Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 03, 2013

Ο θλιβερός κρατικοδίαιτος Πασοκοσυριζαίος Μπαλασόπουλος απειλεί την Χρυσή Αυγή!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλα τα διεφθαρμένα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ βρήκαν στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ, για να συνεχίσουν την μάσα και την καταδυνάστευση των εργαζομένων.

Ένα από τα πρώην πασοκόσκυλα, αυτά τα γνωστά ανδρείκελα του παπανδρεϊσμού τα οποία επί δεκαετίες κουνούσαν απειλητικά το δάχτυλο στον Ελληνικό Λαό και πλέον τρέχουν να βρουν κρατικοδίαιτη θαλπωρή στις ανοιχτές αγκαλιές του νεοπασοκικού Σύριζα, ο Θέμης Μπαλασόπουλος, εξαπέλυσε έναν οχετό ύβρεων κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την προσοχή της κοινής γνώμης από τον χαρακτηρισμό που απέδωσε στους δημάρχους της χώρας το νέο του αφεντικό Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος και τους χαρακτήρισε «βλαχοδήμαρχους».

Οι ψευτοτσαμπουκάδες του κρατικοδίαιτου συνδικαλιστή και προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, έρχονται προφανώς κατόπιν συγκεκριμένων εντολών της Κουμουνδούρου και προκειμένου να κοπάσει ο θόρυβος και οι αντιδράσεις που ξέσπασαν από...
την γκάφα του κυρίου Τσίπρα, να χαρακτηρίσει γεμάτος μπουρζουαζίδικη κομπλεξική αλαζονεία, τους δημάρχους της επαρχίας ως «βλαχοδημάρχους». Έξω λοιπόν από τα δικαστήρια της Ευελπίδων και κατόπιν της αναβολής της δίκης που τον αφορούσε, διότι γινόταν η δίκη δύο άλλων «φρούτων» της μεταπολιτευτικής σοσιαληστρικής μπουρζουαζίας, ο πρώην πρασινοφρουρός και νυν πραίτορας της ροζ Αριστεράς δήλωσε: «η δίκη, ευτυχώς ή δυστυχώς, αναβλήθηκε γιατί αυτή τη στιγμή δικάζονται ο αγωνιστής Σάββας Μιχαήλ και ο πρύτανης Μιχάλης Μουντζούρης μετά από μήνυση της Χρυσής Αυγής. Φανταστείτε που έχει φτάσει το θράσσος αυτών των φασιστών. Γι' αυτό εμείς έχουμε υποχρέωση να τους πετάμε έξω όπου τους βρίσκουμε. Και εμείς ειδικά στην ΠΟΕ ΟΤΑ, αυτό πρέπει να κάνουμε. Ανέκαθεν ήταν εχθροί του συνδικαλιστικού κινήματος, ανέκαθεν στήριζαν τις επιλογές του κεφαλαίου».

Έχοντας κάνει το «μαρξιστοδημοκρατικό» του καθήκον, ο αιώνιος συνδικαλιστής του πασοκιστάν που τελειώσε και σήμερα οι συγγενείς του κάνουν μνημόσυνο, χειροκροτήθηκε από ένα περιοδεύοντα θίασο μετρημένων στα δάχτυλα κομματικών ανδρείκελων, ο οποίος έχει το θράσος να απειλεί την Χρυσή Αυγή πως θα την πετά έξω όπου τη βρίσκει. Μετά την επίδειξη γελοιότητος για να χειροκροτήσουν οι χαχόλοι, ο σούπερμαν της κρατικοδίαιτης Αριστεράς προσευχήθηκε αμέτρητες φορές στον πατερούλη Στάλιν μην τυχόν και συναντήσει Χρυσαυγίτες, τους οποίους υποσχέθηκε να πετά έξω όπου τους βρίσκει. Και φυσικά, με αυτό το φόβο θα ζει από τούδε και εις το εξής...

Και επειδή το κρατικοδίαιτο πασοκοειδές που στηρίζει πλέον Σύριζα, βρίσκεται σε παράκρουση, να ξεκαθαρίσουμε πως η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό των τίμιων Ελλήνων εργαζομένων, που κερδίζουν με αγώνα το ψωμί τους και σε καμία περίπτωση στο πλάι άθλιων και θλιβερών, αισχρών και χυδαίων κομματανθρώπων που εξέθρεψε το πασοκικό κράτος και πληρώνει αδρά ο Ελληνικός Λαός! Κοντός ψαλμός κύριε κρατικοδίαιτε συνδικαλιστή της αριστεροφροσύνης με καπιταλιστικές όμως τσέπες: ο Ελληνικός Λαός είναι που θα σε πετάξει με τις κλωτσιές έξω όπου σε βρει και τότε θα είναι η Χρυσή Αυγή εκείνη που θα χειροκροτεί και θα επευφημεί!

Η φωτογραφία του Θέμη Μπαλασόπουλου είναι από το συνέδριο του Σύριζα μαζί με τον μεγαλοσυνδικαλιστή Καλφαγιάννη της ΠΟΣΠΕΡΤ

πηγή

11 σχόλια:

  1. Αυτοι οι κρατικοτσογλανοι θελουν βρωμοξυλο οπου τους συναντας !! Ο συγκεκριμενος "κοττας" καποια στιγμη που τον πετυχαμε σε ταβερνα και αρχισαμε να τον κραζουμε, πηρε την παρεα του και εξαφανιστηκε !! Αν ειχε εστω και λιγο τσαμπουκαλευτει θα τον πηδαγαμε !! Αλλα το ειδε και την εκανε, επειγοντως. Χεσμενες αδερφες ολοι οι αριστεροι συνδικαλες..Ειχαν συνηθισει αλλιως επι "δημοκρατισς" και τωρα αρχιζει και σφιγγει ασχημα το κωλαρακι τους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβηθηκαμε ρε βρωμερα κατάλοιπα του δήθεν σοσιαλισμού της δεκαετίας του 80. Πέρασε η εποχή σας παπανδρεικα κομματοσκυλα. Ερχεται η τιμωρία σας για όλο το φαγοπότι που στησατε εις βαρος της Ελλαδος και του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ευαγγελόπουλος τραγουδάει για το θασοκ!
    http://www.youtube.com/watch?v=fQ7Ahu01axI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΑ ΠΕΡΑΣΕ ΠΛΕΟΝ Η ΕΠΟΧΗ ΣΑΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ ΡΕ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.ΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξυλο στους συνδικαλοπουσταραδες οπου τους πετυχουμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδια αυτος ο ....Καλφαγιαννης αν του περασεις και δυο κερατα στην καρκαλα ιδιος ο Βελζεβουλ δεν ειναι;



    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοίτα θράσος ο συνδικαλήσταρχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο πασοκάνθρωπος αλήτης Μπαλασόπουλος χαρακτηρίζει τον αιμοδιψή Εβραίο Σαμπετάι Μάτσα « αγωνιστή»!
    Σκουλίκι σαν Ιουδαίο και ο Μπαλασόπουλος, συντόμως λιωμένο σκουλίκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΑΡΧΙ-ΟΡΦΑΝΑ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ..ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαια, ρε φιλε, ΕΜΕΙΣ θα τους βαλουμε κατω και θα τους πηδαμε μεχρι Β' παρουσιας !!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών