Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 21, 2013

Σύλληψη αριστερού «δημοκράτη» στα επεισόδια της Θεσσαλονίκης με χασίς, σουγιά, ρόπαλο και μάσκα!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Βεβαίως κανείς δεν θα ψάξει σε ποιο κόμμα ανήκε ο συλληφθείς, ούτε θα γίνουν έρευνες στα γραφεία του αριστερού κόμματος.

Η αστυνομία του Δένδια έλαβε σαφείς εντολές να αφήσει τα αγαπημένα παιδιά της άρχουσας τάξης να ξεσπάσουν την αντεθνική τους επαναστατικότητα, μέσω της καταστροφής ιδιωτικών περιουσιών και εκτεταμένων ζημιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κατά τις γνωστές πρακτικές οι οποίες και ακολουθούνται επί σειρά ετών, μιας και οι αναρχοαριστεροί ταραξίες απολαμβάνουν μιας ιδιότυπης ασυλίας από μέρους του Καθεστώτος, η αστυνομία προχώρησε μετά τα πρόσφατα επεισόδια σε 37 προσαγωγές.

Οι 36 «επαναστάτες» της Αριστεράς αφέθηκαν...
εν τέλει ελεύθεροι (η απόδειξη πως το Κράτος τους «πολεμά»), κάτι το οποίο η αστυνομία δεν μπορούσε να πράξει και για έναν 27χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα σύνεργα του «πολιτικού διαλόγου», όπως τον εννοεί η αριστερά: ποσότητα χασίς, σουγιάς, αντισφυξιογόνα μάσκα και ρόπαλο!

Θα είχε βεβαίως εξαιρετικό ενδιαφέρον, να μας ενημερώσει τόσο η Αστυνομία όσο και οι «φωστήρες» της δημοσιογραφικής ενημέρωσης-εξαπάτησης, σε ποιο κόμμα της Αριστεράς ανήκει ο συγκεκριμένος συλληφθείς και σε τι ενέργειες προτίθεται να προβεί το Κράτος, προκειμένου να προφυλαχθεί η δημοκρατία: Θα γίνουν έρευνες στα γραφεία του κόμματος ή της οργάνωσης, που ανήκει ο «δημοκράτης» συλληφθείς;

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Εδώ δεν τολμάνε να ελέγξουν τις πρεζοκαταλήψεις τους στα συριζογραφεία θα πάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών