Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29, 2013

ΦΟΒΟΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΟΤΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στην ίδια ανάλυση προβαίνει σήμερα και ο Guardian που αναρωτιέται αν τελικά θα καταφέρει κάτι η ελληνική πολιτεία ή θα οδηγήσει απευθείας στην εξουσία την Χρυσή Αυγή.

Γράφει ο Αντίοχος.

Δε φαίνονται καθόλου ευχαριστημένοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι των ΜΜΕ, από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του (μέχρις εσχάτων…) καθεστωτικού πολέμου κατά της Χρυσής Αυγής! Έτσι, σχολιάζοντας τα «αποτελέσματα» δημοσκόπησης της εταιρείας Alco στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων Star (των Βαρδινογιάννηδων), οι Χατζηνικολέτος και Λυγερός άρχισαν τη… γκρίνια. Πρώτος έσυρε το… χορό ο Λυγερός, που......
παρατήρησε ότι είναι «ανησυχητικό» το γεγονός ότι με τέτοιον καταιγισμό προπαγάνδας και τρομοκρατίας, το 40% του ελληνικού λαού δεν συμφωνεί να κηρυχθεί η Χρυσή Αυγή «εγκληματική οργάνωση» και παρατήρησε ότι «με άγαρμπους χειρισμούς η υπόθεση θα καταλήξει σε πολιτικό μπούμερανγκ». Στη συνέχεια, ο Χατζηνικολέτος προανήγγειλε νέα δημοσκόπηση στην κυριακάτικη εφημερίδα του, και δήλωσε ανήσυχος, γιατί παρά το γεγονός ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής φαίνεται να πέφτουν, διαπιστώνεται μια μετακίνηση των ψηφοφόρων της προς απαντήσεις του τύπου «δεν απαντώ», «δεν ξέρω» κ.τ.λ., που μπορεί να σημαίνει ότι κρύβουν –υπό το καθεστώς της τρομοκρατίας- τις προθέσεις τους να ψηφίσουν –ξανά και ξανά!- Χρυσή Αυγή, οπότε όλα θα πάνε στράφι!

Το’ πιασαν το νόημα, κι αυτό που τόσο πολύ φοβούνται, σίγουρα θα συμβεί! Γιατί η Χρυσή Αυγή είναι… εφτάψυχη!

11 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ 100%
    Μόνο για Ελληνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δημοσιογραφοι και διευθυντες ειδησεων των τσοντο τουρκοκαναλων θα πεινασετε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζάμπα ο μισθός...
    Έχει προκηρυχθεί γενική επιστράτευση των ΜΜΕ κατά της Χρυσής Αυγής και το μόνο που πέτυχαν είναι να μετατοπίσουν μερικούς ψηφοφόρους από την επιλογή "Χρυσή Αυγή¨στην επιλογή "Δεν ξέρω/Δεν απαντώ";
    Επαναλαμβάνω...Τζάμπα ο μισθός...
    Και είναι πραγματικά κρίμα αυτά τα χρήματα που σπαταλώνται σε μισθοδοσίες "δημοσιογράφων" να μην δίδονται στο λαό υπό τη μορφή κοινωνικών παροχών...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτα τα παπαγαλακια του κιτρινου τυπου εμπνευσμενα απο τη γαλλικη επανασταση,( του υλισμου και της απιστιας)εχουν μονο μια ιδεολογια, το χρημα.Ας τους (πολεμησουμε) ειρηνικα προτρέποντας φιλους και γνωστους στο να μη βλεπουν και ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ αγοραζουν τις εφημεριδες τους ιδιαιτερα του σαβ/κου κανοντας ομαδες σε δικτυα κοιν.(φειςμπουκ)κτλ. π.χ..,κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζαρούλια vs δημοσιοκάφροι
    http://www.youtube.com/watch?v=GgUXinZ2T_A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ......
    ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ , ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ . Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Κρίμα" τα χρήματα που εισέπραξαν από τις τράπεζες του Σόρρος και των διεθνών εβραιοτοκογλύφων τα χρυσοαυγητικοφάγα δημοσιο-καφρικά παπαγαλάκια των Σαμαρά και Δένδια. Τρέμη, Μπόμπολας, Βήμα, Πρετεντέρης, Καψής, Τσίμας, Βερύκιος, Μαντέλης, Ευαγγελάτος, Χ''νικολάου, Αντωνοπούλου, Σκούρας κλπ, δεν απεδείχθησαν, ως φαίνεται, αρκούντως "αποτελεσματικοί". Η επιχείρηση "Τσακίστε της ΧΑ" του Σαμαρά και των εβραιομασσώνων αποτυχαίνει ήδη εν τη γενέσει της. Ενας Μπουλιώτης, μια Κοτζαμάνη και, φυσικά, η.... "ανεξάρτητη δικαιοσύνη" κάποιων -ευτυχώς λίγων!!- κυριών τύπου Ελένης ("Ελα Ελένη, έχουμε θέμα, βγάλε ένταλμα"....) τους έμειναν, για να ολοκληρώσουν το κατάπτυστο σχέδιο καταφρόνησης της ψήφου 400.000 εκλεκτών Ελλήνων!
    Η καθοδηγούμενη από τους εβραίους εκστρατεία οχετικής δημοσιο-καφρικής λάσπης εναντίον της ΧΑ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, τουλάχιστον δημοσκοπικώς. Τώρα, γι' αυτούς, δυοίν θάττερον:
    -΄Η ο Σόρρος και οι συνεργαζόμενοι με τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ μπατσορουφιάνοι της.... λεγομένης "Αντιτρομοκρατικής Δένδια" πρέπει να εφοδιάσουν τους ίδιους "Ελληνες" δημοσιοκάφρους -πάντα βεβαίως μέσω ΚΙΣ Ελλάδας και Ιών Ελευθεροτυπίας- με νέο και διαφορετικό λασπολογικό δημοσιο-καφρικό υλικό κατά της ΧΑ.
    -΄Η να αναθέσουν, απευθείας, σε εξειδικευμένους και πιο "έμπειρους" ξένους δημοσιογράφους (βλ. "ορθοδόξους εβραίους" δημοσιογράφους λ.χ. της Χaa'retz ή της Jerousalem Post, ή σε ραβίνους μαρδοχαιηφριζήδες και τέτοιους αλλά και απευθείας στους εδώ δρώντας σύγχρονους... Γκας Αβράκοτους της CIA-Mossad) τη συνέχιση εκτίναξης οχετού λάσπης και πασης φύσεως (δημοσιο-καφρικών) βοθρολυμάτων κατά της ΧΑ!
    Ας διαλέξουν, δικό τους το πρόβλημα....!
    Λαός και ΧΑ συνεχίζουν δυνατά και πιο ενωμένοι από ποτέ. "Οσο τους λασπώνετε, τόσο μας πορρώνετε"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πωρώνετε είναι το σωστό και όχι το "πορρώνετε" που έγραψα. Το διορθώνω ο ίδιος, μόνο και μόνο για να μην πει καποιος θολοκουλτουριάρης καθηγητής του αριστερο-α-δέξιου.... "συνταγματικού τόξου", ότι τα παραπάνω γράφουν κάποιοι "αμόρφωτοι και ανορθόγραφοι ανθρωποι εκεί στη Χ.Α"!

      Διαγραφή
  8. Δυστυχῶς ἀποδεικνύεται ὅτι τὸ καθεστὼς εἶναι πανίσχυρο καὶ χρησιμοποιεῖ ὅλα τὰ μέσα "συνταγματικὰ" καὶ "ἀντισυνταγματικά". Ὅποιος δὲν προσκυνᾶ τὸς περιούσιο λαό, τὸν λιπαρὸ λαό, καθίσταται ἀποδιοπομπαῖος. Ἀπὸ τὴν ἄλλην πάλιν, μία πτυχὴ τοῦ ἑαυτοῦ μου χαίρεται, γιατὶ θὰ καταδειχθεῖ τὸ τέρας σὲ ὅλο του τὸ μεγαλεῖο. Πλησιάζει καὶ ἡ 17η Νοεμβρίου καὶ ἡ 6η Δεκεμβρίου. Ἂν δὲν γίνει τίποτα ἢ ἂν πάει νὰ γίνει κάτι καὶ ὁ Δένδιας ἐπέμβει μὲ τὶς ὁμάδες καταστολῆς ἁπλὰ θὰ ἀποδειχθεῖ πολλάκις ποιοὶ εἶναι οἰ καθεστωτικοί. Ἂν τοῦς ξεφύγει ὅμως, γιατὶ ἀρκετοὶ ἀριστεριστὲς καὶ ἀναρχικοὶ δὲν ἐλέγχονται ἀπόλυτα, τότε θέλω νὰ δῶ τὸν μικρομεσαῖο μικροαστούλη ποὺ φοβᾶται τοὺς τραμπούκους τῆς ΧΑ τὶ θὰ κάνει καὶ ποιὸν θὰ παίρνει ὅταν τὸ σπιτάκι του ἢ τὸ μαγαζάκι θὰ καίγονται. Ὁ Δένδιας ἢ ὁ Τσολάκογλου θὰ εἶναι πολὺ μακριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η κυβέρνηση της συμφοράς και τα παπαγαλάκια των καναλιών σαν ευαγγέλιο αγκάλιασαν την προπαγάνδα του Γεωργαλά. Όσο πιο μεγάλο είναι το ψέμα τόσο πιότερο πιστευτό γίνεται. έγραφε πολύ σωστά εκείνος. Όμως δεν διάβασαν στο τέλος του βιβλίου που λέει πως η υπερβολή μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Το "παν μέτρον άριστον" το ξεχάσανε τα λαμόγια της συμφοράς. Γι αυτό και θα τους πνίξουν τα ίδια τους τα ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών