Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2013

Πανικός στο καθεστώς: Με τα ΜΑΤ απαγόρευσαν την διανομή φυλλαδίων της Χρυσής Αυγής στα διόδια! - ΒΙΝΤΕΟ

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Η προδοτική εξουσία του μνημονίου έχει υπερβεί κάθε όριο και έχει καταργήσει κάθε έννοια ατομικής ελευθερίας. Υψηλόβαθμος αξιωματικός της αστυνομίας ανακοίνωσε σήμερα σε βουλευτές ότι «απαγορεύεται η διανομή φυλλαδίων». Διμοιρίες ΜΑΤ ήταν έτοιμες να...
επιβάλλουν αυτή την παράνομη και αντισυνταγματική απόφαση. Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής έχει πανικοβάλλει το σύστημα εξουσίας σε τέτοιο βαθμό, ώστε να καταργεί πλέον το ίδιο το πολίτευμα. Σημαντικότερο απ’ όλα όμως είναι η αποκάλυψη ότι οι επικοινωνίες μελών του κοινοβουλίου και η νόμιμη δραστηριότητα πολιτικού κόμματος παρακολουθούνται παράνομα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Για την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, ημέρα εξόδου προς την επαρχία των πολιτών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, είχε αποφασιστεί διανομή φυλλαδίων και εφημερίδων στα διόδια Αφιδνών, Ελευσίνας και Μαλγάρων. Η συγκεκριμένη δραστηριότητα δεν απαιτούσε μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων γι’ αυτό και δεν αναγγέλθηκε δημόσια. Μέσω τηλεφώνου ειδοποιήθηκαν κάποια μέλη και υποστηρικτές του κόμματος από τις Τοπικές Οργανώσεις Αθηνών, Πειραιώς και Θεσσαλονίκης. Λίγη ώρα πριν φτάσουμε στα σημεία διανομής του πολιτικού υλικού, οι τρεις συγκεκριμένοι χώροι αποκλείστηκαν από διμοιρίες ΜΑΤ. Το θέαμα ήταν πρωτόγνωρο, με δεκάδες αστυνομικούς να έχουν παραταχθεί με ρόπαλα και ασπίδες δίπλα στους σταθμούς διοδίων. Η ενημέρωση των αρχών για την συγκεκριμένη ΝΟΜΙΜΗ πολιτική δραστηριότητα είχε σαφέστατα προκύψει από τις παράνομες παρακολουθήσεις των κινητών τηλεφώνων βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου.

Στο βίντεο που δημοσιεύουμε, ο διάλογος του συναγωνιστή Κασιδιάρη με τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων είναι ενδεικτικός. Ο αξιωματικός της αστυνομίας δηλώνει ρητά ότι: «Απαγορεύεται η διανομή φυλλαδίων». Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο στις μπανανίες της Αφρικής και την Βόρειο Κορέα. Οι διμοιρίες των ΜΑΤ εξοπλίστηκαν και κατέλαβαν σταθμούς διοδίων για να μη μοιραστούν τα έντυπα της Χρυσής Αυγής. Το γεγονός αυτό συνιστά ξεκάθαρη απόπειρα κατάλυσης του πολιτεύματος. Η ενέργεια της απαγόρευσης σε πολίτες να διανείμουν έντυπο υλικό νομίμου κόμματος συνιστά επίσης παράβαση καθήκοντος, γι’ αυτό και άμεσα θα μηνυθεί ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και κάθε άλλος υπεύθυνος.

Τελικά μόνο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρέμειναν στο σημείο και υπό την… αυστηρή επιτήρηση των ΜΑΤ διένειμαν έντυπα στους διερχόμενους οδηγούς, που κυριολεκτικά μας αποθέωσαν. Ίσως σύντομα δούμε να αίρεται και πάλι η ασυλία των συναγωνιστών για… «παράνομη διανομή φυλλαδίων». Το ζήτημα βέβαια είναι πολύ σοβαρό και εκτός από το χιούμορ θα το αντιμετωπίσουμε με κάθε νόμιμο μέσο που διαθέτουμε. Ιδίως εις ό,τι αφορά τις παράνομες παρακολουθήσεις των επικοινωνιών βουλευτών.



πηγή

6 σχόλια:

  1. ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΡΙΟ , ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Πολύ το γούσταρα που οι βουλευτές μας δεν μάσησαν και μοίρασαν τα φυλλάδια μόνοι τους !!

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μασάει ρε αλήτες !!!

    Πάμε γερά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη χώρα που γέννησε την Δημοκρατία και τον πολιτισμό,ζούμε σήμερα μια απόλυτη κόκκινη Δικτατορία.Ζήτω το ''Δημοκρατικό τόξο'' με τα ''Δημοκρατικά''απο-κόμματα.Αν δεν δηλώνεις Σταλινιστής- Μαοϊστής- θολοκουλτουριάρης γκέυ τραβεστί και λοιπά και λοιπά ''Δημοκρατικά''αμέσως σε βαφτίζουν Ναζί Φασίστα που η Θέση σου είναι στα γκουλάνκ της σύγχρονης χουντοδημοκρατίας τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.youtube.com/watch?v=qFqRCttD-sE
    Αφιερωμένο στον τσέλση, ξέρω οτι πονάει σαν βλέπει τον σύντροφο του τον αράπη να φεύγει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοι ειναι ικανοι να βαλουν τα ΜΑΤ εξω απο τα εκλογικα τμηματα.... (μπορει και μεσα)
    Ελληνες γρηγορειτε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...26 Οκτωβρίου 2013 στις 4:30 μ.μ.

    ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪
    ΣΕΙΣΜΟΣ-ΣΕΙΣΜΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!
    ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!
    ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!
    ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ₪ΕΛΛΑΣ₪!!!
    ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών