Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 21, 2013

Δημοσκόπηση κόλαφος για το καθεστώς: Ούτε μισή μονάδα δεν πέφτει η Χρυσή Αυγή!

Metron Analysis: από το 11,7% (31 Αυγούστου) η Χρυσή Αυγή σήμερα βρίσκεται στο 11,2%

Στην ουσία δεν υπάρχει καμία πτώση, καθώς αυτό το 0,5% αφορά πολίτες που φοβήθηκαν να δηλώσουν την ψήφο τους λόγω του κλίματος τρομοκρατίας! Η εταιρία Metron Analysis συνηθίζει να πετσοκόβει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Πριν από 3 εβδομάδες μας έδωσε ποσοστό 11,7% (31η Αυγούστου). Στην τελευταία της έρευνα, που ξεκίνησε λίγο πριν το επεισόδιο στο Κερατσίνι και ολοκληρώθηκε λίγο μετά, τα ευρήματα είναι διαφωτιστικά. Ούτε μισή μονάδα δεν έχει πέσει η Χρυσή Αυγή, παρά την άνευ προηγουμένη πολεμική και την παράνομη προπαγάνδα του καθεστώτος.

Συγκεκριμένα, στην δημοσκόπηση που θα δημοσιευτεί αύριο στην φυλλάδα του Μπόμπολα "Έθνος" η δημοσκόπηση δίνει τα εξής ποσοστά στην εκτίμηση ψήφου:...

Σύριζα 28,7%
ΝΔ 28,3%
Χρυσή Αυγή 11,2%
ΠΑΣΟΚ 7,9%
ΚΚΕ 6,7%
ΑΝΕΛ 5,2%
ΔΗΜΑΡ με 4,7%

Φαίνεται πως οι Έλληνες έχει πλέον ξυπνήσει και δεν πιστεύουν τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής και τους κλέφτες πολιτικούς. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος διατηρεί τις δυνάμεις του και πολύ σύντομα θα της αυξήσει, αποδεικνύοντας πως η πολεμική του συστήματος μας συσπειρώνει και μας ενισχύει.
Σε αντίθεση με την Χρυσή Αυγή, ΝΔ και Σύριζα σημειώνουν πτώση, γεγονός που αποδεικνύει πως οι συμπατριώτες μας έχουν προ πολλού φτύσει τον νέο δικομματισμό. Η ελάχιστη πτώση της μισής μονάδας είναι εικονική και αφορά πολίτες που φοβήθηκαν να εκφράσουν την προτίμησή τους στην Χρυσή Αυγή λόγω του γενικού κλίματος τρομοκρατίας.

Τα ανδρείκελα του καθεστώτος δέχτηκαν άλλη μία ήττα και κατάλαβαν πως το Εθνικιστικό Κίνημα δεν μπορεί να χτυπηθεί, ούτε με την λάσπη τους, ούτε με την 24ωρη καλλιέργια κλίματος τρομοκρατίας και διχασμού. Είμαστε ακόμα εδώ και συνεχίζουμε την εθνική αντίσταση!

πηγή

9 σχόλια:

  1. Ήδη αρχίζει το σύστημα και τα μαζεύει γιατί αρκετά κράτησε αυτή η φαρσοκωμωδία. Από αύριο θα τους φτύνουμε πιο συστηματικά όλους: Κανάλια, πολιτικούς του δημοκρατικού τόξου, δημοσιογράφους. Στον κάλαθο των αχρήστων η ψευτοδημοκρατία τους. Είδαμε την κατάντια τους καθώς έφτιαχναν λαϊκά δικαστήρια όπου δίκαζαν μια ιδέα και ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα χωρίς κάν απολογία με ψευδομάρτυρες και δικαστές τους πολιτικούς αντιπάλους της ΧΑ.

    Μην υποτιμάτε το αισθητήριο του λαού που λίγα βλέπει αλλά πολλά καταλαβαίνει. Η άνοδος της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις είναι ζήτημα χρόνου. Γι αυτό λένε όλοι ότι "χάθηκε πολύτιμος χρόνος". Εννοούν να βγάλουν τη ΧΑ εκτός βουλής όσο η προπαγάνδα είναι ακόμη φρέσκια πριν να ξεθωριάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εργάζομαι σε ένα κοινοτικό σχολείο στο βόρειο Λονδίνο τα τελευταία 3 χρόνια ,εχω λόγο της ιδιότητας μου (διδασκάλου) συνομιλήσει με εκατοντάδες ομογενείς φρέσκος στην χώρα αυτή και όχι μόνο . Ξέρετε τι λέμε ? Πότε θα τολμήσουν να κάνουν εκλογές οι προδότες χθεσινοί και σημερινοί πολιτικοί για να ψηφίσουμε δαγκωτό όλοι ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ όχι σαν αγανάκτηση αλλά σαν Ελληνες που συνειδητοποιούν το λάθος τους που έπρατταν τόσα χρόνια. Και φυσικά θα επανορθώσουν μια και καλή . Είμαστε χιλιάδες εδώ ξέρω τη λαλο εχθροί να φοβάστε φίλοι να ελπίζεται για την Ρωμιοσύνη που επιζεί στο εξωτερικό,Ελληνες αδέρφια κρατάτε το φρούριο και ερχόμαστε!!!!. Ο ΘΕΟΣ μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά αδερφέ!

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΟΠΩς ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ, Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.

      Διαγραφή
    3. Φιλε απο το Λονδινο ,καλημερα...Εμεις οταν ξεπερασουμε τους γκαιμπελς - "τοξοτες", θα εχουμε κανει ενα τεραστιο αλμα... Τωρα θελουμε καλο χειρισμο...

      Διαγραφή
  3. Οι 'τοξοτες" της κλεψιας και της προοδου, παιζουν τα ρεστα τους...Ξερουν οτι αν χασουν ,χαθηκαν..Και με την γελοιοτητα που προσεγγιζουν το θεμα ,θα χασουν !! Και θα ειναι οριστικο !! Αρκει να ανεχτουμε την βρωμια ακομα λιγο...Λιγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ!!!!ΟΥΣΤ!!!!!ΖΗΤΩ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ!!!!ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ!!!!!ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!!!ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε , διαβασε την δημοσκοπηση του Μπομπολα, που ΟΛΟΙ πεφτουν, αλλα οι "τοξοτες" μιλουν για την Χ.Α...Η οποια στους πινακες δειχνει οτι μενει σταθερη, μεταξυ Αυγουστου και Σεπτεμβριου ( 7,8%)..
    Διαβαστε ,εχει πλακα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΧΙ22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:19 μ.μ.

    ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ Κ ΤΟ ΣΚΥΛΕΜΑ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ..Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ Κ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ..Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ..ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ..ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΚΟΥΦΑΛΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών