Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 03, 2013

ΣΑΜΑΡΟΦΡΟΥΡΟΙ: "Αν γίνουν εκλογές καλύτερα να έχουμε και ένα διαβατήριο μαζί μας"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το έχουμε γράψει πολλάκις...Διαβατήριο και λεξοτανίλ θα χρειαστείτε εκείνη την ημέρα. Και γυαλιά ηλίου φυσικά γιατί η Αυγή που θα ξημερώσει θα φωτίσει το σκότος που έχετε μάθει να...έρπετε!

Image
Παρότι η κυβερνητική προπαγάνδα του…  success story καλά κρατεί, δεν την πιστεύουν πλέον ούτε οι ίδιοι οι φανατικοί νεοδημοκράτες. Που τρέμουν τις εκλογές όπως ο διάβολος το λιβάνι.  Αλιεύσαμε, λοιπόν, και σας μεταφέρουμε αυτούσια επιστολή… φόλα νεοδημοκράτη σε ιστοσελίδα της «Ομάδας Αλήθειας» της ΝΔ, στην οποία μιλάει με τρόμο για τις εκλογές και προτείνει στους υπολοίπους του φυράματος να ψηφίσουν με τα διαβατήρια στο… στόμα και μετά να πάνε στα αεροδρόμια, με εισιτήρια στα χέρια και βουρ για το εξωτερικό. Αν είναι καλά τα αποτελέσματα να βγάλουν εισιτήρια επιστροφής και να γυρίσουν στα σπίτια τους, αλλά αν είναι δυσάρεστα να μείνουν… αυτοεξόριστοι εκεί, στα Λονδίνα και στα Παρίσια.  Πολλά είπαμε, σας αφήνουμε τώρα να απολαύσετε με την ησυχία σας την επιστολή… απόγνωσης:
“Εκβιαστές”, “Τοκογλύφοι”, “Ευρωναζί” λοιπόν αυτοί… Και.....
“Δοσίλογοι”, “Προδότες”, “Τσολάκογλου”, όλο εμείς το 48% που στηρίζει τη κυβέρνηση μας, που συνεργάζεται με τους παραπάνω για να σώσει τη Πατρίδα μας… Και όλους εμάς (αυτό το 48%) θα μας “κρεμάσετε όλους”, όπως είπε και η μια βουλευτής της λαϊκίστικης (ακρο)δεξιάς, ή θα μας “λιντσάρετε” όπως είπε ο έτερος βουλευτής της εθνομηδενιστικής-μαρξιστικής-λενινιστικής (ακρο)αριστεράς…
Σε όλα τα παραπάνω βάλε και την άνοδο της ΧΑ, όπου προδότη ανεβάζει, προδότη κατεβάζει από το πρωί μέχρι το βράδυ το Σαμαρά… Φαντάσου λοιπόν σκηνικό: Πάμε σε εκλογές… Και σενάριο: Πρώτο κόμμα η εθνομηδενιστική (ακρο)αριστερά με σιγόντο από την λαϊκιστική δεξιά, και αξιωματική αντιπολίτευση η ναζιστική ΧΑ… Να έχεις δηλαδή στη πατρίδα σου εθνομηδενιστές – μαρξιστές – λενινιστές να σε κυβερνούν, και αξιωματική αντιπολίτευση τους φασίστες – νεοναζί του νέου Χιτλερίσκου… Σε αυτό το εμφυλιοπολεμικό σκηνικό, όλοι οι δημοκράτες – νοικοκυραίοι – πέριξ του κέντρου πολίτες, τι κάνουμε? Ναι, θα είναι μεν οι ετερόκλητοι ακραίοι 55% σύνολο (35% ακροαριστερά – 20 ακροαριστερα % ή 32% – 18%, ή 27% – 23% δεν έχει σημασία…)… Αλλά και όλοι εμείς, το υπόλοιπο 45% θα έχουμε κατακερματιστεί σε 8-9-10 δημοκρατικές πέριξ του κέντρου επιλογές (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ – ΔΗΞΑ – ΔΡΑΣΗ – ΛΑΟΣ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ), και θα είμαστε στην μέση ενός νέου εμφυλίου πολέμου…
Η μόνη λύση αν πάμε σε πρόωρες εκλογές είναι μια: Ετοιμάζουμε διαβατήρια, κλείνουμε αεροπορικά για το μεσημέρι της Κυριακής, πάμε στη κάλπη με το διαβατήριο στο στόμα, ρίχνουμε τη ψήφο μας, και κατευθείαν για αεροδρόμιο… Και αν η κάλπη βγάλει κυβέρνηση πέριξ του κέντρου, ξαναβγάζουμε εισιτήριο για επιστροφή στη πατρίδα… Αν βγάλει εμφύλιο, μένουμε αυτοεξόριστοι και με πόνο βλέπουμε τη πατρίδα μας να σπαράζεται από εμφύλιο διχασμό και εθνικές καταστροφές…”

3 σχόλια:

  1. Φιλες και φιλοι...ΘΗΛΕΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΜΑΡΟΦΡΟΥΡΕ , ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι αυτους που λογαριαζουν να φυγουν απ το Βενιζελος τωρα με τις απεργιες ας το ξεχασουν. Μονο με Lear Jet κι αυτο ειναι πολυ αμφισβητισιμο. Αρα κατι ξερει ω Προεδρως Πανως πουχει στην καβατζα και τον ηλιατορα του.
    Αυτο ομως που δεν εχουν λογαριασει οι διαβατηριοι-ουχοι, προδοτες της Πατριδας, ειναι οτι τους περιμενουν Χρυσαυγιτες στο εξωτερικο.
    Ειτε πανε Λονδινα, ειτε Παρισια ειτε Νεες Υορκες ειτε Καλιφορνιες.
    Ρε θα πεσει μπουφλα και ροχαλα δημοσιως που θα παει συγνεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών