Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 24, 2013

Οργή Λαού εναντίον δημοσιογράφων που υπερασπίζονται τους "ευπαθείς" - Ρομα...

Μετά τις αποκαλύψεις για την απαγωγή της 4χρονης από τους «ευπαθείς» των Φαρσάλων, οι «προοδευτικοί» δημοσιογράφοι έχουν αρχίσει τη συνήθη υπεράσπιση της «ευπαθούς μειονότητας», από τις… γενικεύσεις των… ρατσιστών. Έτσι, μόνο στην καθεστωτική εφημερίδα «Καθημερινή» δημοσιεύθηκαν δύο τέτοια άρθρα, ένα του Π. Μπουκάλα κι ένα του Ν. Ξυδάκη (γνωστών αριστερών και μονίμων υβριστών της Χρυσής Αυγής). Δυστυχώς, όμως, γι’ αυτούς, ο λαός δεν κατανοεί το… προοδευτιλίκι τους και τους κράζει αγρίως. Παραθέτουμε, λοιπόν, κάποια από τα σχόλια των αναγνωστών, που δείχνουν ότι ο κοσμάκης έχει πάψει να καταπίνει αμάσητα τα παραμύθια των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων» των κάθε λογής εγκληματιών. Ιδού 10 σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας:
Σχόλιο 1ο:
«Ντροπή να υπερασπιζόμαστε κάποιους που από τα στοιχεία αποδεικνύεται ότι έχουν κάνει ένα από τα χειρότερα εγγλήματα – δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο!
Όλα τα άλλα περί διαφορετικότητας είναι …τρίχες.
Εφόσον ζουν στην χώρα μας θα πρέπει να λειτουργούν με τους νόμους της
».
Σχόλιο 2ο:

«Μάταιος ο κόπος σας, κ. Παντελή Μπουκάλα., καθότι πανεύκολος ο αντίλογος στα όσα λέτε στο κείμενό σας. Ο -και συγκάτοικός σας- κ. Θεοδωρόπουλος σας, ας πούμε, σαν έτοιμος από καιρό, σπεύδει να σας καταλογίσει, χωρίς να χρειάζεται να αναφερθεί ονομαστικά, αν μη τι άλλο, αβάσταχτη πολιτική ορθότητα και προοδευτικό λυρισμό. Ο Ρομά είναι και θα είναι, στην πραγματικότητα, ο γνωστός μας γύφτος (με διάφορα συνθετικά αποδίδεται πληρέστερα το νόημα του όρου) που προσβάλλει, εκτός από σειρά έννομων αγαθών, και την αισθητική μας. Αλλιώς, ανατρέπουμε (ή νοθεύουμε) τον Παλαμά και τον Παπαδιαμάντη. Πάει και τελείωσε».
Σχόλιο 3ο:
«Αυτά είναι κόλπα! Αν είσαι βέρος, γκάγκαρος, προοδευτικός άνθρωπος o “Ρομά” είναι πάντα αθώος.
Ακόμα και όταν ο “Ρομά” έχει διαπράξει ένα από τα χειρότερα εγκλήματα, εσύ θα βγεις να τον υπερασπιστείς. Δεν πάει να είναι το θύμα ένα 5χρονο παιδί. Όχι για την ψευτοπροοδευτική-παρασιτική νομενκλατούρα της χώρας δεν φταίει ο “Ρομά”, φταίει η “κενωνία” και το σύστημα που τον έκανε “Ρομά”.
Ο καημένος ο “Ρομά” δεν ξέρει, δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα σε ένα τέτοιο εχθρικό περιβάλλον που τον αποκλείει. Τώρα πως γίνεται και ο καημένος έχει την γνώση και την πονηριά να βγάλει 45 διαφορετικά επιδόματα μέσα σ’ ένα δαιδαλώδες εχθρικό σύστημα, αλλά δεν έχει τη γνώση αν ξέρει ότι η αρπαγή παιδιών δεν…επιτρέπεται, φαντάζομαι δεν εμπίπτει στις προοδευτικές ανησυχίες σας κ. Μπουκάλα.
Just do it κ. Μπουκάλα. Just do it, όπως έγραφε και η μπλούζα αυτού του ζώου που είχε αρπάξει ένα ξένο παιδί».
Σχόλιο 4ο:
«Τι υποκρισία κ. Ξυδακη! Τώρα σας έπιασε ο πόνος!
Και οι κακοί οι Γάλλοι! Ωραία που τα είπατε! Και λοιπόν; Τι έγινε; Τι έπρεπε να γίνει;
Μπορείτε να μας πείτε, οι Πακιστανοί και άλλοι σκούροι, κτλ, κτλ, είκοσι χρόνια από τώρα, θα είναι η καινούργιοι Ρομά της Ελλάδος;»
.
 Σχόλιο 5ο:
«Για το όνομα του Θεού ή του Μάρξ, ότι δουλεύει για εσάς Κε Ξυδάκη, σκεφτείτε λίγο λογικά πέρα από τις αριστερές παρωπίδες σας που έχουν διαλύσει 2 γενιές Ελλήνων.
Επιτέλους αφήστε τις γενικολογίες περί κακών ξανθών Ευρωπαίων και άλλων ανοησιών και απαντήστε επί της ουσίας στην συγκεκριμένη περίπτωση. Δέχεσθε ή όχι τα αποτελέσματα των εξετάσεων του DNA ότι η “Μαρία” δεν ήταν κόρη των Ρομά, ή τσιγγάνων ή γύφτων; Αν ναι πως δικαιολογείτε την μη νόμιμη δήλωση σαν κόρη τους; τα 14 παιδιά τους που ανήκουν, στην εικονική πραγματικότητα.
Όσο και αν προσπαθήστε εσείς και ο Κος Μπουκάλας και άλλοι/ες γνωστοί αναμενόμενοι και μη εξαιρεταίοι να κάνετε το άσπρο μαύρο, κανείς πια δεν σας πιστεύει. Θα ήθελα να μας πείτε πως θα ενεργούσατε αν το δικό σας παιδί είχε εξαφανισθεί στα καλά καθούμενα.
Σεβασθείτε την λογική μας, δεν κοστίζει τίποτα».
Σχόλιο 6ο:
«Το πιθανότερο είναι ότι ούτε αυτό το σχόλιο θα δημοσιευθεί, για να παραμείνει, ο θεοφύλακτος της Αριστεράς αρθρογράφος, στο απυρόβλητο. Αλλά ας είναι.
Το ξανθό παιδί βρέθηκε στην οικογένεια των Ρομά με πλαστά πιστοποιητικά ανάμεσα σε 14
παιδιά, εκ των οποίων βρέθηκαν τα τέσσερα. Άσχετα πράγματα για τον λυρικό αριστερό αρθρογράφο. Από τα ανύπαρκτα παιδιά εισέπρατταν οι αξιότιμοι Ρομά επιδόματα. Άσχετα πράγματα και αυτά για τον αριστερό αρθρογράφο. Για τους Ρομά νόμοι δεν ισχύουν, αφού όλα τα εξηγεί, με λυρικό σπαραγμό, ο αριστερός αρθρογράφος. Κατά τα άλλα ο έλεγχος DNA πολύ τον τάραξε, γιατί προέρχεται από τα βάθη του ευρωπαϊκού μεσαίωνα»
.
Σχόλιο 7ο:
«Όπου υπάρχει καπνός, κε Ξυδακη, υπάρχει και φωτιά.
Βλέπω κάνατε μεγάλη προσπάθεια να γράψετε όλα τα στερεότυπα άλλων εποχών, αλλά με μεγάλη προσοχή αποσιωπήσατε τα εγκλήματα των Ρομά της ΣΗΜΕΡΟΝ Ημέρας.
Και δε μιλάω μόνο για πωλήσεις και απόπειρες πώλησης παιδιών, αλλά για τη μεγάλη πληγή, την ώρα που η χώρα έχει χρεοκοπήσει και η μεγάλη πλειοψηφία ζει με συντάξεις και μισθούς πείνας και επιδόματα ανεργίας, οι εγκληματίες καταστρέφουν τα δίκτυα της ΔΕΗ για να πάρουν λίγα κιλά χαλκό!
Σχόλιο 8ο:
«Συγγνώμη που θα το πω, σεβαστέ μου σε όλα κ. Ξυδάκη, αλλά, παρ΄ όλα αυτά, το ωραίο κείμενό σας, από τη σκοπιά του, πάντα, διαβάζεται ευχάριστα, και εν τινί μέτρω, είναι αληθές! Όμως, πώς εξηγείτε, ότι η παρουσία και μόνον, των γύφτων αυτών (όχι politically corect!), σε οποιονδήποτε χώρο, δημιουργεί πανικό στον καθένα και καθόλου αδικαιολόγητα, μάλιστα!;… Η πιεστικότητα, η τάση τους για παντός είδους εξαπάτηση και θρασύτατη κλοπή, η αφοβία τους στον ανύπαρκτο νόμο, που δεν επιβάλλεται (και πού επιβάλλεται;), η συνειδητή άρνησή τους να συμμορφωθούν (ακόμα και τα μικρά τους παιδιά), η εικόνα που δίδουν οι ίδιοι στους εαυτούς τους, τα τεχνηέντως επιλεγόμενα τρικ, σκηνοθεσίας προς εξαπάτηση, πρόκληση συμπαθείας, από τους αδαείς ανθρωπάκους, ημεδαπούς ή τουρίστες μέχρι τα ξημερώματα!… Αυτά όλα πού πρέπει να καταταχθούν, και πώς οι πολίτες να προφυλαχθούν σε μια ανυπόστατη – χωρίς νόμους – πολιτεία!;… Δεν βλέπετε ότι το βαρίδι του πολιτισμού γέρνει ΚΑΙ εξ αιτίας τους προς το ναδίρ!;… Και μη μου το αναγάγετε στην μόρφωση, που πρέπει η πολιτεία να φροντίσει να τους δίδεται! Δεν θέλουν ν’ αλλάξουν! Θέλουν να μείνουν οι ίδιοι, γιατί αυτό τους συμφέρει! Ρωτήστε για τα παντοειδή επιδόματα, όχι μόνον τα οικογενειακά, αλλά, ας πούμε της μετοίκησης στη Θράκη! 20.000.000 δραχμές κάποτε, έδινε το ελληνικό Δημόσιο για να “αλλοιωθεί κατά το ελληνικότερον” η Θράκη μας, που κινδυνεύει! Ένας 40ντάρης γύφτος, με 5 παιδιά παντρεμένα στην ηλικία της εφηβείας μπορούσε τότε, να μαζέψει το ευτελές ποσόν των 120.000.000 δραχμών, ΤΟΤΕ! Εσείς σε πόσο διάστημα έπρεπε να εργαστείτε για να βγάλετε το ίδια χρήματα, χωρίς να κάνετε τη ζωή τη δική τους φυσικά! Πήγαιναν για δυο μήνες και μετά γυρνούσαν πάλι, πίσω! Δεν γνωρίζω αν επίσης το κόλπο αυτό, μπορούσε να επαναληφθεί και σε πολλούς δήμους! Και φυσικά, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΟΥΔΈΠΟΤΕ ΖΗΤΉΘΗΚΑΝ ΑΠΌ ΚΑΝΕΝΑΝ!…Αυτά! Θα άξιζε ένα σχολιασμό σας ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!…
σας ευχαριστώ για το χρόνο σας,
περιμένω
Σχόλιο 9ο:
«Είστε εξαίρετος δημοσιογράφος, κοινωνικά ευαίσθητος και οξύνους. Δε νομίζετε όμως ότι ο ύμνος σας στους ρομά είναι λίγο υπερβολικός; Η προβολή του θέματος από τα ΜΜΕ υπήρξε πράγματι υπερβολική και πομπώδης. Θα ήθελα όμως να αποπειραθείτε να ζήσετε μερικά εικοσιτετράωρα μακριά από τη θαλπωρή της “ευρωπαϊκής” οικίας σας εντός ενός οικισμού ρομά. Κατόπιν τούτου σας περιμένουμε να μας εξιστορήστε την εμπειρία σας και να μας αναφέρετε ποια θεωρείτε ότι είναι η συμβολή τους στην παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά!».
Σχόλιο 10ο:
«Ως επαγγελματίας φιλάνθρωπος δεν θα χάνατε την ευκαιρία να μοστράρετε την ιδεολογική σας πραμάτεια. Ποιά γεννήτρια συγκίνησης είναι απεχθέστερη από την δική σας;».

10 σχόλια:

  1. Να και ο περιούσιος...
    http://www.youtube.com/watch?v=YdCvGCUrMeA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι γύφτοι είναι το κατ' εξοχήν παράδειγμα ΜΗ ενσωμάτωσης των ξένων στη ντόπια κοινωνία. Δεν ενσωματώθηκαν ποτέ ούτε στην Ελλάδα, ούτε σε καμία χώρα της Ευρώπης.
    Αυτά να βλέπουν οι αφελείς Έλληνες που νομίζουν ότι τα εκατομμύρια των λαθροεποίκων θα ενσωματωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι σόι "ευπαθείς" ομάδες είναι αυτές που παίρνουν επιδόματα της τάξεως των 7000 ευρώ το μήνα, που δεν πληρώνουν μία σε φόρους στο ελληνικό κράτος, που βγάζουν πολλά μαύρα λεφτά από παράνομες δραστηριότητες όπως η ζητιανιά και το εμπόριο βρεφών δεν καταλαβαίνω...
    Αυτοί δεν είναι "ευπαθείς"...Ευπαθείς πραγματικοί είναι οι Έλληνες άνεργοι, χαμηλομισθωτοί και χαμηλοσυνταξιούχοι των 400-500 ευρώ το μήνα που ματώνουν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους, πληρώνουν τρελά ποσά σε φόρους και έχουν και την απειλή του κράτους ότι θα τους κατάσχει την περιουσία εάν δεν πληρώσουν...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο την εποχη των κλασσικων μυθιστορημάτων, του βίκτωρος ουγκω και αλλων μεγάλων κλασσικων συγγραφεων, αναφέρεται αυτο που γίνεται ακόμη και σήμερα.(πχ. η παναγία των παρισίων, ο ανθρωπος που γελα).
    Αυτοι οι άνθρωποι δεν διστάζουν να εμπορευτουν τα ίδια τους τα σπλάχνα, εννίοτε να τα παραμορφώσουν κιολας οι ίδιοι, για να είναι πιο αποδωτικό το ζητιάνεμα. Θα κωλόσουν στα ξένα παιδιά;
    Μονοι τους γουστάρουν να ζουνε ετσι, δεν θελουν να ενσωματωθούν.
    Τώρα αν υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις σωστών ανθρώπων απο την φάρα τους, απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
    Αλκιμος (Κόρινθος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πράγμα είναι απλό, οι αριστεροί και ειδικά οι αναρχικοί, βλέπουν τους εαυτούς τους στη θέση των γύφτων, τους θαυμάζουν κατα κάποιο τρόπο γιατί μπορούν και κάνουν ότι θέλουν, κλέβοντας και κοροιδεύοντας την κοινωνία.
    Για αυτούς (τα παιδιά των λουλουδιών στην κυριολεξία) οι γύφτοι είναι το υπέρτατο πρώτυπο, για αυτό τους λατρεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Πρότυπο' κι όχι 'πρώτυπο'. Κατάλαβες, αποτυχημένο αμόρφωτο βλήτο της Χρυσής Πορδής? Θες να κάνεις και κοινωνιολογική ανάλυση, σκουπιδαριό...

      Διαγραφή
    2. Σε έτσουξε γοβάτη ψιψίνα το σχόλιο έ;
      ΞΥΔΑΚΙ... ξυνό όπως σου αρέσουν εσένα τα ξυνά.

      Διαγραφή
    3. εσενα μ@λακα 1.31 π.μ. οταν σου δειχνουν το φεγγαρι κυτας το δαχτυλο.
      Αν δεν σου αρεσει το επιπεδο εδω σαλτα και γ@μισου με κανενα γυφτ0 που τους συμπαθεις κιολας.
      Παρε και ανεκδοτακι ειδικα για την περιπτωση σου.
      Βλεπει μια γυφτισα μια πατατα μεγαλη, στραβη και γεματη χωματα και λεει στη φιλη της. Αυτο το πατατα μοιαζει πολυ με το π0ουτσ0 του αντρα μου .
      Τοσο μεγαλο ειναι μπρε? ρωταει η αλλη.
      Οχι τοσο βρωμικο.......

      Διαγραφή
  7. Οι τσιγγάνοι κατάγονται από Ινδίες είναι μια απεχθής σκατοφυλή.
    Η λύση προσδιορίζεται στην απέλαση τους στο Πακιστάν απο το οποίο κατάγονται μαζί με τους υπόλοιπους πακιστανούς, έτσι ο γύφτος θα βρει τη γενιά του και θα αγαλλιάσει η καρδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών