Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 06, 2013

Ο Καρατζαφέρης επέστρεψε "πατριώτες"...."Θα σκουπίσω και σκάλες στο Μαξίμου αν μου το ζητήσει ο Σαμαράς"


Ο πολιτικός τσαρλατάνος σε μία ακόμη γλοιώδη επίδειξη πίστης και υπακοής στο...καθεστώς παραδέχεται στον ΣΚΑΙ (που κάποτε κατηγορούσε μέσω εφημερίδων πώς είναι επικίνδυνο για το Έθνος)

"Είμαι έτοιμος να καθαρίζω σκάλες στου Μαξίμου αν με φωνάξει ο Σαμαράς" με την προϋπόθεση βεβαίως να κάνει και αυτός το....καθήκον του.
"Να κοροϊδέψει ορισμένους πατριώτες και εθνικιστές που τώρα έχουν βρεθεί στη.....φασιστκή Χρυσή Αυγή και να τους βάλει στον 'ίσιο δρόμο'"

ΠΟΣΟ ΛΥΠΗΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ....
ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ - ΨΗΦΙΖΟΥΝ;


Υ.Γ.
Αν το καθεστώς επέλεξε αυτόν τον βυρσοδέψη της πολιτικής που αυτοπροσδιορίζεται στον πατριωτικό χώρο και αλλάζει το δέρμα του ανάλογα με το πώς ορίζει ο...ΔυΝασΤης για να μετουσιώσει μια τυχόν καχυποψία του Έλληνα συμπαθούντα τη Χρυσή Αυγή προς... τάση φυγής τότε τους..ευχαριστούμε πολύ!

Υ.Γ.2
Προς ορισμένους "συναγωνστές" που τόλμησαν και είπαν .... "Ο Καρατζαφέρης ήταν τελικά προτιμότερος" τους αφιερώνουμε ΚΑΙ το παρακάτω βίντεο..

8 σχόλια:

  1. Τον είδαμε, τον είδαμε! Όλα τα πεθαμένα της πολιτικής ζωής αναστήθηκαν να γεμίσουν το "κενό". Τρομάρα τους, θα πάρουν και τώρα ότι πήραν και παλιότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον προβαλλουν τωρα, για να ξεγελασουν κανενα φοβισμενο Εθνικιστη...Θα τον "ανεβασουν" και στις καινουργιες δημοσκοπησεις.
    ..Τον σαχλαμαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε κάτσε και στις καινούριες δημοσκοπήσεις δεν ανεβάζουν μόνο αυτόν αλλά και το πασόκ... και γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τις βλακείες τους.
      Έγω λέω το εξής, αφήστε τους ηλίθιους δημοσιογράφους να ονειρεύονται... μας συμφέρει να μην κατανοούν τι τους χτύπησε.

      Διαγραφή

  3. ΕΚΤΑΚΤΟ: ΜΑΝΔΡΟΥ και ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ και ΣΚΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ !…

    Μηνύθηκαν για υπεξαγωγή δικαστικού εγγράφου (απολογίας Κασιδιάρη) μετά χρήσεως,
    Παραβίαση Μυστικότητας Ανάκρισης και Δικαστικής Συνεδρίασης, Κίνδυνο Δημόσιας Τάξης κλπ. και διώκονται με την ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ…
    Ποιός είναι ο ΜΗΝΥΤΗΣ ?
    Χθές το βράδυ η Ι. Μάνδρου διάβαζε στην εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου από φωτοτυπία του δικαστικού εγγράφου κατά λέξη τις ερωτήσεις των εισαγγελέων και ανακριτών στον Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής….καταιγιστικές εξελίξεις.


    http://filopatria.wordpress.com/2013/10/06/%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CF%89%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%82/


    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσικά... Έχει το κανάλι του για την αυτοπροβολή του, κατηγορεί τους αντιπάλους του δίχως αντίλογο («δημοκρατικά») και έτσι καταφέρνει να ξεγελάει τους τηλερασηομανείς και να μπαίνει καναλάρχης στη βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πολιτικη τσατσα θελει αλλη μια φορα να μαζεψει σαν την υαινα σαρκες απο τον εθνικιστικο χωρο. Αυτος βλεπετε ειναι Ορθοδοξος και οχι ... παγανιστης. Αλλοιμονο να αφησει τους ψηφους να πανε στο ΣΥΡΙΖΑ....Το ΛΑΟΣ ειναι για τους θυμωμενους ορθοδοξους νοικοκυραιους. Η προσωποποιηση της γελοιοτητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγκλώβισε τόν πατριωτικό κόσμο στό τηλεκώμα του μέ εντολή τών Εβραίων γιά νά περάσουν τά σχέδια τής ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ στήν Ελλάδα . Ευτυχώς πού κατάλαβαν τό ρόλο του καί εφυγαν όλοι γιά τή Χρυσή Αυγή .
    Ο πλέον επικύνδυνος πολιτικός γιά τήν Ελλάδα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαπωνοποιηση θελει ο χοντρος για να παραξουμε σαπωνα πρωτης ποιοτητος (θα μπορουσαμε να συμπεριλαβουμε και τους αλλους δυο χοντρους: Παγκαλο-Βενιζελο). Θα αποπληρωνοταν το μισο χρεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών