Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 17, 2013

ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΟΥ ΣΔΟΕ – ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠ’ ΕΞΩ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στο ΠΑΣΟΚ με το εκατομμύριο του Τσουκάτου και στη ΝΔ με τις μίζες της Siemens, δεν έγινε ποτέ έλεγχος! Λαμόγια...

Ωπα! Σοβαρεύουν τα πράματα! Τέσσερις, λοιπόν, ελεγκτές του ΣΔΟΕ, εξοπλισμένοι με φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και συνδεδεμένοι με το σύστημα Elenxis, μπουκάρησαν χτες το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, για «έλεγχο σε βάθος», όπως απαίτησε το…
συνταγματικό-δημοκρατικό τόξο (δηλαδή όλες οι συνιστώσες του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος της κλεπτοκρατίας)! Μάλιστα, όπως ανακοίνωσαν με περισσή υπερηφάνεια τα δημοσιογραφικά όργανα της καθεστωτικής βρώμας και δυσωδίας, τα έσοδα και οι δαπάνες του Κινήματος θα ελεγχθούν σε βάθος δωδεκαετίας, δηλαδή από το 2001!

Βέβαια, αυτό που δε λένε οι καθεστωτικές πατσαβούρες, είναι ότι η Χρυσή Αυγή -τον τελευταίο χρόνο- έχει ελεγχθεί και πάλι από τα όργανα του καθεστώτος, χωρίς να βρεθεί τίποτα το επιλήψιμο.
Εκείνοι που δεν έχουν ελεγχθεί ΠΟΤΕ, είναι τα καθεστωτικά κόμματα. Μάλιστα, το κόμμα των συνοδοιπόρων του αστικού καθεστώτος της ξενοκρατίας και της κλεπτοκρατίας (ΚΚΕ), έχει –εδώ και χρόνια- αρνηθεί δημοσίως κάθε έλεγχο των οικονομικών του και το επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία, χωρίς κανένας ξευτιλισμένος να τολμήσει να διατάξει έλεγχο εδώ και τώρα!!! Επίσης, δεν έχει ελεγχθεί ποτέ το κόμμα του οποίου ο πρώην υπεύθυνος Οικονομικών (ΠΑΣΟΚ-Τσουκάτος) έχει δημοσίως ομολογήσει ότι πήρε μίζα 1.000.000 ευρώ από τη Siemens και έβαλε τα μαύρα λεφτά στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ!!!

Τα σχόλια δικά σας!

πηγή

6 σχόλια:

  1. Παιδια, ασχετο αλλα μολις το εμαθα : Ο Ψαρρας, ο "ιος" της Ελευθεροτυπιας, που εγραψε το πορισμα του Βουρλιωτη, ΔΕΝ ειναι (υ-) ιος, ειναι ΚΟΡΗ !!! Οπισθογεμης ,και πισωγλεντης !!! Συκαλακια , Ψαρρα, συκαλακια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Ψαρεύει ΠΕΗ δηλαδή ο Ψαρράς. Ε, ας ψαρέψει και το δικό μου !!

      ΑΛΗΤΕΣ - ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!

      Διαγραφή
  2. Μια καί ο λόγος γιά πισωγλέντηδες, είδε κανείς την Τσέλση ; Μου έχει λείψει ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια.. Σε ΟΛΑ αυτά τα κανάλια που βρίζουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και σπιλώνουν την Χρυσή Αυγή ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΔΟΕ;; ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ.. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!! Ας πάει, για παράδειγμα στις οικονομικές υπηρεσίες και στα τιμολόγια των διαφημίσεων!! Ας πάει στις μισθοδωσίες των ΜΕΓΑΛΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ (Ευαγγελάτος που πληρώνεται με "μαύρα" και μέσω των εταιριών του, Πρετεντέρης με "μαύρα" και μέσω των εταιριών του, Καμπουράκης, Οικονομέας, Τσαπανίδου, Χατζηνικολάου κ.λ.π.) Ας ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΔΟΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ να δούμε ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ;; Δεν μιλάμε για την ΕΡΤ όπου βγήκαν στη φόρα τα τελευταία χρόνια οι λίστες και ΟΥΔΕΠΟΤΕ το ΣΔΟΕ δεν πήγε να κάνει έλεγχο στις φορολογικές δηλώσεις ΟΛΩΝ αυτών των μεγαλοδημοσιογράφων που έπαιρναν μέσω της ΕΡΤ 300 και 400 χιλιάδες Ευρώ ετησίως αλλά ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν τα δήλωναν!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ του συστήματος;; Ρε ΟΥΣΤ από εδώ κοπρόσκυλα.. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!
    Υ.Γ. Κι όποιος θέλει στοιχεία ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ που αναφέρω περί μεγαλοκαρχαριών της δημοσιογραφίας ας ψάξει λίγο αν και μια βόλτα από το ίντερνετ θα του ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ πολλές "πιπεράτες" ιστορίες η οποίες ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΕΣ (αν και κυκλοφόρησαν ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ οι σχετικές λίστες στη δημοσιότητα) και ΟΥΔΕΠΟΤΕ το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος δεν έμαθε ΤΙΠΟΤΕ, δεν άκουσε ΤΙΠΟΤΕ και φυσικά ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μόνο τα κρατικά, αλλά και τα ιδιωτικά τουρκοκάναλα τα πληρώνει πλουσιοπάροχα ο φτωχοποιημένος Ελληνικός λαός (για να τον παραπληροφορούν) μέσω των κρατικών διαφημίσεων, με χρήματα από την άγρια φορολόγηση εις βάρος του.
      Και μια απορία για τις διαφημίσεις των Μ.Κ.Ο. Άραγε τις προβάλουν δωρεάν ή οι καλοπροαίρετοι που τους χαρίζουν χρήματα ένα ποσοστό από αυτά πηγαίνει στα ΜΜΕ μέσω των διαφημίσεων;

      Διαγραφή
  4. Εδώ το γέλιο....
    http://poll.pollcode.com/972819

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών