Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 17, 2013

Ανεβαίνει συνεχώς η Χρυσή Αυγή - Εγκεφαλικά στο καθεστώς από δημοσκόπηση της ALCO

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ακόμη και στις πιο στημένες δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή εμφανίζει άνοδο!

Ένα πρωτοφανές αδιέξοδο αντιμετωπίζουν συλλήβδην τα κόμματα και τα φερέφωνά τους (ΜΜΕ και εταιρείες δημοσκοπήσεων), καθώς βλέπουν πως όλος ο βρώμικος πόλεμος ψεύδους και συκοφαντίaς κατά της Χρυσής Αυγής έχει γυρίσει μπούμερανγκ στους σχεδιαστές του. Ούτε η λάσπη, ούτε οι παράνομες συλλήψεις, ούτε οι αντισυνταγματικές τροπολογίες, ούτε τίποτα δεν είναι ικανό να περιορίσει την συνεχώς αυξανομένη επιρροή και ραγδαία άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών στην κοινωνία.

Σε πανελλαδική δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Alco για το Action24 το διάστημα 9 - 14 Οκτωβρίου τα κόμματα λαμβάνουν στην εκτίμηση ψήφου:...


ΝΔ 24,4%
Σύριζα 23,6%
Χρυσή Αυγή 7,8%
Πασόκ 7%
ΑΝΕΛ 5,9%
ΚΚΕ 5,6%
Δημάρ 4,3%
Οικολόγοι - Πράσινοι 1,8%
Νέα Ελλάδα 1,2%
Αναποφάσιστοι 10,4%

Έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν ότι στην παρούσα φάση λόγω του κλίματος τρομοκρατίας οι ερωτώμενοι διστάζουν να δηλώσουν την προτίμησή τους προς την Χρυσή Αυγή για ευνόητους λόγους. Αν συνυπολογίσουμε λοιπόν και ένα σεβαστό ποσοστό των αναποφάσιστων, τότε η Χρυσή Αυγή αγγίζει διψήφια ποσοστά.

Τέλος, να τονίσουμε πως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής για ακόμη μια φορά ανέβηκαν, καθώς σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας για το χρονικό διάστημα 1-3 Οκτωβρίου η Χρυσή Αυγή κατέγραφε 7,2%, ενώ τώρα 7,8% ήτοι άνοδο 0,6%.


Και είμαστε ακόμα στην αρχή... 

πηγή

7 σχόλια:

  1. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι εδώ,ενωμένο καί πιό δυνατό!Και αυτό γιατί το έχει αγκαλιάσει όλο το φάσμα της Ελληνικής κοινωνίας που συνεχώς πυκνώνει τις γραμμές του για μιά ελεύθερη περήφανη Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν περιμεναν τετοια αντιδραση του κοσμου οι "τοξοτες", και εχουν αρχισει να προμηθευονται βαζελινη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Medo!!

    Έμείς οί Εθνικιστές είμαστε ρεαλιστές,ζητάμε τό αδύνατο!!!
    Nύν υπέρ πάντων ό άγών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν τις εκλογές το Μάιο του 2012 οι ίδιες εταιρίες έδιναν στο ΠΑΣΟΚ 15-17% και στη Χρυσή Αυγή 2,5-3% στα όρια του στατιστικού λάθους!!! Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα και το ξέρουν αυτά τα λαμόγια τα οποία προσπαθούν να βρούνε επικοινωνιακό τρόπο να "ταίσουν" τον κόσμο με τα νέα μέτρα που έρχονται.. Σήμερα δημοσιεύτηκε άρθρο του Βασιλάκη Κικίλια κατά της Χρυσής Αυγής.. Ποιός μιλάει.. Το έταιρον ήμιση (σεξουαλικά και πολιτικά του (της) Νικήτα Κακλαμάνη.. Που τον είχε καθηγητή στην Ιατρική και μετά από κάμποσα.. "μεταπτυχιακά" στο κρεββάτι μας τον σέρβιραν ως υποψήφιο υπερ-Νομάρχη (τρομάρα μας) και βουλευτή της Νου-Δουλας.. Ήμαρτον.. Μετά τις αποτυχίες της γκόμενάς του στο Δήμο Αθήνας ας πάει να βοηθήσει (ξέρει αυτός τον τρόπο) και την άλλη "αδερφή" στη θεσσαλονίκη.. Έχουν και τα ίδια γούστα στο πιοτό.. θα τα βρούνε μια χαρά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...17 Οκτωβρίου 2013 στις 10:46 μ.μ.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ!!! ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ!!! ΠΑΝΤΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΑΘΕΡΗ!!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι πολύ θετική η άνοδος της Χρυσής Αυγής γιατί θα σταματήσουν επιτέλους οι φασίστες να κρύβονται στα κόμματα εξουσίας.
    Διότι οι χρυσαυγίτες δεν προήλθαν από παρθενογένεση, αγανακτισμένοι νεοπασοκοδημοκρατες είναι, που δεν μπορούν πλέον να τους ταΐζουν και αυτοί αποενοχοποιήθηκαν και δηλώνουν με περηφάνια πως είναι φασίστες πατριώτες.
    Αλλά οι μεγαλύτερες καταστροφές της Ελλάδα ηρθαν από ντεμέκ-γιελατζί υπερπατριώτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τραβελε, το θετικο ειναι η ανοδος των πουλιων των Χρυσαυγιτων που ετσι, ΓΑΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ θετικα και με περηφανια !! Διοτι οι Χρυσαυγιτες ειναι καυλωμενοι πρωην πασοκονεοδημοκρατες , που απενοχοποιηθηκαν και ΓΑΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ και το δηλωνουν περηφανα .. Γιατι τα καλυτερα γαμησια της ηρθαν απο ντεμεκ-γιαλατζη Γκουζγκουνηδες !!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών