Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 10, 2013

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ”; – ΆΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

mixaloliakos7

Ας ξεκινήσουμε με μία παραδοχή. Ας αποδεχθούμε ότι εμείς οι Χρυσαυγίτες δεν είμαστε δημοκράτες και ας εξετάσουμε κατά πόσον είναι δημοκράτες όλοι οι υπόλοιποι του λεγομένου «συνταγματικού τόξου» (μαρξιστών και μπολσεβίκων συμπεριλαμβανομένων), οι οποίοι μας κατηγορούν γι’ αυτό! Γιατί εάν οι «δημοκράτες» συμπεριφέρονται αντιδημοκρατικά στους αντιδημοκράτες, τότε σε τι διαφέρουν από τους αντιδημοκράτες;
Βεβαίως, εδώ και 25 ολόκληρους αιώνες γνωρίζουμε ότι....
«αρχή σοφίας ονομάτων επίσκεψις». Ας μας δώσουν επιτέλους, λοιπόν, ένα περιεχόμενο στον όρο δημοκρατία, γιατί δημοκρατία και μάλιστα λαϊκή έχει και η Κίνα, δημοκρατία(;) χωρίς κόμματα, χωρίς πολιτικές ελευθερίες, με ανήλικα παιδιά να εργάζονται σκληρά και με το εμπόριο οργάνων των θανατοποινιτών σε πλήρη άνθιση!
Εμείς, λοιπόν, είμαστε οι «κακοί» της Ιστορίας. Ουδεμία αντίρρηση. Ας δούμε, όμως, και το κατά πόσον όλοι αυτοί οι «δημοκράτες» είναι οι «καλοί». Για τον σκοπό αυτό θα σας διηγηθώ μία μικρή ιστορία.
ΕΣΡ, ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Την 1η Ιουλίου 2013 αποστείλαμε εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης με την οποία καταγγέλλαμε τους τηλεοπτικούς σταθμούς MEGA, ANT1 και ΣΚΑΪ για τον παράνομο αποκλεισμό μας. Το ΕΣΡ σε μία μόλις μέρα μας απήντησε και μας κοινοποίησε την επιστολή του προς τους εν λόγω τηλεοπτικούς σταθμούς με πλήρη στοιχεία ακόμη και με τον αριθμό πρωτοκόλλου της επιστολής του, την οποία υπέγραφε ο πρόεδρος του ΕΣΡ κ. Ι. Λασκαρίδης. Επιστολή στην οποία έλεγε προς τους σταθμούς ότι «Υπομιμνήσκεται η διάταξη του άρθρου 3 παρ. 22 του Ν.2328/1995, κατά την οποία οι τηλεοπτικοί σταθμοί, στη συνολική διάρθρωση του προγράμματος και ιδίως των ειδησεογραφικών τους εκπομπών και των εκπομπών πολιτικού διαλόγου, έχουν την υποχρέωση να διασφαλίζουν την πολιτική πολυφωνία και την παρουσίαση των απόψεων των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στη Βουλή και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για κάθε ζήτημα που καθίσταται αντικείμενο πολιτικής αντιδικίας.».
Αυτό συνέβη στις 2 Ιουλίου 2013, ημέρα κατά την οποία τα κανάλια παρέλαβαν το έγγραφο του ΕΣΡ και ήδη έχουμε Σεπτέμβριο και συνεχίζουν παραβιάζοντας τον νόμο την ίδια τακτική. Και ύστερα απ’ αυτό έχουν το θράσος να ομιλούν περί δημοκρατίας. Εντάξει, εμείς δεν είμαστε δημοκράτες, αυτοί οι οποίοι προχωρούν σε αποκλεισμούς και μάλιστα παραβιάζοντας τον νόμο, τι είναι; Σημειώνεται επί του προκειμένου ότι ενός τουλάχιστον σταθμού και συγκεκριμένα του MEGA ο διευθυντής ειδήσεων προέβη και σε δηλώσεις με τις οποίες επαίρετο για τον αποκλεισμό μας! Λες και ο σταθμός του οποίου τις ειδήσεις διευθύνει είναι κάποιο προσωπικό «club» και όχι συχνότητα, η οποία ανήκει στον Ελληνικό Λαό!
Ας μη μιλούν λοιπόν για δημοκρατία, αυτοί οι οποίοι έχουν καταντήσει το κράτος ρεντίκολο και οι οποίοι παραβιάζουν τους νόμους με κάθε ευκολία. Η περίπτωση δε τους αποκλεισμού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι πράγματι λεπτομέρεια μπροστά στα σημεία και τέρατα του μνημονίου με το οποίο καταλύθηκε κυριολεκτικά το Σύνταγμα της χώρας!
ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ
Όμως, οι μεγάλοι «δημοκράτες» επιμένουν. Επιμένουν να δηλώνουν δημοκράτες, συμπεριφερόμενοι αντιδημοκρατικά έστω στους αντιδημοκράτες και έτσι διαβάσαμε σε άρθρο της ηλεκτρονικής εκδόσεως της καθεστωτικής εφημερίδας Βήμα ότι θα έπρεπε να σκεφθούν από πιο πριν να μας αποκλείσουν από το δημόσιο βίο, να μας θέσουν εκτός νόμου. Συγκεκριμένα εγράφη:
«ΒΗΜΑ, Συνοδινός Χάρης,  Το αβγό του φιδιού εκκολάφθηκε, η δημοκρατία δηλητηριάζεται , 27/08/2013: «…Το άρθρο 29 παράγραφος 1 του Συντάγματος, του ανώτατου ρυθμιστικού κανόνα, επισημαίνει πως κάθε σχηματισμός «οφείλει να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος», πράγμα αμφίβολο για τους νοσταλγούς της χούντας. Όταν η Χρυσή Αυγή  ήταν πολιτικά ασήμαντη αλλά ιδεολογικά επικίνδυνη, κανείς δε σκέφτηκε την παραπάνω προοπτική, ενώ στη σημερινή συγκυρία το επιχείρημα αντιστρέφεται: πώς μπορείς να αρνηθείς τη νομιμότητα σε ένα κόμμα που το εμπιστεύτηκαν χιλιάδες πολίτες; …»
Θα έπρεπε να γνωρίζει ο αρθρογράφος του Βήματος ότι στις δημοκρατίες το φρόνημα δεν διώκεται και εν τοιαύτη περιπτώσει εάν εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε στο φρόνημα αντιδημοκράτες και διευκρινίζω αντίθετοι στο καθεστώς αυτό, το οποίο με περισσό θράσος αποκαλούν δημοκρατία, εάν εμείς, λοιπόν, απειλούμε το πολίτευμα, τότε το ίδιο ισχύει και για τα πάσης αποχρώσεως μαρξιστικά κόμματα. Αρχής γενομένης από το δογματικό ΚΚΕ και βεβαίως τις περισσότερες από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως φαίνεται πως με την δική τους παράλογη λογική για όλους αυτούς δεν υπάρχει πρόβλημα «δημοκρατίας».
Η υποκρισία, λοιπόν, σε όσους παριστάνουν τους Ηρακλείς της δημοκρατίας περισσεύει και όχι μόνον η υποκρισία, αλλά και ο δόλος και η πονηρία, αφού κυνικά ο αρθρογράφος του Βήματος γράφει ότι θα έπρεπε να μας έχουν θέσει εκτός νόμου… πριν μας εμπιστευτούν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, πριν εκλέξουμε βουλευτές!
«ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ ΗΘΙΚΑ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!»
Όμως αυτό δεν είναι τίποτε μπροστά σε αυτό που διαβάσαμε σε άλλη καθεστωτική εφημερίδα, την πάλαι ποτέ δεξιά Καθημερινή, στην οποία ο καθηγητής Μαραντζίδης δεν ποινικοποιεί και απαξιώνει απλά εμάς τους «κακούς» Χρυσαυγίτες, αλλά και όποιον ψηφίζει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Και προτείνει να ενοχοποιηθεί ηθικά η ψήφος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Και ότι κάθε πολίτης που ψηφίζει την Χρυσή Αυγή πρέπει να νοιώθει το βάρος της ηθικής κατάπτωσης!!! Για να μη νομίζετε ότι λέμε υπερβολές σας παραθέτουμε αυτούσιο το επίμαχο απόσπασμα, απολαύστε τον μονόλογο ενός δημοκράτη:
«ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «…Η πολιτική μηδενικής ανοχής πρέπει να έχει παιδαγωγική στόχευση, ιδιαίτερα προς στους νέους και τους εφήβους. Η ψήφος στη Χ.Α. πρέπει να ενοχοποιηθεί ηθικά. Ο πολίτης που ψηφίζει ένα τέτοιο μόρφωμα πρέπει να νιώθει το βάρος της ηθικής κατάπτωσης. Διαφορετικά, θα γίνουμε μάρτυρες μιας νέας σχολικής μόδας, όπου οι πιο κακοί και προβληματικοί μαθητές -όπως παρατηρούν αρκετοί εκπαιδευτικοί- θα αναζητούν στη Χ.Α. τη χαμένη τους υπερηφάνεια.»
Το μόνο που δεν μας λέει ο κ. Μαραντζίδης είναι με ποιο τρόπο είναι δυνατόν να ενοχοποιηθεί ηθικά μία ψήφος και πως ένας πολίτης που ψηφίζει την Χρυσή Αυγή είναι δυνατόν να νοιώθει το βάρος της ηθικής του κατάπτωσης! Τι προτείνει; Την κατάργηση της μυστικής ψηφοφορίας; Ή μήπως να αυτομαστιγώνονται ομαδικά έξω από τα εκλογικά τμήματα όσοι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή;
Είναι γεγονός ότι η άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ανησυχεί βαθύτατα τους ανθρώπους του ήδη καταρρέοντος αμαρτωλού καθεστώτος, οι οποίοι με πρόσχημα δήθεν την δημοκρατία φέρονται και ενεργούν με τρόπο εντελώς ανελεύθερο και βαθύτατα αντιδημοκρατικό. Και καλά εμείς, είπαμε είμαστε οι «κακοί», αυτοί που είναι τόσο «δημοκράτες», πως πέφτουν τόσο χαμηλά;
Συμμεριζόμαστε απόλυτα την αγωνία τους. Δεν σεβόμαστε όμως καθόλου την υποκρισία τους. Θα μπορούσαν πολύ απλά με ειλικρίνεια να δηλώσουν κι ας έκρινε τα λεγόμενά τους ο Λαός, ότι δεν επιτρέπεται να υπάρχουν στη σαπισμένη πολιτεία τους κόμματα, αληθινά ΕΛΕΥΘΕΡΑ, τα οποία δεν έχουν υπογράψει γραμμάτια στους επιτήδειους που κατευθύνουν την δημόσια ζωή με το βρώμικο χρήμα τους. Ούτε έχουν περάσει από τους προθαλάμους και τις αίθουσες δεξιώσεων των ξένων πρεσβειών. Ας πουν ευθέως ότι στο δικό τους κόσμο όλα έχουν μία τιμή και εμείς δυστυχώς επειδή δεν πουλιόμαστε δεν επιτρέπεται να υπάρχουμε ανάμεσά τους. Ας έχουν τουλάχιστον την τόλμη να το πουν. Πάντως ό,τι και να πουν εμείς θα συνεχίσουμε, θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μια ελεύθερη Ελλάδα σε όλες τις περιπτώσεις.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Υπομονη παιδια! Οταν θα ερθουμε επι τα πραγματα, θα τους αποκλεισουμε εμεις μαζικα και ανελεητα! εχει ο χρονος γυρισματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών