Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 02, 2013

Η χθεσινή συνέντευξη - κεραυνός του Νίκου Μιχαλολιάκου στο extra3... "Χρυσή Εναντίον Όλων και μόνο με τους Έλληνες" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την εκπληκτική τηλεοπτική παρουσία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής που απαντά σε όλα τα ερωτήματα, προβοκατόρικα και μη, των δημοσιογράφων...

ΔΕΙΤΕ

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλός και πάλι ο Αρχηγός.
    Έχω μόνο μία ένσταση στη δέσμευση που ανέλαβε για επαναπρόσληψη των απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων "αμέσως". Άν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή (της διακυβερνήσεως από τη Χ.Α.) απαιτούνται προσλήψεις γιατί θα πρέπη οι απολυμένοι Δ.Υ. να έχουν προτεραιότητα; Η δεξαμενή προσλήψεων πρέπει να είναι τουλάχιστον ενιαία για πρώην Δ.Υ. και μη, και η επιλογή να γίνεται με αξιοκρατικά κριτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Γιατί δεν μπαίνετε εσείς μπροστά να κάνετε την δεξία λαική εξέγερση;
    -Εμείς πιστεύουμε στην επανάσταση εκ των άνω.Δηλαδή μια άρχουσα ηγέτιδα τάξη η οποία θα εμπνέεται,αυτό ακόμα δεν έχει πλαστεί.

    Φάουλ πρώτο.Αρχηγέ,στα παγκόσμια πολιτικά χρονικά,οι εξεγέρσεις και επαναστάσεις γίνονται από τους λαούς και όχι απο "άρχουσες ηγέτιδες τάξεις".Εκτός αν εννοείς στρατιωτική άρχουσα τάξη αλλά ντράπηκες να το πεις.Εγω πάντως δεν θα ντρεπόμουν.Επιχειρήματα υπάρχουν πολλά για τους διάφορους εξυπνάκηδες καψαμπέληδες.

    Φάουλ δεύτερο.Χάρισες τους προλετάριους στην αριστερά και δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι οι περισσότεροι που στηρίζουν την χ.α είναι άνεργοι και εξαθλιωμένοι,δηλαδή προλετάριοι.

    Φάουλ τρίτο.Ηδη σε κατηγορούν αρκετοί του ευρύτερου εθνικού χώρου και όχι μόνο ότι "μαντρώνεις" τα πατριωτικά και εθνικοριζοσπαστικά στοιχεία της ελληνικής κοινωνίας με σκοπό την αποτροπή της βίαιης εξέγερσης κατά του κλεπτοκρατικού καθεστώτος.Με αυτά που είπες στα τελευταία λεπτά της συνέντευξης ότι "δεν ήρθε ακόμη η ώρα μας" απλά τους επιβεβαίωσες.

    Φιλικά από έναν έλληνα εθνικιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών