Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 20, 2013

Οι ροπαλοφόροι του ΠΑΜΕ έστειλαν στο νοσοκομείο τον αστυνομικό διευθυντή Ευβοίας - Δεν τρέχει τίποτα εφόσον είναι του... συνταγματικού τόξου!

Ένα περιστατικό που συνέβη την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στη Χαλκίδα, καταδεικνύει την υποκρισία του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου και την ασυδοσία του Καθεστώτος των διεφθαρμένων ενάντια στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Μέλη του ΠΑΜΕ( οι «φιλειρηνικοί εργαζόμενοι», όπως διακήρυσσε μεγαλοφώνως το ΚΚΕ) συγκεντρώθηκαν...
έξω από το super market Carrefour, εξαιτίας της απόλυσης μιας υπαλλήλου. Έχοντας πλέον εξοικειωθεί με την ασυδοσία και την παρανομία, τα μέλη του ΚΚΕ έκλεισαν την είσοδο του super market. Η διοίκηση του super market ειδοποίησε την αστυνομία, προκειμένου να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή Εύβοιας, Ευάγγελο Φλεβάρη. Αυτό που συνέβη κατόπιν, δεν αποτελεί παρά μια συνηθισμένη εικόνα των τελευταίων δεκαετιών, στα πλαίσια ενός Καθεστώτος στο οποίο κυριαρχεί η μαρξιστική τρομοκρατία: ο αστυνομικός διευθυντής ζήτησε από τους διαμαρτυρόμενους ΚΚΕδες, οι οποίοι είχαν σχηματίσει αλυσίδα στην είσοδο του σούπερ μάρκετ ούτως ώστε να εμποδίσουν τη λειτουργία του, να επιτρέψουν την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος.

Στα πλαίσια του «δημοκρατικού διαλόγου», τα μέλη του ΚΚΕ απάντησαν με ανηλεή ξυλοδαρμό του αστυνομικού διευθυντή, ξυλοδαρμός ο οποίος όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έπαιξε σε κανένα «έγκυρο και αντικειμενικό» δημοσιογραφικό μέσο, από αυτά που συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή από το πρωί μέχρι το βράδυ, κάνοντας με θράσος λόγο για «εγκληματική συμμορία».

Άκουσε κάποιος για την κομμουνιστική επίθεση στον αστυνομικό διευθυντή; Άκουσε κανείς καμία καταδίκη του ξυλοδαρμού από τους «δημοκράτες» των κομμάτων και της δημοσιογραφίας; Άκουσε κανείς να χαρακτηριστεί το ΚΚΕ εγκληματική συμμορία; Άκουσε κανείς για αστυνομική έρευνα στα κεντρικά του κόμματος στον Περισσό και στα γραφεία του κόμματος στη Χαλκίδα;


Φυσικά όχι. Και δεν ακούσατε τίποτα, διότι το ΚΚΕ αποτελεί ένα χρήσιμο γρανάζι του Καθεστώτος, στην επί δεκαετίες καταπίεση του Ελληνικού Λαού. Φανταστείτε στη θέση των μπολσεβίκων να βρίσκονταν μέλη της Χρυσής Αυγής (οι «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι ενδεχομένως να μιλούσαν και για απόπειρα πραξικοπήματος από τους Χρυσαυγίτες) και αναλογιστείτε ποια είναι η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία αποτελεί πραγματική απειλή, όχι για το Λαό και την Πατρίδα μας, αλλά για τα συμφέροντα της ολιγαρχίας του πλούτου, τους φιλελεύθερους και μαρξιστές εξουσιαστές. Βγάλτε λοιπόν τα συμπεράσματά σας, για τη λυσσαλέα πολεμική, τις συκοφαντίες και τη λάσπη του Καθεστώτος κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών