Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 08, 2013

Υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημ(Ι)οκράτιας άνοιξε μαγαζί "αγοράς χρυσού" - ενεχυροδανειστήριο....Νόμιμο ναι..Ηθικό;!


mitropoulos1

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μπροστά στο....χρήμα δεν έχει καμιά αξία ο πόνος του ομοεθνή σου...ΕΙΝΑΙ (ΚΑΙ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ!

Διαβάζουμε από το site του καταστήματος:
"ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ
Τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να πουλήσετε τα ανεπιθύμητα, παλιά ή σπασμένα κοσμήματά σας. Με την τιμή του χρυσού στα υψηλότερα επίπεδα όλων των εποχών, είναι μια τέλεια ευκαιρία να ρευστοποιήσετε το χρυσό σας! Αν θέλετε να ....
πουλήσετε το MITROPOULOS GOLD αγοράζει!
Χρυσά Αντικείμενα
watch
Σπασμένες αλυσίδες, σκουλαρίκια που δεν είναι πια στη μόδα, ανεπιθύμητα παλιά κοσμήματα τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να ρευστοποιήσετε το χρυσό σας. Στο MITROPOULOS GOLD δεν μας ενδιαφέρει σε πια κατάσταση βρίσκονται τα κοσμήματά σας.
Η αξία των χρυσών σας αντικειμένων βασίζεται αποκλειστικά σε τρεις παράγοντες: στο βάρος, στα καράτια και στην τρέχουσα τιμή χρυσού.
Χρησιμοποιούμε μόνο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να μας βοηθήσει να εκτιμήσουμε επακριβώς την πραγματική αξία των χρυσών σας αντικειμένων. Έτσι διασφαλίζουμε ότι λαμβάνετε την καλύτερη δυνατή τιμή για τα αντικείμενά σας!
Ασημένια Αντικείμενα
mitropoulos3
Πάρτε μετρητά για το ασήμι σας από το MITROPOULOS GOLD. Αγοράζουμε ασημένια αντικείμενα, όπως παλιά σετ ασημικών, πιατέλες, κηροπήγια, μπολ ή ασημένια νομίσματα.
Μπορώ να στείλω ασημένια αντικείμενα μαζί με τα χρυσά μου;
Δυστυχώς τα ασημικά είναι βαριά και ογκώδη αντικείμενα, επομένως είναι δύσκολο να αποσταλούν. Αν έχετε ασημικά μπορείτε να μας επισκεφτείτε στα γραφεία μας και να πάρετε μετρητά επί τόπου.
Θέλετε να πουλήσετε ασήμι στο MITROPOULOS GOLD; Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Πολύτιμοι Λίθοι
diamonds
Το MITROPOULOS GOLD είναι ένας από τους μεγαλύτερους αγοραστές διαμαντιών στην Ελλάδα. Αγοράζουμε διαμάντια 0.25ct (¼ ct) ή μεγαλύτερα πιστοποιημένα από το GIA, EGL, HRD ή IGI. Μπορούμε επίσης να αγοράσουμε διαμάντια που δεν έχουν πιστοποιηθεί. Δεν αγοράζουμε διαμάντια κάτω από 0.25ct (¼ ct) ή τυχόν άλλους πολύτιμους λίθους.
Για μεγάλες πέτρες, μεγαλύτερες από 0,70ct, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, για να πραγματοποιήσουμε μία συνάντηση και να τις εκτιμήσουμε από κοντά.
Ρολόγια
rologia
Εάν έχετε ένα ρολόι που θέλετε να πουλήσετε στο MITROPOULOS GOLD, επικοινωνήστε μαζί μας στο 27210 89901 ή στο info@messinia-gold.gr
Πείτε μας τα στοιχεία του ρολογιού (μάρκα, μοντέλο, χρονολογία αγοράς, αν συνοδεύεται από τις εγγυήσεις και το κουτί του, και το υλικό του ρολογιού) και θα σας στείλουμε άμεσα μια γραπτή προσφορά.
Δείτε παρακάτω ποιες μάρκες αγοράζουμε:
Rolex, Bulgary, Omega, Hublot, IWC, Patek Philippe, Vacheron Constantin, Jaeger Le Coultre, Breguet, Audemars Piguet, Panerai, Chopard, Frank Muller.
Λίρες - Πεντόλιρα
mitropoulos4
Στο MITROPOULOS GOLD αγοράζουμε κάθε είδους λίρες και πεντόλιρα, δίνοντάς σας άμεσα μετρητά.
Η αξία των χρυσών σας λιρών βασίζεται αποκλειστικά σε τρεις παράγοντες: στο βάρος, στα καράτια και στην τρέχουσα τιμή χρυσού.
Χρησιμοποιούμε μόνο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να μας βοηθήσει να εκτιμήσουμε επακριβώς την πραγματική αξία των χρυσών σας λιρών. Έτσι διασφαλίζουμε ότι λαμβάνετε την καλύτερη δυνατή τιμή για τα αντικείμενά σας!"
Τα συμπεράσματα δικά σας....

makeleio.gr

4 σχόλια:

  1. Απίθανος αυτός ο τύπος και για το Εγγλέζικο όνομα που διάλεξε. Ένας επώνυμος ξεφτίλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδες επειδη ειμαι ολιγον τι οπισθοδρομικος.

    Ειναι ο Μητροπουλος που επαιζε καποτε στον Παναθηναϊκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακυρον:
      Αυτο το μουνι ειναι.
      Αλλα να σας πω κατι;
      Τον εχει προσλαβει εβραιος για το μαγαζι αυτο. Στα σιγουρα.
      Του δινει ποσοστα ο οβριος να βαζει την φατσα του που ειναι γνωστη σε γαυρους βαζελες χανουμια και λοιπους καφρους.
      Οπου το δειτε φαπα και ροχαλα.

      Διαγραφή
  3. ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΤΣΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ,ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΚΑΙ ΝΥΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ.Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.ΡΟΧΑΛΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟΤΟΚΟΓΛΥΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών