Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 03, 2013

Μονή Αγνούντος: Η Χρυσή Αυγή τίμησε τα θύματα των συμμοριτών - Άρον άρον έφυγε ο βουλευτής της ΝΔούλας

Την Μνήμη περισσοτέρων των 100 αμάχων, γερόντων, γυναικών και παιδιών που βρήκαν φρικτό θάνατο από την δολοφονική μανία των κομμουνιστοσυμμοριτών στα τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου του 1944 κοντά στη Μονή Αγνούντος της Νέας Επιδαύρου τίμησε σήμερα η Χρυσή Αυγή. Στην επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε στη Μονή παρευρέθηκαν δεκάδες συναγωνιστές  από την Τ.Ο Αργολίδας, ενώ στο Μνημείο που βρίσκεται απέναντι της Μονής και αναγράφει τα ονόματα των...
άτυχων συμπατριωτών μας –κυρίως από την περιοχή του Αραχναίου-κατέθεσαν στεφάνι ο βουλευτής Κορινθίας, Ευστάθιος Μπούκουρας και ο Γραμματέας της Τ.Ο Αργολίδας, Δημήτριος Δημούλης.


Οι δύο Συναγωνιστές ήταν και οι μόνοι εκπρόσωποι πολιτικού φορέα που τίμησαν τα θύματα του εαμοσταλινισμού, αφού ο υφυπουργός Αθλητισμού και βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός προχώρησε σε μια πράξη κορυφαίας ασέβειας προς το χώρο και τα θύματα και απεχώρησε άρον άρον από την Μονή, μόλις αντιλήφθηκε την δυναμική παρουσία του Κινήματός μας χωρίς φυσικά να παραστεί στο τρισάγιο ή να καταθέσει στεφάνι και αφού προηγουμένως είχε εισέλθει στο Ναό.


Ο κύριος αυτός φοβούμενος ότι η υποκρισία της παράταξής του, που από την μία έχει παραδώσει τα πάντα στους κομμουνιστές -ακόμη και μέσα από την παραχάραξη της Ιστορίας- και από την άλλη θέλει να «χτυπά στην πλάτη» τους αγνούς πατριώτες που για δεκαετίες εξαπατούσε θα αποκαλυφθεί, απεχώρησε αμήχανος. Είναι πραγματικά φαιδρό και προκλητικό να βλέπει κανείς εκπρόσωπους της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει μεγαλοστελέχη που ξεκίνησαν από το ΚΚΕ, η οποία έκανε πρώτη μνημόσυνο στον αρχισφαγέα Βελουχιώτη και που διέταξε τις Ένοπλες Δυνάμεις να έχουν μεσίστιες Σημαίες για τον θάνατο του «καπεταν Γιώτη» Φλωράκη να προσπαθεί, αποκλειστικά και μόνο για ψηφοθηρικές σκοπιμότητες και υπό τον φόβο της ραγδαίας εκτίναξης της Χρυσής Αυγής, να κοροϊδέψει για μια ακόμη φορά Έλληνες Πατριώτες.

 

Στο σημείο που βρίσκεται το Μνημείο με το πέρας της κατάθεσης στεφάνων όλοι οι Συναγωνιστές παραταγμένοι και σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο, ενώ καταχειροκροτήθηκαν από τους συγκεντρωμένους συγγενείς των σφαγιασθέντων.


πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την συγκινιτικη της αυτη κινηση.

    Οσον αφορα στα σκουπίδια της φιλελεύθερης νεοδημοκρατικης μπολσεβικολαγνειας, δεν εχουν καμία δουλειά σε μνημόσυνα Ελληνων σφαγιασθέντων υπο των πολιτικών τους διδύμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών