Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 05, 2013

Ρεκόρ κονόμας για τους (ανθ)έλληνες εφοπλιστές το 2013 - Οι θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου

Επειδή πολλά λένε κατά καιρούς τα άθλια και κρατικοδίαιτα κομματόσκυλα της αριστεράς και της δεξιάς για τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου έναντι του εφοπλιστικού κεφαλαίου, με το παρόν άρθρο θα επιχειρήσουμε ένα άμεσο ξεκαθάρισμα.

Ο ναυλομεσιτικός οίκος Allied Shipbroking παρουσίασε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία το έτος 2013 αποτελεί για τους Έλληνες εφοπλιστές την δεύτερη καλύτερη χρονιά στις...
αγοραπωλησίες πλοίων διεθνώς από το 2008, οπότε και η ναυτιλία επλήγη συνεπεία της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ναυλομεσιτικού οίκου, οι Έλληνες εφοπλιστές κατά την χρονική περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου του τρέχοντος έτους, απέκτησαν 209 πλοία διαφόρων τύπων, την ώρα που το σύνολο των πλοίων που άλλαξε χέρια παγκοσμίως ανήλθε στα 867. Συγκρίνοντας μάλιστα τα κεφάλαια τα οποία διατέθηκαν για την αγορά πλοίων, διαπιστώνεται πως οι τιμές τους κατά το προαναφερθέν χρονικό διάστημα, είναι οι χαμηλότερες της τελευταίας εξαετίας, γεγονός που μαρτυρά την πτώση της αξίας των πλοίων.

Καθίσταται λοιπόν σαφές, πως οι βαρύτατες συνέπειες της μνημονιακής πολιτικής της κυβέρνησης των υποτακτικών -οι οποίες και πλήττουν βαθιά τον Ελληνικό Λαό, βυθίζοντάς τον στην ανέχεια και τη φτώχεια- δεν αγγίζουν τους Έλληνες εφοπλιστές, οι οποίοι βλέπουν το έτος 2013 ως έτος κονόμας! Παρά τη συνεχιζόμενη κερδοφορία τους, οι εφοπλιστές αδιαφορούν προκλητικά και επιδεικτικά μπροστά στην εντεινόμενη εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, αρνούμενοι να συμβάλλουν στην ανακούφιση των Ελλήνων από τα άδικα μέτρα της κυβέρνησης των εντολοδόχων της Τρόικα και του ΔΝΤ.

Αντιθέτως, εκμεταλλεύονται την οικονομική κρίση προκειμένου να πλουτίσουν ακόμη περισσότερο, παραμένοντας απαθείς έναντι της αναγκαιότητας να συμβάλουν στην προάσπιση του εθνικού καλού, να κάνουν το ελάχιστο για την ευημερία και πρόοδο της ελληνικής Λαϊκής Κοινότητας. Σε αυτή τους την άθλια πρακτική, η οποία και θέτει το προσωπικό κέρδος πάνω από το εθνικό όφελος, τυγχάνουν της ένθερμης στήριξης της αντεθνικής κυβέρνησης Σαμαρά. Κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κίνα, ο μνημονιακός πρωθυπουργός φρόντισε να κλείσει συμφωνίες υπέρ των εφοπλιστών, για τη ναυπήγηση των πλοίων τους σε κινέζικα ναυπηγεία. Επισημαίνεται ότι, πλήττοντας βαρύτατα την ελληνική οικονομία και κατ' επέκταση τους Έλληνες εργαζομένους, οι Έλληνες εφοπλιστές έχουν επενδύσει τα τελευταία έτη εκατομμύρια δολάρια στην κινεζική οικονομία, ναυπηγώντας εκεί τα πλοία τους και κατέχοντας ένα σημαντικό τμήμα της διακίνησης των κινέζικων προϊόντων.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ξεκαθαρίζει τόσο προς τους εφοπλιστές όσο και προς τον Ελληνικό Λαό ότι στα πλαίσια του Εθνικού Κράτους, το οποίο συντόμως θα οικοδομηθεί από το Λαό μας με εγγυήτρια πολιτική δύναμη την Χρυσή Αυγή, οι εφοπλιστές θα κληθούν να προβούν σε μια σειρά ενεργειών, ούτως ώστε να προαχθούν τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους. Μεταξύ αυτών των ενεργειών, είναι η υποχρεωτική ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στα πλοία τους, η πρόσληψη ελληνικών πληρωμάτων σ' αυτά και η ναυπήγηση των πλοίων τους στα ελληνικά ναυπηγεία, τα οποία η κυβέρνηση των υποτακτικών οδήγησε στο μαρασμό και μαζί τους χιλιάδες Έλληνες στην ανεργία.

Υ.Γ.: Η εικόνα που συνοδεύει το παρόν κείμενο προέρχεται από την γαμήλια δεξίωση γόνου γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας επάνω στο... Θωρηκτό Αβέρωφ! Ντροπή στα κοπρόσκυλα του ΥΠΕΘΑ που παρέδωσαν ένα κομμάτι της Ιστορίας μας για να κάνουν πάρτι μερικές ξεβράκωτες.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών