Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2013

Εγκληματική συμμορία 106 (!) αλλοδαπών λήστευε και έδερνε ανενόχλητα για τρία χρόνια!


Εγκληματική συμμορία 106 (!) αλλοδαπών λήστευε και έδερνε ανενόχλητα για τρία χρόνια!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ανάμεσα σε αυτούς ορισμένοι κατά τον "πατριώτη" Σαμαρά και τη "δεξιά" ΝΔ έχουν δικαίωμα ψήφου στις Εθνικές εκλογές!!!!!


Οργανωμένη εγκληματική συμμορία 106 (!) αλλοδαπών είχε πλούσια δράση για τρία περίπου χρόνια, ρημάζοντας κυρίως το κέντρο της Αθήνας (με εκατοντάδες ληστείες, κλοπές και ληστείες), χρησιμοποιώντας μάλιστα πολύ συχνά σωματική βία με την απειλή μαχαιριού. Για να καταλάβετε για τι αριθμητικό μέγεθος μιλάμε, 106 άτομα δεν έχουν ως μόνιμους κατοίκους τα περισσότερα ορεινά χωριά της Ελλάδας!
Η σπείρα αυτή δρούσε στην ......
ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και ειδικότερα σε Ακρόπολη, Ομόνοια, Πετράλωνα, Γκάζι και Μοναστηράκι, η εμβέλειά τους όμως καταγράφηκε και σε άλλες περιοχές της Χώρας, όπως σε Κρήτη, Πάτρα και Θεσσαλονίκη! Από τα 106 αυτά άτομα έχουν συλληφθεί μόλις 18, ενώ τα «κατορθώματά» τους αφορούσαν ληστείες και κλοπές, κυρίως σε βάρος ηλικιωμένων και τουριστών που επέβαιναν στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Επιπλέον, η δράση τους είχε επεκταθεί και σε κλοπές μέσα από αυτοκίνητα, καθώς και από διαμερίσματα και καταστήματα.Φυσικά, δεν δίσταζαν να χρησιμοποιούν απροκάλυπτα σωματική βία σε βάρος των θυμάτων τους, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις αναφέρθηκαν τραυματισμοί στην προσπάθεια αφαίρεσης αλυσίδων, τιμαλφών, κινητών τηλεφώνων και άλλων ειδών. Τα «μπουμπούκια» αυτά είχαν καταγωγή από την Αλγερία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Παλαιστίνη, την Τυνησία, το Πακιστάν και την Συρία! Πραγματικά, δηλαδή, μια πολυεθνική σπείρα, η οποία λήστευε και τρομοκρατούσε σε διάφορες περιοχές της Χώρας.
Τα ερωτήματα τα οποία γεννούνται γι αυτήν την υπαρκτή εγκληματική συμμορία είναι εύλογα. Έπρεπε να περάσουν τρία ολόκληρα χρόνια για να σταματήσει η δράση τους; Και μάλιστα να έχουν συλληφθεί μόλις 18 από τους 106 συμμετέχοντες; Πώς βρίσκονταν στην Χώρα μας όλοι αυτοί και δρούσαν ανενόχλητοι μέχρι πρότινος; Αμφιβάλλουμε αν έστω και ένας απ΄αυτούς διαθέτει νόμιμη άδεια παραμονής. Παρατηρώντας τις εθνικότητες των μελών της σπείρας παρατηρούμε ότι όλοι προέρχονται από χώρες στις οποίες κυριαρχεί συντριπτικά η μουσουλμανική θρησκεία. Αλήθεια, οι μέχρι αηδίας επαγγελματίες «αντιρατσιστές»  τι έχουν να πουν για την δράση τους; Θα θεωρήσουν ότι η αναφορά στην εθνικότητά τους και την κοινή θρησκευτική τους ιδιότητα αποτελεί «ρατσιστική συμπεριφορά και διάκριση»; Μήπως με τον νέο αντιρατσιστικό νόμο θα θεωρείται ποινικά κολάσιμη η αναφορά στην καταγωγή τους;
Αυτή η συμμορία μπορεί να τερμάτισε την δράση της τα προβλήματα όμως, με την παρουσία αναρίθμητων κυριολεκτικά παράνομων αλλοδαπών στην Χώρα μας, συνεχίζονται. Όλοι αυτοί που αρέσκονται στα ανέξοδα και ανεύθυνα κηρύγματα «αντιρατσισμού», βολεμένοι στην άνεση των κατοικιών τους σε πλούσιες περιοχές της Αθήνας, δεν μπορούν να καταλάβουν –έστω και στο ελάχιστο- την αγωνία και τον τρόμο των Ελλήνων που έπεσαν θύματα της εγκληματικής αυτής πολυεθνικής  συμμορίας.
Αυτή την «Ελλάδα» δημιούργησαν με τα πεπραγμένα τους οι ψευτοδημοκράτες του «συνταγματικού τόξου».
ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΑΣΤΟΡΑΣ 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/egklhmatikh-summoria-106-allodapwn-lhsteue-kai-ederne-anenochlhta-gia-tria#ixzz2ijIYneEm

2 σχόλια:

  1. Oι κακοποιοί από Αλγερία,Τυνησία,Παλαιστινη,Συρία και Ιράκ ανήκουν στους Άραβες ασχέτως κράτους.
    Αφγανοί και Πακιστανοί πιθανόν να ανήκουν στην φυλή των Παστούν, που κατοικοί και στα δύο κράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών