Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 11, 2013

Νέα εξέγερση και απόδραση αλλοδαπών κρατουμένων στην Αμυγδαλέζα - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Ελλάδα έχει αλωθεί από τους αλλόφυλους και οι μικροαστοί στον κόσμο τους. Η Χρυσή Αυγή είναι ο φορέας αφύπνισης και αντίστασης του Ελληνισμού.

Εξέγερση λαθρομεταναστών σημειώθηκε το βράδυ στην Αμυγδαλέζα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 10 αστυνομικοί. Κατά την ώρα της διανομής φαγητού οι λαθρομετανάστες στασίασαν και έβαλαν φωτιές στο χώρο. Στην περιοχή βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις για να καταστείλουν την εξέγερση, αλλά δέχτηκαν...
βροχή από πέτρες και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 10 αστυνομικών, μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ η καταμέτρηση των κρατουμένων, μετά την λήξη της εξέγερσης έδειξε ότι έλειπαν 10 λαθρομετανάστες, οι οποίοι αγνοούνται μέχρι τώρα και μάλλον θα αγνοούνται για καιρό, δεδομένης της παντελούς έλλειψης στοιχείων που υπάρχει για όλους τους εν Ελλάδι παράνομους αλλοδαπούς, αλλά και το ιστορικό ανικανότητας του Δένδια, το οποίο αναζητούσε επί μήνες αλβανούς δολοφόνους, οι οποίοι σκότωναν κόσμο στο διάβα τους.



Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ανικανότητας, αλλά και της έλλειψης βούλησης, της συγκυβέρνησης να προχωρήσει σε κανονικές και όχι επικοινωνιακές απελάσεις παράνομων, επικίνδυνων αλλοδαπών. Αυτά είναι τα αποτελέσματα κατασκευής πολυτελών κέντρων φιλοξενίας από την συγκυβέρνηση, κέντρα τα οποία διαθέτουν κλιματισμό και έχουν κοστίσει εκατομμύρια στον Ελληνικό Λαό, που πένεται και υποφέρει από τις πολιτικές του μνημονίου. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ που ψηφίσαν με χέρια και με πόδια οι πολιτικάντηδες.

Βασικός λόγος της εξέγερσης ήταν ότι είχαν κόψει το ρεύμα στο κέντρο φιλοξενίας λόγω εργασιών, με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν τα κλιματιστικά.


Με αφορμή τα νέα επεισόδια στο κέντρο φιλοξενίας στην Αμυγδαλέζα το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Να κλείσουν τώρα τα κέντρα κράτησης και να απελαθούν όλοι οι λαθρομετανάστες. Να πάψει να πληρώνει ο Ελληνικός λαός για την πολυτελή διαμονή χιλιάδων ξένων εγκληματιών. Η αποτυχημένη και επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης οδήγησε σε τραυματισμούς αστυνομικών και συνεχή αναταραχή. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την εφαρμογή του νομού και την άμεση επαναπροώθηση όλων των παράνομων αλλοδαπών στις χώρες προέλευσής τους. 

Φωτογραφίες από τις ζημιές που προκλήθηκαν στις εγκαταστάσεις


Σωρός από τραπέζια, καρέκλες, πόρτες, παράθυρα, τζαμαρίες και καρτοτηλέφωνα


Καταστραμμένες ηλεκτρικές συσκευές



Σημαντικές φθορές σε οικίσκους

Επιτακτική καθίσταται η ανάγκη εθνικής ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, η οποία θα μετουσιώσει τις θέσεις του Κινήματος:

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Η Χρυσή Αυγή διακρίνει τους Έλληνες πολίτες από τους αλλοδαπούς υπηκόους νόμιμα διαμένοντες στην χώρα και φυσικά από τους λαθρομετανάστες εισβολείς (παράνομους ή παρανόμως νομιμοποιηθέντες). Οι λαθρομετανάστες εισβολείς αποτελούν ασύντακτο στρατό, που αποσυνθέτει την κοινωνική δομή και αλλοτριώνει την εθνική μας ταυτότητα. Επομένως οι λαθρομετανάστες, ως ξένο προς την ελληνική κοινωνία σώμα και ως παραβάτες της κείμενης νομοθεσίας, πρέπει άμεσα να απελαθούν:

- Άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Μέχρι τον οριστικό επαναπατρισμό τους προβλέπεται η μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους κράτησης μακράν των κατοικημένων τόπων της ελληνικής επικράτειας, όπου οι συνθήκες δεν θα ομοιάζουν με ξενοδοχείο 5 αστέρων.

- Το φαινόμενο της εσαεί κράτησης παρανομούντων σε πολυτελή κέντρα με κλιματισμό, δωρεάν γεύματα και ανέσεις που λείπουν από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, είναι απαράδεκτο και θα διακοπεί πάραυτα.

- Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.

- Πάταξη του παρανόμου εμπορίου των αλλοδαπών και αυστηρός φορολογικός έλεγχος στα εμβάσματα που αποστέλλουν στις χώρες τους οι λαθρομετανάστες. Να πάψει η τεράστια απώλεια εσόδων για το ελληνικό κράτος. Μηδενική ανοχή στα διεθνή κυκλώματα λαθρεμπορίας.

πηγή

3 σχόλια:

  1. ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.stoxos.gr/2013/08/blog-post_7892.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αμην και πότε.......
    καντε δυσκολη με καθε τροπο τη ζωη των λαθρομεταναστων.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών