόμματα, ώστε να βγουν από την δύσκολη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών