Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 11, 2013

Νέα "παράσταση" του Δένδια σε σέρβικο ΜΜΕ.."Όποιος αστυνομικός φέρεται...ναζιστικά θα υπάρχουν κυρώσεις"

Συνέντευξη στην εφημερίδα της Σερβίας "DANAS" έδωσε ο Υπουργός (ΑΝ)Ασφάλειας του Πολίτη Νίκος Δένδιας και δεν θα μπορούσε παρά να μην αναφερθεί στη Χρυσή Αυγή.

Για να λέμε και την αλήθεια, ΜΟΝΟ στη Χρυσή Αυγή αναφέρθηκε ο Δένδιας αποδεικνύοντας εκτός της εμμονής του στο Εθνικιστικό Κίνημα και τον τρόμο που νιώθει από την εισχώρηση της Χρυσής Αυγής στις τάξεις της Αστυνομίας που....ηγείται!
Έτσι λοιπόν προέβη σε πομπώδεις απειλές:

Εάν κάποιος αστυνομικός έχει σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή, δεν μπορώ να το γνωρίζω και δεν δικαιούμαι να ομιλώ γι' αυτό, εφόσον η συμπεριφορά του δεν επηρεάζει τη λειτουργία της υπηρεσίας ή δεν παραβιάζει το νόμο, αν κι εμένα προσωπικά ο πολιτικός λόγος του Κόμματος αυτού μου είναι ιδιαίτερα αποκρουστικός. Ωστόσο, αν.....
ο αστυνομικός αυτός παρανομεί, προσπαθώντας να εφαρμόσει τις αρχές της νεοναζιστικής ιδεολογίας, τότε θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία. Σ' αυτό το θέμα είμαστε αποφασισμένοι και κατηγορηματικοί

Δηλαδή ένας αστυνομικός που θα διώκει τους λαθρομετανάστες εγκληματίες - δολοφόνους - βιαστές θα...θεωρείται "ναζιστής", ενώ όποιος συμμετέχει στη διάλυση συσσιτίων για Έλληνες και θα προπηλακίζει βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα...επιβραβεύεται!

Τέλος ο Δένδιας φανέρωσε την αλήθεια όσο αναφορά τη δυναμική της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική κοινωνία:
"Η ελληνική κοινωνία δεν είναι ξενοφοβική, όπως διαπίστωσαν και εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες της Σερβίας που επισκέπτονται τη χώρα μας κάθε χρόνο. Δυστυχώς όμως αυτό το μόρφωμα δεν είναι πια μια μειονότητα".

"Μειονότητα" ο πιστός υπηρέτης του Σιωνισμού τείνει να μεταβάλλει το ελληνικό Έθνος αλλά φυσικά και το Εθνικιστικό Κίνημα θα γίνει εμπόδιο στα βλοσυρά του σχέδια.


Υ.Γ.
Αν κάποιος αστυνομικός ενεργεί ως... Mossad (δολοφονίες - κατασκοπεία κτλ) θα...αποπέμπεται από το σώμα;!;!


1 σχόλιο:

  1. ο αρλεκινος του συστηματος εχει καταντησει ο Δενδιας...μια με το ευνομια παντου, μια με το αγαπημενο του κιπα σε επιδειξι μοδας σε ιουδαικη χαβρα, μια με τη συνεντευξουλα του στο αντρο των παιδοφιλων μπι μπι σι, τωρα με τα σερβικα μμε...μια και δεν καταφερνει να εξασφαλισει την ασφαλεια των Ελληνων προσπαθει τουλαχιστον να μας φερει ευθυμια και καλο κεφι...και εδω να πουμε του στραβου το δικαιο τα παει πολυ καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών