Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 10, 2013

Ο ρατσισμός των αντιρατσιστών

Ίσως να μην είναι ευρέως γνωστό, σίγουρα όμως είναι γνωστό στους Εβραίους, η θεωρία της "σοκολατοποίησης της Αμερικής". Με τον όρο "σοκολοτοποίηση" τα παγκόσμια σιωνιστικά κέντρα υποδηλώνουν το καφέ-σοκολατί χρώμα που προκύπτει από τη μίξη του λευκού πληθυσμού με μαύρους ή λατίνους. 
 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο: 
 
"HΠΑ: μειοψηφία στις γεννήσεις οι λευκοί
η αμερικανική Υπηρεσία Απογραφών ανακοίνωσε επισήμως:  λευκοί είναι τώρα η..... μειοψηφία στον κατάλογο του συνόλου των γεννήσεων στις ΗΠΑ. Το ποσοστό των λευκών, μη ισπανόφωνων, έπεσε στο 49,6% των γεννήσεων στη διάρκεια μιας περιόδου 12 μηνών, που έληξε τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε, χθες, η στατιστική υπηρεσία. Την ίδια ώρα οι μειονότητες των ισπανόφωνων, των μαύρων, των Ασιατών και των μιγάδων ανέβασαν το αντίστοιχο ποσοστό τους στο 50,4%, αντιπροσωπεύοντας μια πλειοψηφία για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας. Πρόκειται για το μέλλον της αμερικανικής κοινωνίας. Μια νεότερη γενιά της Αμερικής, στην οποία οι μειονότητες του σήμερα θα είναι η πλειοψηφία, θα αλλάξει την πολιτική δομή
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Ημερομηνία δημοσίευσης: 18-5-12"
 
 
Η θεωρία λοιπόν του "καφέ ανθρώπου"  είναι μία ρατσιστική θεωρία καθώς αναφέρεται στις ράτσες, τις φυλές. Το οξύμορο  όμως στην υπόθεση είναι πως βρίσκει ένθερμους υποστηρικές και φορείς διάδοσης και προβολής όχι από τους ρατσιστές ή "νεοναζί" αλλά από αντιρατσιστικούς φιλελεύθερους ή αριστερόστροφους πολιτικούς κύκλους και φορείς τους. Είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό το χαιρέκακο ύφος που προβάλλει ως ηθική ικανοποίηση των ενεργειών τους για να πολεμήσουν το "ρατσισμό των λευκών" χωρίς να είναι σε θέση να αντιληφθούν το σύνολο των καταστροφικών συνεπειών που επιφέρει η πληθυσμιακή αλλοίωση. 
 
Η θεωρία και η πραγματικότητα που ανακύπτει από τα νέα δεδομένα ας αποτελεί ένα ακόμα καλό παράδειγμα για την υποκρισία των "προοδευτικών" πολιτικών καθώς οι αντιρατσιστές υιοθετούν ρατσιστικό λόγο και επιχειρήματα. Άλλωστε, στην Ελλάδα, σε κάθε έκφανση της καθημερινής ζωής γίνεται αντιληπτό και στον πλέον αδιάφορο για την πολιτική Έλληνα πως ο αντιρατσισμός δεν είναι παρά ένας συγκεκαλυμμένος ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων. Η μεροληπτική και η αρνητική αντιμετώπιση των Ελλήνων και η παροχή προνομίων σε αλλοδαπούς. Τρανό παράδειγμα του ρατσισμού εις βάρος των Ελλήνων αποτελεί η δωρεάν υγειονομική περίθαλψη λαθρομεταναστών, ενώ οι Έλληνες παρόλο που πληρώνουν βαρύτατους και αιματηρούς φόρους, δεν απολαμβάνουν ούτε τα στοιχειώδη που όφειλε το κράτος. Ακόμα, ένα δυστυχώς με θλιβερή κατάληξη περιστατικό για το "ρατσισμό των αντιρατσιστών" αποτελεί το συμβάν με τον έλεγχο εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς καθώς η πλειοψηφία των ελεγκτών φοβούνται ακόμα και παρατήρηση να κάνουν ή να κατεβάσουν τους παράνομα επιβάτες που συνήθως μεταφέρουν τσουβάλια με παράνομα είδηπαρ εμπορίου.
 
Εκτός όμως από την υποκρισία, ο ρατσισμός των αντιρατσιστών υποκρύπτει και υποθάλπει τους δολερούς σκοπούς των σιωνιστικών κέντρων εξουσίας που σκοπεύουν στην παγκόσμια κυριαρχία των "εκλεκτών του Θεού". Για το λόγο αυτό, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, χώρα που ελέγχεται και ποδηγετείται πλήρως από τους εβραϊκούς και χριστιανικούς σιωνιστικούς κύκλους, τα σχέδια τους έχουν προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό ώστε ο λευκός πληθυσμός να απειλείται με εξαφάνιση. Οι αντιρατσιστές και οι οργανώσεις τους λοιπόν, δεν είναι παρά πιόνια που αμείβονται και απολαμβάνουν προνόμια και ασυλία από τις κρατικές εξουσίες αφού εργάζονται προκειμένου να δημιουργηθούν πληθυσμοί μιγάδων- πληβείων χαμηλής πνευματικής αντίστασης ελεγχόμενων καιχειραγωγίσιμων δίχως Γλώσσα, Ιστορία και Παραδόσεις όπως είναι οι πληθυσμοί που ανακύπτουν από φυλετικές και εθνολογικές μίξεις.
 
Ας ηχεί λοιπόν, η "θεωρία του καφέ ανθρώπου" για εμάς τους Αγωνιστές του Λαϊκού Εθνικισμού ως προειδοποίηση για το Μέλλον που μας επιφυλάσσουν οι Παγκόσμιοι Τοκογλύφοι για το Ένδοξο Έθνος των Ελλήνων.
antepithesi.gr

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών