Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 24, 2013

Ξένα ΜΜΕ..."Η αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής έχει μόνο στόχο την μείωση των ποσοστών της...Είναι η ύστατη προσπάθεια"

Με αφορμή λοιπόν την ψήφιση του νομοσχεδίου - αναστολής της χρηματοδότησης στο κόμμα της Χρυσής Αυγής από το όλο το κλεπτοκρατικό, προδοτικό ανθελληνικό (παρα)κράτος τα ξένα ΜΜΕ έκαναν εκτενή αναφορά στο γεγονός και την ουσία της νομοθετικής πράξης που κρύβει τους μύχιους πόθους του εγχώριου και ξένου κατεστημένου για ανακοπή της δυναμικής του Εθνικιστικού Κινήματος.

Έτσι λοιπόν δύο από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ ανά τον κόσμο, ο Guardian (που έχει πρωτοστατήσει στο διεθνή αγώνα εναντίον της Χρυσής Αυγής) αλλά και αποκαλύπτουν την αλήθεια σχετικά με τον αντισυνταγματικό νόμο - έκτρωμα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ - Αν.Ελ. και ΚΚΕ...

Guardian:
"Τη διακοπή της κρατικής επιχορήγησης προς τη Χρυσή Αυγή ψήφισαν οι Έλληνες βουλευτές τα ξημερώματα της Τετάρτης, μία τελευταία προσπάθεια της κυβέρνησης να καταστείλει το κόμμα που χαρακτηρίστηκε εγκληματική συμμορία"

Ενώ και το Reuters ομολογεί πώς.....
πίσω από το stop της εισροής της κρατικής χρηματοδότησης στα ταμεία της Χρυσής Αυγής είναι η ύστατη προσπάθεια ανάσχεσης του Κινήματος.

" Οι Έλληνες βουλευτές ψήφισαν να διακόψουν την κρατική χρηματοδότηση από το ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής, ως μία τελευταία προσπάθεια της κυβέρνησης να πατάξει ένα κόμμα που έχει χαρακτηριστεί νεοναζιστική εγκληματική ομάδα"

Ο Αγώνας συνεχίζεται...με ή χωρίς τα λεφτά του κράτους
Οι Πιστοί και οι Έλληνες σε Ψυχή και Αίμα ας μας βρουν στο δρόμο της Αρετής και της Τιμής

1 σχόλιο:

  1. Οι ιδεες αξιζουν χρυσαφι. Δεν αγοραζονται με χρυσαφι....Αυτο για καποιους πατριδεμπορους και γενικα εμπορους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών