Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 20, 2013

"Εύγε" και στους γερμανούς... Αναγνώρισαν την ύπαρξη του....τρίτου φύλου

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο πλήρης εκμαυλισμός της Λευκής Φυλής από τον Σιωνιστή Δυνάστη συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και με προμετωπίδα τα.... "ανθρώπινα δικαιώματα" και τη..."δημοκρατία"!

Η νέα πανθρησκεία της παγκοσμιοποιήσεως, αυτή η άνευ προηγουμένου σύγχυση περί των εννοιών της ελευθερίας και της δημοκρατίας, οδηγεί πραγματικά σε καταστάσεις αλησμόνητου τραγέλαφου. Μόνο που όλα αυτά τα τραγελαφικά δεν είναι για γέλια, αλλά για κλάματα.

Τα περιστατικά που θα μπορούσαμε να επικαλεστούμε για να καταδείξουν την απύθμενη ανοησία αυτών των νεοδογμάτων είναι πραγματικά πάμπολλα, όμως θα μείνουμε στα εξής λίγα. Πρώτον απ’ όλα σύμφωνα με αυτή την πεποίθηση ο καθείς έχει δικαίωμα να διατρανώνει τα θρησκευτικά του πιστεύω, εκτός αν είναι χριστιανός, οπότε του απαγορεύεται να....
φέρει και τον σταυρό του, επειδή ενοχλεί τους μουσουλμάνους. Επίσης ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψη του, εκτός και αν αυτή αντιτίθεται στις επιταγές των κέντρων της παγκοσμιοποίησης.
Στα πλαίσια της συνέχισης αυτής της γελοιότητας, την αιχμή του δόρατος της οποίας αποτελούν οι ΗΠΑ, η Αγγλία και η Γερμανία, έχουμε άλλο ένα τραγελαφικό δείγμα «προόδου», το οποίο μας έρχεται από την τελευταία. Έτσι από ότι διαβάζουμε στα ρεπορτάζ στην Γερμανία πλέον οι γονείς έχουν δικαίωμα να δηλώνουν το παιδί τους ως «ακαθορίστου φύλου», μία τρίτη δηλαδή επιλογή πέραν του αγόρι ή κορίτσι. Στα έξτρα γλαφυρά του εν λόγω γεγονότος είναι ότι το παιδί θα μπορεί να επιλέξει στην πορεία ή και να παραμείνει «ακαθορίστου φύλου».
Όπως σημείωσε Ο Σιλβάν Άγκιους, υπεύθυνος δημόσιας πολιτικής του ευρωπαϊκού τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Λεσβιών, Ομοφυλοφίλων, Αμφισεξουαλικών, Τρανσέξουαλ και Διαφυλικών Ατόμων αυτή είναι μία εξέλιξη που θα πιέσει τις Βρυξέλλες, γεγονός που όμως είπε είναι θετικό. Πραγματικά ακαθορίστου σοβαρότητας όλα τα παραπάνω και θα προκαλούσαν τον γέλωτα, αν δεν βρίσκονταν στα γενικότερα πλαίσια μίας πολιτικής, η οποία προωθεί την πολυπολιτισμικότητα, την ανωμαλία και ό,τι άλλο διαλυτικό ως «εναλλακτικό τρόπο ζωής». 


πηγή

5 σχόλια:

  1. Αντε με το καλό στο επόμενο βήμα, την αναγνώριση δηλαδή του 4ου φύλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά την επιλογή του φύλου του το "ον" θα έχει τη δυνατότητα να επιλέγει εάν ανήκει στο ανθρώπινο είδος ή σε κάποιο άλλο είδος θηλαστικού...
    Σε ένα επόμενο βήμα θα μπορεί να επιλέξει εάν ανήκει στα θηλαστικά, στα ερπετά, στα πουλιά ή στα έντομα...
    Και στο τελικό στάδιο θα μπορεί να επιλέγει εάν είναι ένας ζωντανός οργανισμός ή ένας ψόφιος...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://4.bp.blogspot.com/-YeDnRyY32OE/UhG6yTHQ34I/AAAAAAAARgQ/W9RnKz9KJ5c/s1600/antifa.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα 'ανώτερα' γονίδια των Γερμανών, με την νομιμοποίηση του τρίτου φύλου και της κτηνοβασίας. Τι ζώα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών