Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 11, 2013

Το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής και η απόλυτη ανυπαρξία της αριστεράς

Σοβαρότατο πρόβλημα έχουν οι σπαγκοραμμένοι της αριστεράς (και της… προόδου), με το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής. Κι έχουν πρόβλημα, διότι αρκετοί παρασυρμένοι στην αριστερά οπαδοί τους, αγνοί άνθρωποι που νομίζουν ότι η αριστερά θα φτιάσει την… ιδανική κοινωνία, τους θέτουν το ερώτημα: γιατί κατακρίνετε την Χρυσή Αυγή που δίνει στη φτώχεια και δε δίνετε κι εσείς;

Τι σκαρφίζονται, λοιπόν, οι τσιφούτηδες-φαταούλες της αριστεράς; Ντύνουν με… ιδεολογικό μανδύα την τσιγγουνιά, τον φαταουλισμό και την κοινωνική αναλγησία τους!

Έτσι, διαβάσαμε στην επίσημη βοθρο-σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ ένα περισπούδαστο άρθρο, με τίτλο...
«Η φιλανθρωπία της Χρυσής Αυγής: Μια ιστορία τόσο παλιά όσο και η Κου- Κλουξ- Κλαν». Στο άρθρο αυτό αναφέρονται παραδείγματα από το κοινωνικό έργο που έκανε η ΚΚΚ της Αμερικής και το κόμμα του Χίτλερ κι έτσι ο αρθρογράφος καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η κοινωνική ευαισθησία είναι… φασιστική, άρα πρέπει να… αποφεύγεται από τους μαρξιστές. Ιδού ένα μέρος του:

«Έχει γίνει πολύ κουβέντα τελευταίως και θα γίνει πολύ περισσότερη όσο η κατάσταση στην χώρα θα χειροτερεύει, για τις κινήσεις “φιλανθρωπίας” των Χρυσαυγιτών. Παντοπωλεία, συσσίτια, διανομές τροφίμων, πάντα από Έλληνες για Έλληνες.
 
Ίσως όλα αυτά να είναι κάτι το πρωτόγνωρο για εμάς αλλά είναι συνηθισμένη τακτική των απανταχού φασιστικών μορφωμάτων, να δείχνουν ένα “άλλο πρόσωπο” για να πλησιάζουν τις κοινωνίες. Διότι φυσικά το πραγματικό πρόσωπο του φασισμού, κανείς δεν θέλει να το δει. Ούτε φυσικά οι φασίστες να το δείξουν.
 
Δεν θα μιλήσουμε για τα ελληνικά φαινόμενα της φιλανθρωπίας και τους τρόπους που την μεταχειρίστηκε η αντίδραση, όπως την έζησε η ελληνική κοινωνία το ’50. Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι διαφορετικό από τα “Φιλόπτωχα” της αστικής τάξης και τις “Άπορες Κορασίδες” της Φρειδερίκης.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με την συνεχή προσπάθεια “νομιμοποίησης” των πρακτικών βίας της ρατσιστικής οργάνωσης, στα μάτια της κοινωνίας. Σκοπός της είναι η δημιουργία φιλικού κλίματος στην κοινή γνώμη, η προσέλκυση νέων μελών και τελικά η κοινωνική αποδοχή. Όπως όλοι οι ομοϊδεάτες της Χρυσής Αυγής έκαναν. Και κάνουν».
 
Η μεταμφίεση της Κου Κλουξ Κλαν, του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος, της Χρυσής Αυγής και κάθε άλλου λύκου, σε πρόβατο, δεν μας εξαπατά πια. Γιατί είναι μια προφανής απάτη».

(ΥΓ): Στο τέλος, ο… ανθρωπιστής αρθρογράφος, επιβεβαιώνει πλήρως το αντικοινωνικό πρόσωπο της αριστεράς, ζητώντας την απαγόρευση του κοινωνικού έργου των εθνικιστών, επικαλούμενος σχετικό νόμο που εφαρμόζεται στην καρδιά του ευρωπαϊκού καπιταλισμού, στη Μ. Βρετανία:

«Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι υπάρχουν χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, που ένα νέο-ναζιστικό κόμμα, δεν μπορεί να κάνει προπαγάνδα μέσω της φιλανθρωπίας και τα Ταμεία που δέχονται ή παρέχουν χρήματα, διώκονται».

Αυτοί είναι οι αριστεροί, που δε δίνουν ούτε του αγγέλου τους νερό. Θαυμάστε τους!

1 σχόλιο:

  1. Τα χρήματα του Λαϊκού Συνδέσμου επιστρέφουν στους Έλληνες. Είναι δείγμα ηγεσίας υψηλού Ήθους, σπάνιο φαινόμενο για την Ελλάδα. Οι δικαιολογίες της αριστεράς δεν πείθουν κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών