Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2013

Οι Σαμαροφρουροί κομπάζουν στα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ για τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Καθόλου περίεργο που οι ελαφροδεξιοί δίνουν αναφορά στην συριζαίους. Άλλωστε εδώ και δεκαετίες η ελαφροδεξιά γλείφει αδιάκοπα την αριστερά.

Γιομάτα χαρά (που δεν μπορούσαν και δεν ήθελαν να την κρύψουν…) ξύπνησαν χθες τα «μουρουτάκια» της πιάτσας Συγγρού. Αιτία, η νέα απαγόρευση μιας καθ’ όλα νόμιμης συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής, αυτή τη φορά στην Πάτρα! Ήταν η ευκαιρία που έψαχναν τόσον καιρό για να αποδείξουν στα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ (και μελλοντικούς συνεταίρους στην εξουσία…), πως το κόμμα που υπηρετούν δεν έχει καμιά σχέση με τους χρυσαυγίτες, όπως το κατηγορούν οι συριζαίοι, όχι διότι το πιστεύουν, αλλά… για να’ χουνε να λένε για να κοροϊδεύουν τα… πελατάκια. Ιδού οι κομπασμοί των «μουρουτακίων» του «Δεξί Εξτρέμ»:...


Ευτυχώς δηλαδή που η ΝΔ αβαντάρει τη Χρυσή Αυγή… φαντάσου και να μην την αβάνταρε
 
Κατά τα άλλα η Χρυσή Αυγή είναι το “μακρύ χέρι του συστήματος” και έχει εκλεκτές σχέσεις με την Αστυνομία, όπως διαδίδει η αριστερίστική (συνήθης) μπαρουφολογία, πχ χθες σε άρθρο ΣΥΡΙΖΑίου στον Guardian όπου λίγο πολύ έλεγε ότι “η κυβέρνηση τα έχει βρει με τους νεοναζί για να προωθήσει τη νεοφιλελεύθερη ατζέντα της”.

Τους τελευταίους μήνες έχω βαρεθεί να μετράω…
απαγορεύσεις συγκεντρώσεών της, ποινικές διώξεις εναντίον βουλευτών της και ματαίωση εκδηλώσεών της…».

(ΥΓ): Μουρουτάκια, οφείλεται να γνωρίζετε τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ είναι ολίγον τι… απαιτητικά. Μόνο μετά την 20η απαγόρευση εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής, υπάρχει περίπτωση να σας… κατανοήσουν και να σας αναγνωρίσουν σαν «τίμιους δεξιούς» (που ’λεγε κι ο Κύρκος). Πάντως, κάντε υπομονή και συνεχίστε την προσπάθειά σας και θα ’ρθει και ο πολυπόθητος καλός λόγος από την «Αυγή» ή από το left. Άιντε, αν προσπαθήστε ακόμα περισσότερο, χαλάλι σας, μπορεί να σας αναγνωρίσει ότι είσαστε… δημοκράτες μέχρι και «Ριζοσπάστης». Ποιος στη χάρη σας τότε. Μέχρι σαμπάνιες θ’ ανοίγεται!

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΚΟ.ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ- ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών