Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2013

Οι υπάλληλοι των τοκογλύφων ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας


Ανησυχητικές είναι οι ενδείξεις από την κινητικότητα η οποία εντοπίζεται στο ζήτημα της εξεύρεσης συμβιβαστικής λύσης για το θέμα του ονόματος του γειτονικού κρατιδίου. Ο ειδικός απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς, αναμένεται να επισκεφτεί και να έχει επαφές σε Ελλάδα και Σκόπια κατά το χρονικό διάστημα 9-11 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση της γραμματείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών αναφέρει πως ο κύριος Νίμιτς θα επισκεφτεί την περιοχή από 9 μέχρι και 11 Σεπτεμβρίου, όπου και θα έχει συνομιλίες με ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια σε Αθήνα και Σκόπια. Αξίζει βεβαίως να επισημανθεί το γεγονός πως η τελευταία πρόταση του ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ προς Ελλάδα και Σκόπια, περιείχε χρήση του όρου «Μακεδονία», με γεωγραφικό προσδιορισμό. Το αλβανικό κόμμα DUI μάλιστα, το οποίο μετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό του κρατιδίου, αποκάλυψε πως η ονομασία την οποία πρότεινε ο κύριος Νίμιτς προς διαβούλευση είναι «Άνω Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Υπενθυμίζεται οτι σε αντίθεση με την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού(εξαιρουμένων των μπολσεβίκων και της ροζ Αριστεράς του Σύριζα), ο οποίος και αρνείται κάθε χρήση του όρου «Μακεδονία» ή παράγωγού του από το γειτονικό προτεκτοράτο του αμερικανοσιωνισμού, η κυβέρνηση των υποτακτικών συζητά ανερυθρίαστα την παραχώρηση του ονόματος υπό τον όρο να υπάρχει γεωγραφικός προσδιορισμός! Τούτη η λύση, ισχυρίζονται με θράσος τα κόμματα του ραγιαδισμού, αποτελεί την εγγύηση πως οι γείτονες δε θα προβάλλουν μελλοντικά, εδαφικές και ιστορικής φύσεως αξιώσεις.

Πρόκειται φυσικά για....
μια αισχρή απόπειρα του αντεθνικού μεταπολιτευτικού Καθεστώτος να ρίξει στάχτη στα μάτια του Ελληνικού Λαού. Ήδη οι συνεχείς υποχωρήσεις της ελληνικής πλευράς στο ζήτημα του ονόματος, έχουν αποθρασύνει τόσο το κρατίδιο των γυφτοσκοπιανών, ώστε οι τελευταίοι να προχωρούν στην ανέγερση μνημείων προσωπικοτήτων της Ελληνικής Ιστορίας στην πρωτεύουσά τους, ενώ ακόμη και πινακίδες οδικής σήμανσης φέρουν το διακριτικό MK(«Μακεδονία», πλάι στα ονόματα πόλεων της Ελληνικής Μακεδονίας). Αντί όμως το ελληνικό κράτος να καταγγείλει την σκοπιανική προκλητικότητα και να πράξει τα δέοντα προκειμένου να διαφυλάξει τα εθνικά μας συμφέροντα, προχωρά σε συζητήσεις με ένα κράτος απατεώνων το οποίο παραχαράσσει την ιστορική πραγματικότητα, επιχειρώντας να οικειοποιηθεί πρόσωπα και γεγονότα, της ελληνικής και της βουλγαρικής Ιστορίας. Ακόμη και οι Βούλγαροι, εκτελώντας το στοιχειώδες καθήκον της προάσπισης της ιστορικής και πολιτισμικής τους κληρονομιάς, επιδίδονται σε συνεχείς διεθνείς καταγγελίες των γελοίων σκοπιανικών ισχυρισμών, τόσο σε διεθνείς οργανισμούς όσο και σε διεθνή φόρα.

Σε αντίθεση με την αποφασιστικότητα των Βούλγαρων, η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ανέχεται την θρασύτητα ενός κρατιδίου το οποίο επιχειρεί να χτίσει ένα ανύπαρκτο παρελθόν, ασελγώντας επί της Ελληνικής Ιστορίας και επιπλέον συνομιλεί μαζί του ούτως ώστε να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή, συμβιβαστική λύση. Η εμπειρία των 40 ετών μεταπολίτευσης όμως, καθιστά κάθε έννοια συμβιβασμού συνώνυμη της εθνικής υποχώρησης και ταπείνωσης. Η θέση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή επί του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων, είναι πάγια και αμετακίνητη, εκφράζει δε την θέληση ολόκληρου του Ελληνικού Έθνους: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας - Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνει ελληνική!

πηγή

1 σχόλιο:

  1. KARATZAFERHS*IND-DEM*EYROKOINOBOYLIO*26/04/2006*ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ!!!ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΗ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΙΑ*ΟΝΟΜΑΣΙΑ!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ*ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ*ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ!!!!ΕΙΝΑΙ ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ!!!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ*ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΝΑ*ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ!!!!!ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ!!!!KARATZAFERHS*IND-DEM**ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ*26/04/2006*Ο ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!!ΟΥΣΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών