Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 09, 2013

«ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» ΠΡΟΣ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ… ΚΟΥΡΟΠΑΤΚΙΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

07FBF9572238BB6EC95D0B93783E37CB
Τ’ αυγά και τα καλάθια έχει χάσει το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα και οι πρόθυμοι δημοσιογραφικοί παπαγάλοι του, με την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής, που απειλεί τα… κεκτημένα τους (την κλεπτοκρατία, τις μίζες, τις ρεμούλες κ.τ.λ.). Έτσι, ο κάθε συστημικός δημοσιογράφος που σέβεται το χέρι που τον ταΐζει, προτείνει κι από μια… λύση για την αντιμετώπιση του φαινομένου Χρυσή Αυγή. Αυτό κάνει και ο δημοσιογράφος του καθεστωτικότατου «Πρώτου Θέματος» (ή «Πρώτου Ψέματος»), που σε άρθρο του με τίτλο «Ποιος τροφοδοτεί την Χρυσή Αυγή», προτείνει στην μεν ΝΔ τώρα στην ανάγκη να το… παίξει ολίγον δεξιά («πατρίς- θρησκεία- οικογένεια») και στον δε ΣΥΡΙΖΑ να το…
παίξει πατριωτικό και ολίγον… αντιμεταναστευτικό κόμμα, μήπως καθηλωθεί η Χρυσή Αυγή και δει το σύστημα και οι εκλεκτοί του… άσπρη μέρα. Ιδού η πρόταση που κομίζει το ΜΜΕ του «κομιστή» για την εξαπάτηση του λαού:
«Η Χ.Α. υιοθετώντας μια σπονδυλωτή στρατηγική, που περιλαμβάνει λαϊκίστικες κορώνες και ιμιτασιόν ακτιβισμό, στηρίζεται όμως  σε ακραίο μεν, ξεκάθαρο δε, αξιακό μοντέλο, καταφέρνει σημαντικά πλήγματα στις παραδοσιακές πολιτικές δυνάμεις και αποκτά όλο και περισσότερα ερείσματα σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.
Η επιρροή της μάλιστα γίνεται ανεμπόδιστα καθώς τα υπόλοιπα  κόμματα, και η κυβέρνηση, αποφεύγουν να την αντιμετωπίσουν ουσιαστικά και προτιμούν να αναπαράγουν καταγγελιτικές κραυγές και επιφανειακές καταδίκες. Με τον τρόπο αυτό επιλέγουν να απευθυνθούν σε συγκεκριμένο κοινό, σε εκείνους που καταδικάζουν  την Χ.Α. και όχι σε όσους έχουν ήδη ενταχθεί στο άρμα της ή σε αυτούς που ετοιμάζονται γι αυτό.
Σε κάθε περίπτωση, εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι η τακτική τους δεν ανακόπτει την άνοδο του ακροδεξιού μορφώματος, αντιθέτως την επιταχύνει. Πιο συγκεκριμένα, το πλιάτσικο της Χ.Α. από τα δεξιά γίνεται με την επαναφορά των βασικών αρχών της συντηρητικής παράταξης: «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια». Ένα αξιακό τρίπτυχο που για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά, ο βασικός του «ιδιοκτήτης», η ΝΔ, όχι μόνο το έχει εγκαταλείψει αλλά έδειχνε να ντρέπεται γι αυτό. Το επανέφερε η Χ.Α., με τον δικό της τρόπο και φαίνεται να λειτουργεί καθώς, μπορεί να «φόβισε» το αριστερό ακροατήριο, ενθουσίασε όμως το δεξιό. Ορισμένοι από την ΝΔ φαίνεται ότι το έχουν αντιληφθεί.
Όμως σπασμωδικές κινήσεις, όπως η αναφορά του κ. Μάκη Βορίδη στους Παναγιώτη Κανελλόπουλο και Ευάγγελο Αβέρωφ δεν αρκούν.  Σε κάθε περίπτωση όσο η κυρίαρχη πολιτικά δύναμη του δεξιού χώρου αδυνατεί να επανακαθορίσει το όραμά της πάνω στις βασικές αξίες του συντηρητικού ακροατηρίου τόσο η Χ.Α.  θα την φθείρει.  Εκτός αυτού, κραυγαλέα είναι και η ιδεολογική απουσία της Αριστεράς. Είναι δε ενδεικτικό ότι στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ούτε καν τους περνά από το μυαλό ότι αυτό που χαρακτήριζε ανέκαθεν την Αριστερά, ήταν ο πατριωτισμός.
Με τον τρόπο αυτό όταν μια τουρκική φρεγάτα φτάνει στο Σούνιο, οι αρμόδιοι της Κουμουνδούρου ζητούν να μην βάζουμε εμπόδια στις κρουαζιέρες! Ακόμα χειρότερα όταν πριν από μερικά χρόνια, σε ανύποπτες εποχές, οι λιγοστοί αλλά προοδευτικοί καταστηματάρχες και κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας ζήτησαν βοήθεια πρώτα από αυτούς για την κατάσταση με τους μετανάστες, τους γυρνούσαν την πλάτη και τους αποκαλούσαν «ξενοφοβικούς»!»
.

12 σχόλια:

  1. Γιατί σβήνετε τα σχόλια για τον Κασιδιάρη; Είναι ή δεν είναι λευκός Ευρωπαίος; Να κάνει τεστ DNA και εάν δεν είναι καθαρός φυλετικά να παραιτηθεί. Εάν είναι σίγουρος για τον εαυτό του α) γιατί σιωπά και δεν ανακοινώνει ότι θα κάνει τεστ DNA β) γιατί σβήνετε τα σχόλια; ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σχέση έχει το σχόλιο σου με τη συγκεκριμένη ανάρτηση; Έχεις να σχολιάσεις κάτι επί του συγκεκριμένου;
      Αν εσύ δεν μπορείς να ακολουθείς τις αναρτήσεις δεν φταίμε εμείς οι υπόλοιποι που διαβάζουμε άσχετα σχόλια σαν το δικό σου που απλά γεμίζουν χώρο μέχρι να διαγραφούν...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
    2. 12.11 κόψε τα ναρκωτικά άμεσα.

      Διαγραφή
    3. Μεγαλε τι ζητησες τεστ DNA για τον κασιδιαρη μηπως θελεις και εξεταση χοληστερινης σιγα μην σου φερουμε και pedigree (αν ξερεις τι ειναι αυτο γιατι δεν σε κοβω και για πολυ ξεφτερι).
      Εχω την εντυπωση οτι σας εχει τρελανει εντελως η Χρυση Αυγη γιατι τα εχετε χασει .
      Παντως απο τοτε που μπηκαμε στην βουλη εχουν βαλει κανονες ενδυσης κανονες ευγενικης ομιλιας (το Μr Alexis ειναι βρυσια )ανιχνευτη μεταλων ρε σεις και αντιντοπινγκ κοντρολ να βαλετε δεν θα καταφερετε τιποτα γιαυτο παρτε το αποφαση και καντε μας σοβαρη αντιπολιτευση γιατι δεν θα σας μεινει ουτε ψηφοφορος στο τελος
      Η ιδεολογια σας απεναντι στην δικια μας
      Η φιλοσοφια σας κοντρα στην δικια μας
      Οι προτασεις σας κοντρα στις δικιες μας
      Μονο ετσι αξιζει αλλιως αδικιτε τον ευατον σας (πραγμα που δεν λεει και τιποτα αφου τοσα χρονια συμετειχατε στην καταστροφη της χωρας αρα την ρετσινια την εχετε) αλλα αδικητε και εμας που ειναι κατι που δεν το ανεχομαστε

      Διαγραφή
  2. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΛΥΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΕΔΩ. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ , ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΝΘΥΠΟΠΙΘΗΚΩΝ ΟΠΩς ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΣΒΗΣΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η θεωρία της συνωμοσίας δεν μπορεί να απορριφθεί, γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι γίνεται κανονικός πόλεμος στο διαδίκτυο στο επίπεδο των πολιτικών ιδεών. Το παρόν ιστολόγιο δεν αποτελεί μόνον μια από τις λίγες πατριωτικές φωνές αλλά είναι και αξιόπιστο. Αν οι γνωστοί μας αντίπαλοι διαθέτουν ένα σκασμό λεφτά για να χειραγωγήσουν την πολιτική κατάσταση, είναι λογικό να αφιερώσουν κάτι ψίχουλα για να επηρεάσουν τους αναγνώστες σε δυο τρία ιστολόγια. Δοκιμάζουν λοιπόν διάφορες στρατηγικές και όποια πιάσει. Τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει ότι επιδιώκουν μια φαινομενικά ορθολογική προσέγγιση με στόχο τη δημιουργία αμφιβολιών για τους ηγέτες, το κόμμα αλλά και την κοσμοθεωρία των εθνικιστών. Και με το "πες πες" κάτι μένει. Στόχος τους δεν είναι οι παλιοί εθνικιστές (που μάλλον γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους κάτι τέτοια) αλλά οι καινούργιοι που αναζητούν μια ελπίδα στο Λαϊκό Σύνδεσμο και έχουν βρει το διαδίκτυο ως ένα μέσο αναζήτησης και προσέγγισης. Δυστυχώς για τους αντιπάλους μας, η σοφιστεία είναι λέξη Ελληνική και όχι ασιατική.

    Ο διαχειριστής ας πράξει όπως νομίζει καλύτερα όσον αφορά τα σχόλια που είναι εμφανώς κατευθυνόμενα και σε κάθε περίπτωση προσφέρει μια υπηρεσία προς όλους μας. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγαλομέτοχος στο Πρώτο Θέμα είναι ο φυλακισμένος πλέον Εβραίος κληρονόμος επιχειρηματίας Βίκτωρ Ρέστης. Κατέχει το 40%, μερίδιο που κατείχε άλλοτε ο επικίνδυνος κομμουνιστής Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.
    Ο Ρέστης κατέχει επίσης και το 6% του MEGA και το 50% στο Ποντίκι του φραγκολεβαντίνου Αντώνιο Ντελατόλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν χρησιμοποιούνται εκφράσεις όπως 'αλλοδαποί υποπίθηκοι', 'υπάνθρωποι' και υπάρχουν αναρτήσεις στο site που εξηγούν τους λόγους γιατί 'η φυλή είναι πάνω από την εθνική συνείδηση', εσείς οι ίδιοι τίθετε θέμα 'καθαρότητας' στην ελληνική φυλή. Τώρα όμως που δέχεστε τον ρατσισμό από ομοϊδεάτες σας και πληρώνεστε με το ίδιο νόμισμα δεν σας αρέσει. Εάν νομίζετε ότι πράγματι η φυλή είναι πάνω απ' όλα γιατί οι απόψεις ομοιδεατών σας να είναι λάθος; Ή θα αφήσετε τις μπούρδες περί 'φυλής' κατά μέρος ή εάν τις δέχεστε ως ιδεολογία να είστε έτοιμοι να δέχεστε και σχόλια ότι ο οποιοσδήποτε Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής μπορεί να έχει 'νέγρικα' γονίδια, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι οι ομοϊδεάτες σας (και όχι εγώ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως βρίσκεσαι υπο την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ: αυτό μπορώ να συμπεράνω απο την απουσία ειρμού και λογικής σκέψης του κείμενού σου. Θα σου προτείνω κάτι λοιπόν: εφ' όσον διαβάζεις μπούρδες στο site, πως θα σου φαινόταν το να μη το επισκευτείς ποτέ ξανά;

      Στέλιος

      Διαγραφή
  6. Δεν ξέρω αν σου φαίνομαι χωρίς ειρμό, πάντως ανορθόγραφος δεν είμαι όπως εσύ. Η λέξη 'επισκευτείς' που έγραψες λάθος (και την γράφουν σωστά ακόμα και παιδιά πρώτων τάξεων Δημοτικού), κανονικά είναι 'επισκεφτείς". Να μάθεις στοιχειώδη ορθογραφία πρώτα και μετά να το παίζεις Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν προσέξεις τα σχόλιά μου δεν θα βρείς ούτε μια λέξη ανορθόγραφη. Επίσης, δεν είμαι ασύντακτος όπως εσύ. Άν έγραψα "επισκευτείς" αντί για "επισκεφτείς" είναι γιατί είναι εξίσου σωστό: ο κομμουνιστής Τριανταφυλλόπουλος το χρησιμοποιεί έτσι: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=270233&cid=122 Άν κρίνεις την Ελληνικότητα κάποιου αναλόγως της ορθογραφίας του, απλώς σκέψου τον στρατηγό Μακρυγιάννη. Τέλος, θέλω να σε ρωτήσω: βράδυ ή βράδι; αυγό ή αβγό; δοσίλογος ή δωσίλογος; Επισκεύτομαι ή επισκέπτομαι ή επισκέφτομαι; Καληνύχτα μαλάκα.

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η λέξη όπως την έγραψες είναι λάθος, ότι και να κάνεις ή να υποστηρίξεις.
    Πλάκα έχει που χρησιμοποιείς κομμουνιστές όπως τον Τριανταφυλλόπουλο για να υποστηρίξουν τα λεγόμενά σου. Πολύ ξέπεσες.
    Περί λέξεων "βράδυ ή βράδι" κλπ, άνοιξε κάποιο λεξικό για να λύσεις τις απορίες σου μήπως και μάθεις κάτι. Δεν μπορώ να σου τα μαθαίνω όλα.
    Κάθε σύγκριση του Μακρυγιάννη με εσένα είναι τουλάχιστον ατυχής. Τουλάχιστον γέλασα.
    Δεν χρειάζεται να σε βρίσω, δεν συνηθίζω να το κάνω. Άλλωστε εκνευρίζεσαι πολύ εύκολα.
    Καλή σου μέρα!





    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών