Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 11, 2013

ΝΕΑ ΑΠΟ ΠΙΑΤΣΑ ΣΥΓΓΡΟΥ: Ο ΗΛΙΟ-ΚΑΜ(Μ)ΕΝΟΣ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ – ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

kammenos_mpoufan_600_375_-152015687978_600_375_-1520156882
Γράφει ο Αντίοχος.

Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά έχει ήδη αρχίσει η επιχείρηση «επιστροφή των ασώτων ψηφοφόρων» στην αμαρτωλή πιάτσα της Συγγρού! Μας ενημερώνει σχετικά η πιο πιστή στον φον Αντωνάκη ιστοσελίδα:
«Την επιστροφή στη ΝΔ των … άσωτων ψηφοφόρων που έφυγαν για άλλα κόμματα, έχει στόχο το Μέγαρο Μαξίμου την επόμενη περίοδο. Η παλιννόστηση των δεξιών ψηφοφόρων που διασκορπίστηκαν στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012 είναι ο βασικός στόχος.
Υψηλόβαθμοι κομματικοί και κυβερνητικοί παράγοντες έχουν επιφορτισθεί από τον Αντώνη Σαμαρά με το καθήκον να αλώσουν στην επαρχία και στα αστικά κέντρα τους φίλους και τις «επιρροές» των μικρών κομμάτων.
Διότι, αντίθετα από.....
διάφορους που πιστεύουν ότι για να γυρίσουν αυτοί οι ψηφοφόροι στην παράταξη πρέπει πρώτα να επιστρέψουν στη ΝΔ τα στελέχη που διαγράφηκαν ή αποχώρησαν, ο Πρωθυπουργός έχει άλλα σχέδια.
Ναι στον μέσο ψηφοφόρο όχι στον Καμμένο
Ο Πρωθυπουργός θέλει πίσω στη ΝΔ τους ψηφοφόρους των δεξιών μικρών κομμάτων, όχι όμως και τους αρχηγούς ή τα στελέχη τους.
«Ο Σαμαράς θα αποδείκνυε αμοραλισμό αν τον έπαιρνε τώρα πίσω» ισχυρίζονται πολλοί συνομιλητές του, αναφερόμενοι στον αρχηγό των ΑΝΕΛ. Σχεδιάζεται πάντως να γίνει μια εκτενής δημοσκόπηση λίγο πριν από τις επόμενες εκλογές που θα καταδεικνύει «τι χάνει και τι κερδίζει η ΝΔ από αυτή την επιχείρηση».
Το ενδιαφέρον όμως είναι πως δεν είναι και τόσο εύκολο όσο πιστεύουν οι επιτελείς του Αντ. Σαμαρά να κάνει η ΝΔ μια μπουκιά τους ψηφοφόρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Όμως, οι επιτελείς του Αντ. Σαμαρά δεν ανησυχούν, διότι εκτιμούν ότι στις επόμενες εκλογές «ο Καμμένος θα ισοπεδωθεί», ενώ το μεγάλο πρόβλημα ακούει στο όνομα «Χρυσή Αυγή».
Συμπεράσματα:
1ον) «Το μεγάλο πρόβλημα ακούει στο όνομα Χρυσή Αυγή». Μόνοι τους το ομολογούν…
2ον) Όποτε θέλει η ΝΔ παίρνει πίσω τα στελέχη, τους βουλευτές και τον «προεδρεύοντα» Πάνο Ηλιο-Καμ(μ)ένο. Αλλά, δεν ξέρει ακόμα αν και κατά πόσον τη συμφέρει. Μόλις θα μάθει (με «εκτενή δημοσκόπηση») θα… αποφασίσει για την τύχη του καμμενοκόμματος!

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΛΑΣ!!!
    Αγαπητε Συναγωνιστη Πασπαρτου σου εχω μια ειδηση για το κομμα του "ηλιο"- καμενου. πριν 2 εβομαδες οι νεολερα των ανεξαρτητων ανθελληνων ειχαν στηθει εξω απο τα τζαμπο του πειραια κ ζητουσαν απο τον κοσμο που εμπαινε να ψωνισουν σχολικα ειδη κ να τους τα δωσουν. Θα τα μοιρασουν εκεινοι τους ελεγαν σε οικογενειες που δεν μπορουν να τα αγορασουν κ φυσικα θα ελεγαν οτι ειναι απο το κομμα τους κ οχι οτι συμβαλαν ανθρωποι αγνωστοι που απλα πηγαν να κανουν τα ψωνια τους. δηλαδη με ξενα κολυβα θελουν να κανουν κηδεια. Αφου ειναι τοσο ευαισθητοι γιατι δεν κανονισε το κομμα τους να αγορασει τα πραγματα κ να τα μοιρασει οπως κανει ο Αρχηγος μας με τους Βουλευτες του παρα βαλανε 10 κοπροσκυλα να "ζητιανευουν" με γλυκο βεβαιως τροπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών