Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 06, 2013

"Δημοκρατία παντού..."..Απαγόρεψαν να εκκλησιαστούν και να προσευχηθούν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Χρήστος Παππάς για...'λόγους ασφαλείας'

Διαβάζουμε στο πολύ καλά ενημερωμένο "ΒΗΜΑ"

"Τις πρώτες μέρες στις φυλακές Κορυδαλλού περνούν οι προφυλακισμένοι Μιχαλολιάκος, Παππάς και Λαγός. Ο αρχηγός και υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής έκαναν αίτηση για να μείνουν στο ίδιο κελί κάτι που έγινε δεκτό από το συμβούλιο των φυλακών. Επίσης λόγω του κρύου τους έδωσαν μια επιπλέον κουβέρτα και σόμπες. Οι Μιχαλολιάκος και Παππάς ζήτησαν να προσευχηθούν σε εκκλησία την Κυριακή αλλά επειδή υπάρχει μόνο στις ανδρικές φυλακές για λόγους ασφαλείας η διοίκηση το απαγόρευσε."

Υ.Γ.
Τόσο δύσκολο ήταν άραγε ενώ....
δεν θα προαυλίζονταν κάποιοι κρατούμενοι υπήρχε να μεταφερθούν οι Νίκος Μιχαλολιάκος και Χρήστος Παππάς στην Εκκλησία της φυλακής και να εκκλησιαστούν;


Υ.Γ.2
 Οι γνωστοί κύκλοι που χαρακτηρίζουν τον Μιχαλολιάκο και τους χρυσαυγίτες "παγανιστές" και "άθεους" έχουν να συμπληρώσουν κάτι...;!;!

Υ.Γ.3
Σύντομα θα χρειαστούν να κάνουν κάποιοι άλλοι την... προσευχή τους!

Υ.Γ.4
"Ο Θεός (είναι) μαζί μας..."
"Η Πίστη Νικά"

3 σχόλια:

  1. Μα συγνωμη ο Μιχαλολιακος δεν ειναι σατανιστης;Ο Παππας δεν ειναι δωδεκαθειστης;δηλαδη μας κοροιδευουν τα ΜΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά τους "μαρτυρες Γ,Δ,Ε" που κατασευάζουν επειδή δεν τους βγαίνουν οι ΑΛΗΘΙΝΕΣ δημοσκοπήσεις και ο κόσμος αγριεύει τώρα που έφαγε το 26% στα μπλοκάκια (πέρασε εντελώς ΜΟΥΛΟΧΤΑ) και θα πάθει ΣΥΓΚΡΥΟ με το πετρέλαιο τώρα που χειμώνιασε από νωρίς, θα φτιάξουν "μάρτυρες ΣΤ, Ζ, Η, Θ, Ι" όπου θα προκύψουν στοιχεία για το τσουνάμι στο Μπαλί, τους δίδυμους πύργους, τους σεισμούς του 1999 και ότι άλλο τους έρθει.. Αφού πρέπει να ποτίσουν ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ και οι αληθινές φωνές δεν έχουν θέση στα ΜΜΕ έτσι θα γίνει!!!! Αλήθεια έτσι όπως ΟΛΑ τα κανάλα κάνουν το ΠΑΙΧΝΙΔΙ της συγκυβέρνησης, με τι αντάλλαγμα άραγε έχει οργανωθεί αυτό το ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;; Πόσο υποχρεωμένος είναι πλέον ο δις προδότης της παράταξής τους και νυν περίπου πρωθυπουργός;; Πόσο υποχρεωμένα είναι ΟΛΑ τα κόμματα του συνταγματιού τόξου;; ΑΧ Ελλάδα που έμπλεξες.. Σε το ΧΟΥΝΤΑ έμπλεξες και δεν πρόκειται να ΞΕΜΠΛΕΞΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνουν τέτοια πράγματα οι "δημοκράτες";

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών