Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 20, 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΤΖΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ!

3129639ukw
Είναι λίγο ως πολύ γνωστά τα χθεσινά καραγκιοζιλίκια της αριστερής πτέρυγας του… συνταγματικού τόξου, στη βουλή. Επειδή ίσως κάποιοι δεν τα γνωρίζουν, τα αναφέρουμε εν τάχει: με ύφος τάχατες θλιμμένο και με δήθεν τρεμάμενη φωνή (από τη συγκίνηση…), ο βο(υ)λευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παπαδημούλης ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, καθότι εκείνη την ώρα γινόταν η κηδεία του. Στο αίτημα αυτό συμφώνησε το προεδρείο, αλλά και η Χρυσή Αυγή, κι ενώ το προεδρείο είχε σηκωθεί για την τήρηση της διαδικασίας, οι βο(υ)λευτάδες της αριστεράς (της όλης αριστεράς…) έσκουζαν ότι… αποσύρεται το αίτημα. Παίρνοντας δε εκ νέου το λόγο ο Παπαδημούλης, δήλωσε τα εξής:
«Ο δράστης της δολοφονίας δεν ανήκει απλώς στη....
Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή είναι ο δράστης».
Αυτά, λοιπόν, είπε και το μυαλό μας πήγε κατευθείαν στην ληστεία μετά φόνου της Πάρου. Είχε συμβεί το καλοκαίρι του 2012, με θύμα έναν 52χρονο οδηγό ταξί και δράστη τον αναρχοκομμουνιστή-ληστοτρομοκράτη Θεοφίλου Αναστάσιο. Μετά τη σύλληψη του δράστη, αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για οπαδό του ΣΥΡΙΖΑ, που έγραφε μετά τις εκλογές του 2012 στη σελίδα του στο Facebook: «Δεν είπαμε να κάνουμε επανάσταση. ΣΥΡΙΖΑ είπαμε να βγάλουμε στις εκλογές γαμώ τον μπελά μου, ούτε γι’ αυτό δεν είναι ικανός αυτός ο λαός;». Κι όπως επίσης αποδείχθηκε, ο ψυχρός φονιάς του βιοπαλαιστή ήταν και διαδικτυακός φίλος της… φερέλπιδος Ρένας Δούρου, αλλά και του («βοήθεια, με σκοτώνει η Χρυσή Αυγή»…) Στρατούλη.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τη λογική Παπαδημούλη, αφού «η Χρυσή Αυγή είναι ο δράστης της δολοφονίας του Κερατσινίου», και «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο δράστης της δολοφονίας του ταξιτζή στην Πάρο»!
(ΥΓ): Φυσικά τότε, ουδείς υπουργός έδωσε εντολή σε εισαγγελέα και αστυνομικούς να ερευνήσουν τα γραφεία του κόμματος στο οποίο αποδεδειγμένα ανήκε ο φονιάς, ούτε τα γραφεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που τον είχαν φίλο, ούτε και τόλμησε να μιλήσει κανείς από το… συνταγματικό τόξο για ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπετε, τα εγκλήματα των αριστερών είναι… «καλά», γίνονται για… «καλό σκοπό», για τη… «βελτίωση της κοινωνίας», για «να σταματήσει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο», κ.τ.λ., κ.τ.λ.

7 σχόλια:

  1. Άψογο. Πάντα τα εγκλήματα της αριστεράς είναι καθαγιασμένα πριν κάν εκτελεστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να γίνει δημοψήφισμα αν ο λαός θέλει να βγει η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου ή η Κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να γίνει δημοψήφισμα αν ο λαός θέλει να βγει η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου ή η Κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να γίνει δημοψήφισμα αν ο λαός θέλει να βγει η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου ή η Κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.katohika.gr/2013/09/i-ekthesi-tis-eyp-pou-profiteve-ta-xtesina-dramatika-gegonota-stin-xora.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το χοντρο χαστουκι θα το φανε στις εκλογες μολις ανοιξουν οι καλπες.
    Καντε λιγη υπομονη ακομα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών