Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 22, 2013

Για άλλη μια φορά οι κατσαπλιάδες της Αλβανίας μας απειλούν...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να θυμόσαστε αλβανοκατσαπλιάδες ότι το εμπόλεμο δεν έχει αρθεί μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας και το Έπος του 40' σιγοκαίει στις καρδιές μας.

Η παντελής αποτυχία της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδος αποδεικνύει το αλβανικό θράσος με τις παράλογες αξιώσεις τις οποίες εγείρει εις βάρος της πατρίδας μας. Ένα κράτος το οποίο ζει και υπάρχει χάρη στην οικονομική αιμορραγία της Ελλάδος από τη δεκαετία του 90, όταν ο σημερινός πρωθυπουργός Σαμαράς άνοιξε τα σύνορα και ορδές κακοποιών και δολοφόνων αλλά και λιμοκτονούντων εξαχρειωμένων υπηκόων από το....
κομμουνιστικό παράδεισο του Χότζα, κατάφεραν με νόμιμο ή παράνομο τρόπο να επιβιώσουν και σήμερα να έχουν ανεκτά σε σχέση με τη χώρα μας οικονομικά. Παρά τις όποιες ευεργεσίες όμως του Ελληνικού κράτους και των Ελλήνων πολιτών, η αγνωμοσύνη τους και η εχθρότητα τους παραμένει αναλλοίωτη και εκτραχύνεται συνεχώς.
Οι συνεχείς διώξεις του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου συνεχίζονται αμείωτες και μετά κομμουνισμού εποχή οι οποίες σαν αποτέλεσμα έχουν τη δραματική μείωση των Ελλήνων, οι οποίοι ζουν στις πόλεις και τα χωριά της μειονότητας. Πολλές περιουσίες Ελλήνων έχουν καταπατηθεί με σαθρές δικαιολογίες, δάσκαλοι και ιερείς διώκονται, βεβηλώνονται ορθόδοξοι ναοί και παύονται αιρετοί τοπικοί άρχοντες, οι οποίοι είναι Ελληνικής καταγωγής. Να υπενθυμίσουμε τη δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα του οποίου το μοναδικό έγκλημα ήταν να ότι μιλούσε Ελληνικά με τη παρέα του και αυτό έφτασε να ρίξουν ένα αυτοκίνητο πάνω του και μάλιστα δύο φορές για να σιγουρευτούν ότι δεν θα ξαναμιλήσει την Ελληνική γλώσσα.
Σε διένεξη βρίσκεται και η χάραξη της ΑΟΖ μεταξύ των δύο κρατών μετά από τη κατάργηση της διμερούς συμφωνίας από το ανώτατο συνταγματικό δικαστήριο της Αλβανίας, στο οποίο προσέφυγε ο σημερινός πρωθυπουργός Ράμα όταν ήταν αντιπολίτευση με τη πρόφαση ότι οι Ελληνικές νησίδες βορείως της Κέρκυρας δε διαθέτουν υφαλοκρηπίδα. Ο στενός εναγκαλισμός των αλβανών οι οποίοι προσέλαβαν τούρκους συμβούλους για θέματα ενέργειας και την αναδιοργάνωση των ενόπλων δυνάμεων της Αλβανίας ένα σημαίνει. Ότι για να οριοθετήσουμε ΑΟΖ με την Αλβανία θα πρέπει να συμφωνήσει και ο Νταβούτογλου.
Το θέμα των τσάμηδων επαναφέρουν σε κάθε επαφή με Έλληνες αξιωματούχους, ζητώντας να χαρακτηρισθούν μειονότητα εντός της Ελλάδος, να επιστραφούν οι περιουσίες τους καθώς και τα τρία νησιά βορείως της Κέρκυρας να προστεθούν στην αλβανική επικράτεια. Αυτά είναι τα θέματα με την Αλβανία και μάλλον θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του ο σημερινός Πρόεδρος της δημοκρατίας για την άρση του εμπολέμου την οποία έκανε μονομερώς τον Αύγουστο του 1987 η κυβέρνηση του Πασόκ, μετά από εισήγηση του ως υπουργός των εξωτερικών χωρίς κανένα όφελος για τους 400.000 Βορειοηπειρώτες, από τους οποίους οι 20.000 βρίσκονταν στις φυλακές του καθεστώτος. Ίσως να μη θυμάται ότι με δικές του ενέργειες και προτροπές το Μάρτιο του ΄88 στην ολομέλεια του οικονομικού και κοινωνικού Συμβουλίου του ΟΗΕ ο Έλληνας αντιπρόσωπος απείχε της ψηφοφορίας για την καταδίκη της Αλβανίας και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μειονότητας.
Αυτές είναι οι απαιτήσεις από ένα κράτος κατσαπλιάδων και η αντιμετώπιση του από το πολιτικό προσωπικό της χώρας, το οποίο απαρτίζεται από ανθρώπους μειωμένης Εθνικής συνείδησης αναφορικά με την  αρχέγονη αυτή Ελληνική γη. Τα βουνά της Βορείου Ηπείρου είναι σπαρμένα από κόκκαλα Ελλήνων Στρατιωτών από το 1914 και το1940, οι οποίοι πότισαν με το αίμα τους το δέντρο της λευτεριάς της και υπό αυτό το πρίσμα στο μελλοντικό Εθνικό Κράτος, το οποίο οραματίζεται η Χρυσή Αυγή ο Αγώνας για τη λευτεριά δεν θα σταματήσει μέχρι η σκλαβωμένη αυτή γη να ενωθεί με τη Μητέρα πατρίδα.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών