Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 09, 2013

Φάτε... succes story - Independent: 60% ανεργία στους νέους και στα ξενοδοχεία σας δουλεύουν ξένοι!

Πού είναι οι άνεργοι Έλληνες, γράφει ο δημοσιογράφος της βρετανικής Independent που επισκέφθηκε την χώρα μας και συνεχίζει πως «ενώ η ανεργία καλπάζει στους νέους, στα ελληνικά ξενοδοχεία δουλεύουν ξένοι».

Το άρθρο περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά νησιά. Παντού αλλοδαποί απασχολούμενοι που ...........
δεν γνωρίζουν την Ελληνική ή την αγγλική γλώσσα. Σερβιτόρα Ουγγαρέζα, στο μπαρ δύο Πολωνοί, ένας Ούγγρος και ένας Λεττονός, το προσωπικό φύλαξης των παιδιών ένας Ιταλός, ένας Πολωνός, ένας Τσέχος και ένας Βραζιλιάνος. Μόνο οι καθαρίστριες και οι κηπουροί φαινόντουσαν ότι ήταν Έλληνες έγραψε ο δημοσιογράφος. Όπως το είπε, φαινόντουσαν γιατί πιθανότατα να μην ήταν.

Έκανε εντύπωση στον Βρετανό το ότι ήρθε στην Ελλάδα για λίγες ημέρες και δεν τον εξυπηρέτησε σχεδόν πουθενά ένας Έλληνας, παρ’ όλη την ανεργία που καταγράφεται. Αυτές είναι οι συνέπειες του πολυπολιτισμού των μνημονίων και των κοινοτικών οδηγιών (βλέπε Δουβλίνο Ι & ΙΙ) που "αλλοίωσαν" τις διακοπές του αρθρογράφου. 
Πώς να βρει Έλληνες εργαζομένους στα νησιά όταν η κυβέρνηση δεν τήρησε την δέσμευση ότι θα αλλάξει το νομικό πλαίσιο, ώστε να εξασφαλίσει εργασία για τους θερινούς μήνες σε νέους Έλληνες σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Τελικά δεν έγινε απολύτως τίποτα... οι επιχειρηματίες στις τουριστικές περιοχές ακόμη περιμένουν - εκτός από τα 17 εκατομμύρια τουρίστες (!) του Σαμαρά - και τους νέους συμπατριώτες μας που θα απασχολούνταν στις επιχειρήσεις τους με τη μεσολάβηση του υπουργείου τουρισμού. 
Η περιγραφή του Βρετανού συνεχίζει για την κακή ποιότητα και ελλιπή ποσότητα των φαγητών, την απουσία ελληνικών προϊόντων σε απλά είδη διατροφής και ειδών καθημερινής χρήσης, την ακρίβεια και φτάνει στο “ζουμί”, την φοροδιαφυγή και τα πολυτελή σκάφη.  
«Στην Ελλάδα αυτό είναι ακόμη σαφές: Παραμένει μια κοινωνία όπου η πλειοψηφία της αποφεύγει την πληρωμή των φόρων και βρίσκει τρόπους να διαφύγει» και συνεχίζει «Αυτό που ένιωσα εγώ είναι πως πρόκειται για ένα έθνος που ελίσσεται, παριστάνοντας ότι εκτελεί οδηγίες, ενώ συνεχίζει να λειτουργεί ως συνήθως. Αυτό δεν μπορεί να αποτελεί καλό οιωνό. Βέβαια, δε με εμπόδισε να κάνω εξαιρετικές διακοπές»
Ενοχλήθηκε ο Βρετανός που έζησε για λίγες μέρες όλα αυτά τα δυσάρεστα, που δεν τον εμπόδισαν να κάνει εξαιρετικές διακοπές. Πέρασε στο τέλος και το μήνυμα που βολεύει την χώρα του, ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και λαμόγια, και δε κινδυνεύει να τον πουν ρατσιστή εφόσον είναι ένας Βρετανός που ήθελε να τον σερβίρουν Έλληνες στην Ελλάδα. 


Αν αυτό το λέγαμε εμείς θα κάναμε ρατσιστικό έγκλημα...


πηγή

1 σχόλιο:

  1. Προσλαμβάνουν όλοι ξένους, όχι μόνον τα ξενοδοχεία. Όταν σε παίρνουν τηλέφωνο από μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών για να αγοράσεις κάτι, μερικές φορές μπορείς να διακρίνεις ότι είναι ξένοι από την προφορά. Οι αλυσίδες εστιατορίων χρησιμοποιούν σχεδόν πάντα ξένους, όπως και τα μεγάλα εμπορικά κέντρα ως πωλητές.

    Σιγά σιγά όμως βλέπουμε και ξένους σε δουλειές που θέλουν εξειδικευμένες σπουδές. Στα πανεπιστήμια, οι διεθνιστές αριστεροί καπιταλιστές (δηλαδή οι ελληνόφωνοι μασώνοι που αλωνίζουν στα Ελληνικά πανεπιστήμια) σπεύδουν να προσλάβουν καθηγητές από την Ασία και αλλού, ενώ υπάρχουν εκατοντάδες Έλληνες με διδακτορικό που αναζητούν εργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών