Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 08, 2013

Χαϊκάλης...: "Να κάνουμε τώρα συγκυβέρνηση όλοι με Πρωθυπουργούς Τσίπρα - Καραμανλή μπας και γλυτώσουμε από τη Χρυσή Αυγή"


Διαβάστε το κείμενο του βουλευτή χωρίς περαιτέρω σχόλια από εμάς:

«Πού πάμε; Υπάρχει λύση;
Πού πάει η χώρα; Θα γίνει κάτι;
Χιλιάδες ερωτήματα στο στόμα των πολιτών.
Απάντηση; Μα για να υπάρξει πρέπει να τεθούν ερωτήματα.
Τον Οκτώβριο είναι σίγουρο ότι.....

θα έχουμε νέο Μνημόνιο και, φυσικά, η χώρα θα κληθεί να πάρει νέα μέτρα. Παράλληλα, η οργή του κόσμου είναι στο απροχώρητο.
Το Πρόγραμμα δεν βγαίνει και οι αντοχές τελείωσαν. Οι κατασχέσεις της πρώτης κατοικίας προ των πυλών.
Τα χαράτσια θα συνεχιστούν και προοπτική ανάπτυξης στο πουθενά.
Το Σαμαρικό μπλοκ της συγκυβέρνησης θα συνεχίσει να μιλά για success story και να απειλεί με διαγραφές όσους δεν ψηφίσουν νέα μέτρα.
Και εδώ αρχίζει το δικό μας story.
Εάν ψηφιστούν νέα μέτρα η χώρα δεν έχει σταματημό στη κατηφόρα και οι καταστάσεις θα γίνουν ανεξέλεγκτες. Η άνοδος της Χρυσής Αυγής, καθώς και οι εμπρηστικές δηλώσεις από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι σίγουρα οι εγγυητές μιας ομαλής πορείας.
Από την άλλη, η Καραμανλική πλευρά τι θα κάνει;
Ή θα αφεθεί στο έλεος της νεοφιλελεύθερης αντίληψης πραγμάτων ή θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της για περαιτέρω λύσεις και να αντιδράσει στα όσα θα συμβούν. Αλλιώς θα είναι υπόλογη στην καταστροφή της χώρας και στις όποιες αρνητικές επιπτώσεις υπάρξουν.
Έτσι, λοιπόν, υπάρχουν δυο τρόποι αντίδρασης.
Ή παραμένει παθητική στις εξελίξεις, αποδεχόμενη ανικανότητα αντιμετώπισης ή προκαλεί εκλογές προσπαθώντας να αποκαταστήσει το κύρος του πρώην προέδρου της.
Σ’ ένα σενάριο εκλογών κανείς δεν μπορεί να διαβεβαιώσει ότι θα υπάρξει αυτοδυναμία ή συμμαχία κομμάτων, καθότι οι δημοσκοπήσεις είναι ρευστές και ο χρόνος περιορισμένος.
Μην ξεχνάμε ότι το πρώτο εξάμηνο του 2014 η Ελλάδα έχει την προεδρία της ΕΕ και δεν γίνεται να έχουμε πολιτική αστάθεια στη χώρα.
Επίσης, η άνοδος της Χρυσής Αυγής σε ποσοστά τέτοια που την καθιστούν ρυθμιστικό παράγοντα, δυσχεραίνουν την κατάσταση.
Τι μέλλει γενέσθαι;
Σε όποια άλλη περίπτωση, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να κυβερνήσει;
Είτε με ΑΝΕΛ είτε και με άλλο κόμμα, επίσης μαζί;
Μπορεί να διασφαλίσει εσωτερική ηρεμία; Εάν τα ξένα κέντρα αποφασίσουν να τορπιλίσουν τα εθνικά θέματα τι θέση υπάρχει;
Εργασιακή ειρήνη θα μπορεί να υπάρξει για να αρχίσει η χώρα σιγά σιγά να παίρνει ανάσες;
Έχει διασφαλισθεί η παραμονή των υψηλών καταθέσεων στη χώρα και όχι η άτακτη φυγή τους στο εξωτερικό, με τον φόβο οικονομικής αστάθειας;
Είναι διασφαλισμένη η Άμυνα της χώρας σε κάθε περίπτωση; Υπάρχει Εθνικός Στρατηγικός Σχεδιασμός σ’ αυτή τη χώρα γενικότερα;
Είτε με εκλογές είτε χωρίς, η χώρα χρειάζεται και θα χρειασθεί ψυχική ενότητα και κοινωνική συνοχή.
Μια κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας είναι απαραίτητη για πολλούς λόγους. Έπρεπε να είχε γίνει από πέρυσι αλλά κάποιοι την απέρριψαν.
Σε μια τέτοια κυβέρνηση όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους. Θα αναγκαστούν να φέρουν σε κατάθεση ό,τι ρεαλιστικό πρόγραμμα διαθέτουν. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα πρέπει όλοι μαζί να συντάξουν Στρατηγικό Σχεδιασμό για το τι χώρα θέλουμε αύριο και πώς θα διεκδικήσουμε το μέλλον μας.
Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αναθεωρήσουμε όλοι μαζί ένα νέο Σύνταγμα, όπου ο πολίτης θα έχει κυρίαρχο ρόλο και θα αντιμετωπίζεται ισότιμα με την Πολιτεία. Να θέσουμε όλοι μαζί μηχανισμούς ελέγχου, ώστε να δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσει το πολιτικό σύστημα την αξιοπιστία του.
Η χώρα χρειάζεται συντεταγμένες προσπάθειες και λύσεις. Γι’ αυτό και η πρόταση δεν περιλαμβάνει τη Χρυσή Αυγή.
Σε όποια άλλη περίπτωση κάθε πρόταση δεκτή.
Οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές της συγκυβέρνησης οδηγούν σε αδιέξοδο. Ο λαός δεν αντέχει άλλο. Το πατριωτικό μέτωπο πολιτικών και κομμάτων πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.
Ως ΑΝΕΛ πρότεινα και προτείνω κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας με Καραμανλή και Τσίπρα και όλα τα κόμματα, ει δυνατόν, προβάλλοντας την πολιτική ανωτερότητα που απαιτούν οι στιγμές. Γι αυτό και δεν αναφέρω τον πρόεδρό μου»

4 σχόλια:

  1. ...Φαίνεται ότι ο Χα'ι'κάλης βλέπει πολλές τσόντες με παρτούζες, και γουστάρει να παρτουζωθεί με ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και λοιπούς "πατριώτες" - ΕΚΤΟΣ από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φυσικά.

    Κι εμείς απαντούμε στον ευτραφή γελωτοποιό, ότι ΒΕΒΑΙΩΣ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει θέση στις παρτούζες που ετοιμάζουν οι αποτυχημένοι πολιτικάντηδες.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα πάρει την ΕΞΟΥΣΙΑ για να κάνει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ για το Έθνος.

    Όλα τα άλλα είναι μπούρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΡΛΟΥ ΤΟΥΡΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες φρέσκα μυαλά, νέοι άνθρωποι άνεργοι με γνώσεις τρομερές στην πολιτική επιστήμη, στα διεθνή ζητήματα, στην οικονομία, αλλά δεν έχουν καμιά ελπίδα να ασχοληθούν με το αντικείμενο της κατάρτισής τους γιατί κάποιοι βγήκαν στο γυαλί και αντί να κάνουν κριτική στους πάντες ανεξαιρέτως ως ηθοποιοί, κοιτάνε να συμπληρώσουν κανένα εισόδημα παραπάνω παριστάνοντας τους βουλευτές.
    Βέβαια τι σημασία έχει γι' αυτούς το αποτέλεσμα;
    ΘΑ είχαν άραγε το θράσος να εγχειρίσουν ασθενή χωρίς να έχουν δίπλωμα γιατρού, απλά και μόνο επειδή είναι αναγνωρίσιμοι;
    Με ποιοι θράσος λοιπόν ασχολούνται με τις ζωές εκατομμυρίων ελλήνων χωρίς να ξέρουν τη τύφλα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Χαϊκάλης...: "Να κάνουμε τώρα συγκυβέρνηση όλοι με Πρωθυπουργούς Τσίπρα - Καραμανλή μπας και γλυτώσουμε από τη Χρυσή Αυγή"

    Ρε παιδιά θα έμπαινε ποτέ σε οιαδήποτε βουλή ο μπόζο ο κλόουν?

    Είμαστε σοβαροί τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών