Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 13, 2013

ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Μια ξεκάθαρη ομολογία!

Για μας ήταν σίγουρο, όλοι οι άλλοι το υποπτεύονταν, κάποιοι το έλεγαν δημοσίως, (όπως π.χ. ο δημοσιογράφος της «Καθημερινής», Μ. Παπαδημητρίου, που είπε στο δελτίο του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα: «Η τρόικα θέλει η κυβέρνηση να τελειώνει με το θέμα Χρυσή Αυγή»), αλλά άλλη αξία έχει να το ομολογεί κάποιος πρώην υπουργός που επί της υπουργίας του υπέστη τέτοιες πιέσεις. Ιδού, λοιπόν, η ομολογία του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Ρουπακιώτη, σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ: «Αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός...
έπρεπε να τους πει κάτι. Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της Ε.Ε. και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν για τη Χρυσή Αυγή. Οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν, ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;». Κι όταν διατάζει το λόμπι (το γνωστό λόμπι…) και η Κομισιόν (δηλαδή οι αρχές κατοχής), τρέχουν να εκτελέσουν ο κατοχικός πρωθυπουργός και η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη»!

«Η αλήθεια βλάπτει την κοινή μας προσπάθεια».

Τόλμησε κάποιος από τους εμπλεκόμενους στις διώξεις να διαψεύσει την παραπάνω ομολογία; Ούτε ένας! Ούτε ο φον Αντωνάκης, ούτε ο κόντε-Δένδιας, ούτε ο Μακοβορίδης ο… τσεκουράτος, ούτε ο πεθερός του Μπακατσέλου (Βενιζέλος), ούτε καν οι «αδέκαστοι» και «ανεξάρτητοι» δικαστές. Μόνο ο Μπίστης, ο γνωστός γυρολόγος της κεντροαριστεράς, ήταν ο μόνος απ’ όλο το πολιτικό κατεστημένο που σχολίασε την ομολογία, μιλώντας για «άκαιρη παρέμβαση που οδήγησε στην αξιοποίηση από ποικίλους κύκλους της αποστροφής του. Και από τους ναζιστές που την έχουν κάνει σημαία. Για αυτό σκεφτόμαστε τρεις φορές πριν μιλήσουμε. Ειδικά αυτές τις μέρες που αποκλειστική προτεραιότητα είναι η αντιμετώπιση του ναζισμού και η ενθάρρυνση της κυβέρνησης να πάει μέχρι το τέλος. Όλα τα άλλα αντικειμενικά δεν βοηθάνε την κοινή μας σοβαρή προσπάθεια». Δηλαδή, αλήθεια είναι, αλλά δεν κάνει να τη λέμε γιατί… «βλάπτει την κοινή προσπάθεια»!

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ανεξάρτητοι» δικαστές, κλείστε τους στον Κορυδαλλό!

Βέβαια, δεν ήταν μόνο ο Ρουπακιώτης που ομολόγησε ποιοι έδωσαν την εντολή στη χουντάρα για να ξεκινήσει τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά και οι ίδιοι οι εντολοδότες! Έτσι, λίγες ώρες πριν η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη στείλει στον Κορυδαλλό τον Αρχηγό του Κινήματος, η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζεν Ψάκι, έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: «Χαιρετίζουμε την ισχυρή στάση της ελληνικής κυβέρνησης κατά της βίας των εξτρεμιστών της Χρυσής Αυγής. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καταδίκασε δηλώσεις και ενέργειες που αποδίδονται στο κόμμα της Χρυσής Αυγής που δείχνει να επιδιώκει την υποκίνηση της ξενοφοβίας, της εχθρότητας προς τις μειονότητες και τον αντισημιτισμό. Τα φαινόμενα αυτά μας ανησυχούν βαθύτατα». Και βέβαια, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δε μιλάει για ψύλλου πήδημα κι όποτε αναγκάζεται να μιλήσει για κάποιο εσωτερικό θέμα μιας χώρας, συνήθως δεν παίρνει σαφή θέση. Εδώ, όμως, έχουμε να κάνουμε με μια ξεχωριστή περίπτωση…

Για ξεκάρφωμα!

Καλά όλα αυτά θα μου πείτε, αλλά πως εξηγείται το γεγονός ότι οι ίδιοι δικαστές άφησαν ελεύθερα τρία βασικά στελέχη του Κινήματος, την προηγουμένη της φυλακίσεως του Αρχηγού και του Χ. Παππά, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων εις βάρος τους από τα καθεστωτικά ΜΜΕ; Είναι προφανές: για ξεκάρφωμα! Για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση στον κόσμο ότι είναι ανεξάρτητοι από πολιτικές πιέσεις και έξωθεν παρεμβάσεις. Επιχείρημα για τον πόλεμο της προπαγάνδας των Πρετεντέρηδων!

Ποινικοποίηση των ιδεών!

Το άλλο παραμύθι, είναι ότι εδώ δεν ποινικοποιούνται οι ιδέες, αλλά οι πράξεις. Ιδού τρεις από τις ερωτήσεις που υπεβλήθησαν στα στελέχη της Χρυσής Αυγής και που αποδεικνύουν του λόγου το αναληθές:
Ερώτηση 1η: Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής αποκαλείται από τα μέλη της αρχηγός ή με κάποιο άλλο τρόπο και ποια είναι η έκταση της εξουσίας του στο κομματικό μηχανισμό;
Ερώτηση 2η: Δεδομένου ότι στο εναντίον σας κατηγορητήριο αναφέρεται ότι η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστικού τύπου οργάνωση, παρακαλούμε να μας διευκρινίσετε εάν υπάρχει σχέση ιδεολογική ή άλλη της Χρυσής Αυγής με το γερμανικό εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα του Αδόλφου Χίτλερ και ποια είναι η επίσημη θέση του κόμματος ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα.
Ερώτηση 3η: Γνωρίζετε εάν Γερμανικά εθνοσοσιαλιστικά σύμβολα χρησιμοποιήθηκαν κατά το παρελθόν και χρησιμοποιούνται και σήμερα σε δημόσιες εκδηλώσεις;

Η «ευκαιρία» που ψάχνει ο Αντωνάκης…

Ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα των διώξεων; Το αποκαλύπτουν τα διάφορα διεθνή δημοσιογραφικά παπαγαλάκια των εντολοδοτών, αν και η κατάσταση είναι ελαφρώς… συγκεχυμένη. Όλοι είναι βέβαιοι ότι οι διώξεις γίνονται για πολιτικούς λόγους και ότι αν και όταν (και αν…) βρει την ευκαιρία ο φον Αντωνάκης, θα προκηρύξει εκλογές (με την άδεια των αφεντάδων του βεβαίως- ούτε για… κατούρημα δεν πάει χωρίς αυτήν…). Όπου «ευκαιρία» είναι μια γερή δημοσκοπική πτώση της Χρυσής Αυγής. Όχι στις δημοσκοπήσεις-φάρσες που δημοσιεύονται στις καθεστωτικές λαχανοφυλλάδες, αλλά στις άλλες, στις μυστικές των κομμάτων, των πρεσβειών και των τραπεζών.

Εικονική η «πτώση».

Υπάρχει τέτοια πτώση; Ναι, υπάρχει, αλλά είναι εντελώς εικονική. Με τέτοια τρομοκρατία που έχει πέσει, είναι λογικό να φοβάται ο κοσμάκης και να μην απαντάει καθόλου στα ερωτήματα των δημοσκόπων, ή αν απαντάει να δηλώνει πως δε θα ψηφίσει καθόλου, ή πως θα ρίξει λευκό, ή πως θα ψηφίσει «άλλο κόμμα», ακόμα κι ότι θα ψηφίσει κάποιο από τα καθεστωτικά κόμματα, ενώ στην πραγματικότητα θα το ρίξει δαγκωτό στη Χρυσή Αυγή. «Με πήρανε κι εμένα τηλέφωνο παιδί μου», μου είπε ηλικιωμένη γειτόνισσά μου, «τους είπα ότι θα ψηφίσω ΝΔ για να μη με φακελώσουνε, αλλά εγώ να ξέρεις εσάς θα ψηφίσω».

Τα Νέα: Την πατήσαμε με την Χρυσή Αυγή, δεν πέφτει με τίποτα!

Κι αν νομίζετε πως τα λέμε αυτά για να σας δώσουμε κουράγιο, σας παραθέτω απόσπασμα από το κύριο άρθρο των καθεστωτικών «Νέων» του Σαββάτου, που είχε τίτλο «Για να μη χαίρονται οι νεοναζί»: «Στο κομματικό επίπεδο, είναι σαφές ότι η εμφανιζόμενη δημοσκοπική πτώση της Χρυσής Αυγής είναι μεν υπαρκτή, αλλά όχι αρκετή, και χωρίς την παραμικρή ένδειξη ότι θα γίνει μόνιμη…». Γιατί αυτή η ομολογία ότι έχουν κάνει μια τρύπα στο νερό δημοσιεύεται σε μια εφημερίδα, ενώ τα κανάλια θριαμβολογούν ότι «τελειώσαμε με την Χρυσή Αυγή»; Γιατί τα κανάλια τα βλέπει όλος ο κόσμος (άρα, εδώ πρέπει να γίνει η χοντρή χειραγώγηση) ενώ τις εφημερίδες τις διαβάζουν πλέον λίγοι και «βαμμένοι», οπότε εκεί ξεφεύγει και καμιά αλήθεια.

Θα ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Συμπερασματικά, ένα μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά: το Κίνημα όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά να δείτε που στο τέλος θα βγει και ωφελημένο από το ξενοκίνητο πραξικόπημα της κατοχικής χουντάρας! Εδώ δε λυγάει με τίποτα ο Αρχηγός –συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια, είναι η 4η φορά που διώκεται με τέτοιον τρόπο- ο οποίος υφίσταται τις πιο δυσμενείς συνέπειες του διωγμού και τα υπόλοιπα φυλακισμένα για τις Ιδέες τους στελέχη, με ποιο δικαίωμα θα λυγίσουμε εμείς; Ψηλά το κεφάλι, λοιπόν, και με τη βοήθεια του Θεού και του λαού, θα συντρίψουμε τους αχυρανθρώπους των παγκόσμιων εξουσιαστών και θα ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών