Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 22, 2013

Απόγνωση στο καθεστώς - Πανάς: “Μπορεί να είναι και 20% η Χρυσή Αυγή!”

Το καθεστώς βρίσκεται πλέον σε έναν έκδηλο πανικό εμπρός στην Χρυσή Αυγή που δεν υποχωρεί δημοσκοπικά, παρά την επικοινωνιακή καταιγίδα που έχει εξαπολυθεί από τα ποικιλόχρωμα παπαγαλάκια του συστήματος, αλλά αντίθετα συσπειρώνεται και ενδυναμώνεται. Ακόμα και οι πιο εμπαθείς των δημοσκοπήσεων πλέον δείχνουν καθαρά ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει σε διψήφια ποσοστά και τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με μεγάλη άνεση.

Συγκεκριμένα τα ποσοστά των κομμάτων στο σύνολο Αττικής χωρίς αναγωγή ήταν:...


Σύριζα 24%
ΝΔ 18,6%
Χρυσή Αυγή 8,6%
ΑΝΕΛ 5,6%
ΚΚΕ 4,6%
Πασόκ 4,7%
Δημάρ 2,7%
Αναποφάσιστοι 10,3%


Παρά την τρομοκρατία και τις συνεχείς συκοφαντίες, το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να αναγκάσουν μερικούς ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, να μετακινηθούν δημοσκοπικά προς τους αναποφάσιστους. Αυτοί οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής θα είναι και η «έκπληξη» για το καθεστώς όταν θα έρθει η ώρα της κάλπης.Παρά, όμως, όλα αυτά φαίνεται καθαρά ότι η Χρυσή Αυγή έχει δημιουργήσει ένα δυναμικό διψήφιο ποσοστό, το οποίο τους αποδεικνύει ότι δεν νοιάζονται για τις μεθοδεύσεις του καθεστώτος. Η δημοσκόπηση Πανά που δημοσιεύτηκε χθες έδειξε καθαρά του λόγου το αληθές.


Με την αναγωγή η Χρυσή Αυγή ξεπερνά το 10%! Βεβαίως ακόμα και η αναγωγή δεν δύναται να είναι ακριβής, γιατί όπως σημείωσε ο κ. Επαμεινώνδας Πανάς, σχεδόν το σύνολο των αναποφάσιστων είχαν ψηφίσει Χρυσή Αυγή στις προηγούμενες δημοσκοπήσεις του και, κατά δήλωση τους, θα το πράξουν και πάλι. Ο λόγος που μερίδα ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής κινήθηκε προς τους αναποφάσιστους ήταν η μιντιακή τρομοκρατία των τελευταίων ημερών.


Τέλος, ο καθηγητής Πανάς σε επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων αν τελικά το ποσοστό της Χρυσής Αυγής παραμένει στα επίπεδα του 15% - 16%, απέφυγε να απαντήσει και να δώσει ένα ξεκάθαρο νούμερο, δίνοντας την αποστομωτική απάντηση: «Είναι σίγουρα τρίτη πολιτική δύναμη. Δεν θέλω να μιλάω με νούμερα, γιατί μπορεί να είναι και 20%». Τα περαστικά μας στο Μαξίμου και τα παπαγαλάκια του…

πηγή

12 σχόλια:

  1. Οι δημοσκοπήσεις του Πανά ήταν από τις πιο ακριβείς το 2012 όσον αφορά τη ΧΑ, και μάλιστα προκάλεσαν αίσθηση πριν τις εκλογές για τα μεγαλύτερα ποσοστά που της έδινε. Όμως πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι τα πραγματικά ποσοστά της ΧΑ σήμερα είναι πάνω από 20%. Τα βλέπουμε στα λεωφορεία, στα καφενεία, στα περίπτερα, στο δρόμο, στη δουλειά, στα γραφεία, στα σχολεία, παντού. Οι Έλληνες τα έχουν πάρει στο κρανίο με τον εμπαιγμό από την προδοτική κυβέρνηση και τα κωλόπαιδα των ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρης Σπίνος, πώς τον αναγκάσανε να φύγει απο το extra και πως μπροστά στα μάτια του αλλάξανε τα ποσοστά της ΧΑ κατά πολλές μονάδες προς τα κάτω.
      Ακούστε την συνέντευξη, αξίζει.
      http://www.youtube.com/watch?v=fmmnjHgTSPo

      Διαγραφή
    2. Zombie , εξαιρετικο , ρε, γιατι δεν το προεβαλαν ?? Πασπαρτου για ριξε μια ματια !!....

      Διαγραφή
  2. Αν η ΧΑ είχε πέσει με όλα αυτά που συνέβησαν τον Σεπτέμβρη και με τις φυλακίσεις, ο Ευάγγελος Σαμαρέλος θα είχε κάνει επιτόπου εκλογές, πόσο μάλλον αν οι πρώην ψηφοφόροι της ΧΑ επέστρεφαν στην νουδούλα, όπως προσπαθούν να μας πείσουν τα μουρουτάκια οτι έχει γίνει.

    Αντιθέτως τίποτα τέτοιο δεν συμβαίνει, αντίθετα τις τελευταίες ημέρες ενώ όλοι ασχολούνταν μέχρι αηδίας με εκδοροσφαγεία, κρυμμένα τανκς και όπλα κλπ. τώρα έχει πέσει παντού γενική μούγκα με την ΧΑ λες και εξαφανίστηκε, και ο Βαγγέλης Σαμαρέλος το παίζει μάλιστα "σκληρός" με την τρόϊκα και οτι νοιάζεται για τις απολύσεις και την λαθρομετανάστευση. Αναλογία αντιδράσεων του συνταγματικού "τόξου" ΚΑΡΜΠΟΝ με την αντίδραση που είχαν μετά την σφαλιάρα στην Κανέλλη. Που ΟΛΟΙ ξέρουμε καλά τι αποτελέσματα είχε η σφαλιάρα...

    Μελετάμε τις αντιδράσεις του εχθρού, κι έτσι γνωρίζουμε τα γεγονότα στο παρασκήνιο: Ο Πανάς, είναι απλά η επιβεβαίωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν βλέπετε πως τώρα τα κανάλια τους έχουν σταματήσει την λυσσαλέα επίθεση;; Βέβαια "χτυπούν" με την ίδια βρωμιά αλλά όχι σε τόσο μεγάλη ένταση.. Αυτά που λέει ο Πανάς τα ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑ εδώ και δύο εβδομάδες με τις σχεδόν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΡΥΦΕΣ δημοσκοπήσεις.. Γι' αυτό τώρα πάνε να το γυρίσουν και βάζουν τον χοντροβαγγέλα να χτυπάει το Σύριζα.. Ο τσιπρανδρέας ακόμη δεν έχει πάρει χαμπάρι τι τον περιμένει και επειδή το "κόμμα" του είναι ένα αριστερόστροφο σκορποχώρι με προσμίξεις από καλοβολεμένους πασόκους (ερμαφρόδυτα που βγαίνουν και μέσα από την παλιά ΕΠΕΝ, Βασιλικοί κ.λ.π.) αυτοί θα ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ πολύ γρήγορα.. Έχει ακόμη ψωμί η υπόθεση και βέβαια μην προκαλέσει έκπληξη ένα νέο κύμα ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ενεργειών από την "δικαιοσύνη" και τα λοιπα κέντρα παραεξουσίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λόγια κουβέντες πολλές λοιπόν για να μην χάνουμε και θερμίδες στις φιλοσοκουβεντες φάτε αυτό : ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ πάνω από 30% σε δημοσκόπηση έξω στην εργατια στους φτωχούς στους ανέργους στους ταλαίπωρους Ελληνες και στα εκατομμύρια που έχουν καταλαβαίνει το λάθος που έκαναν τόσα χρόνια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσέξτε τους δεν θα σταματήσουν να λασπολογούν, δεν θα σταματήσουν να ψεύδονται,αυτά τα φίδια των εφημερίδων και των τσοντοκάναλων είναι χειρότεροι απο τα αφεντικά τους, γιατί η ΝΔ στο κάτω-κάτω κάνει την δουλειά της, τουσ ψηφοφόρους της πίσω θέλει. Εσύ όμως ρε αρχιρουφιάνε τρεμο-πρετεντερο-χατζη-ευαγγελάτο-τσίμα.πόσο ακόμα θα σέρνεσαι στη λάσπη για να τους εξυπηρετήσεις;
    Μόλις κοπάσει ο θόρυβος για την μικρή Μαρία, θα ξαναρχίσουν να ξερνάνε τα ψεύδη τους. Στο μεταξύ άμοιρε Έλληνα φάε φτώχια, φάε ανεργία, φάε επίδωμα θέρμανσης, φάε απολύσεις, φάε κι'άλλες περικοπές στις συντάξεις σου. Μην ανυσηχείς όμως η ''Δημοκρατία'' σώθηκε τα οπλοστάσια της ΧΑ βρέθηκαν, τα τάνκς της βρέθηκαν, τα σφαγμένα αρνιά του Μίχου βρέθηκαν κι αυτά. Τα παράνομα εκατομμύρια της τα ανακάλυψαν. Μόνο την μούμια του Χίτλερ δεν μας είπαν ότι είχε ο Παπάς, τύφλα να έχει το φώτοσοπ, μπορεί να το φτιάξουν και αυτό. Πιστέψτε τους Έλληνες ίσως αυτό κάνει την φτώχια σας λίγο καλύτερη, τους φόρους σας πιο ανεκτούς,την ανεργία των παιδιών σας λιγότερο δυσβάστακτη. Πιστέψτε τον ΕβραιοΣιωνιστή Δένδια ( το πραγματικό του όνομα είνα Dande) ακούστε την Ρεπούση (το όνομά της είναι ρεπεσιόν Εβραία κι αυτή).
    Κι απο την άλλη έχετε την μόνη Πατριωτική φωνή του Ν. Μιχαλολιάκου φιμωμένη πίσω από τα κάγκελα του αίσχους. Προσέξτε όμως είναι ΄΄εγκληματίας'' είναι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσα ακόμα να πούμε συναγωνιστές από εδώ και πέρα έχουμε να κάνουμε με επίπεδα IQ των ιθαγενών. Συγνώμη δεν μπορώ άλλο το είπα .
    Έχει μαλιαση η γλώσσα μου τούς δίνεις γνώση φανερή και σου αντιλεγουν με μπαρμπουτσαλα . Έρχεσαι να πεις " πλύνω τα χέρια μου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είσαι μόνος σου, φίλε. Παράδειγμα, όλες οι δουλειές, ειδικά στο δημόσιο σε θέσεις κλειδιά είναι γεμάτες κρυπτοσιωνιστές με Ελληνικά ονόματα. Να τους λες "έξω είναι μέρα μεσημέρι, 12:00" και να λένε "Όχι, λάθος κάνεις" και να πάνε να σε βγάλουνε τρελό. Το ίδιο κάνουν και με τους Έλληνες σήμερα. Αυτό είναι το παιχνιδάκι τους, αλλά δεν θα τους αφήσουμε να παίζουν άλλο πλέον. Συνέχισε να αφυπνίζεις τους συμπατριώτες σου. Δεν υπάρχει τίποτε πιο ιερό αυτή τη στιγμή.

      Διαγραφή
  7. μια και τοφερε ο λογος για κρυπτοσιωνιστες, ναχουμε απο τωρα τα ματια μας δεκατεσσερα και να τους εντοπισουμε και επειτα να τους ξεσκεπασουμε δημοσιως. οσο για τα τρολλακια που ενιοτε εμφανιζονται και σ αυτη την ιστοσελιδα εχω διαβασει καπου στο διαδικτυο για τον εβραικο θεσμο του χασμπαρα HASBARA, ατομα που πληρωνονται για να μπαινουν στους ιστοτοπους οπου δημοσιευονται τα σχολια των αναγνωστων και να ψιλοπροβοκαρουν, και να σπερνουν συγχυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο αλλά είχα διαβάσει σε σχόλια άλλου blog οτι έχουν ειδικές ομάδες που γράφουν απο την χώρα τους, στην γλώσσα την τοπική (πχ Ελληνικά) και κάνουν ακριβώς αυτό, παρουσιάζονται οσάν γηγενείς που έχουν άποψη υπέρ πάντα των θέσεων του ιζραέλ.

      Διαγραφή
  8. Η χρυση αυγη ειναι αξιωματικη αντιπολιτευση αυτη τη στιγμη. Η Ελλαδα ξαναεπιστρεφει στους Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών