Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 13, 2013

Ακόμη και στις πιο στημένες δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή ανεβάζει τα ποσοστά της μετά τις πολιτικές διώξεις...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φανταστείτε όταν είδε τα πραγματικά νούμερα ο Σαμαράς πώς αντέδρασε.....!!!Οι δημοσιογράφοι δε του ΣΚΑΙ όταν μετέδιδαν την είδηση της αύξησης των ποσοστών του Εθνικιστικού Κινήματος ήταν λες και ετοιμάζονταν να πάνε στον... Επιτάφιο!

Τα παπαγαλάκια τρελάθηκαν και λένε ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής έπεσαν...
Αν υπάρχει μια εταιρεία που διεκδικεί το Όσκαρ αναξιοπιστίας και ψαλιδίσματος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, αυτή είναι η Σάμα - Rass. Η εν λόγω... αντικειμενική εταιρεία εμφανίζει πάντοτε ένα ποσοστό της δημοσκοπικής δύναμης των Ελλήνων Εθνικιστών κι όταν το καλοκαίρι τα ποσοστά ξεπερνούσαν το 15%, η Rass έδινε μονοψήφια ποσοστά κάτω από 9%. Να θυμίσουμε πως η Rass 15 μέρες πριν τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 έδινε στην Χρυσή Αυγή ποσοστό 3,6% και φυσικά διαψεύστηκε πανηγυρικά!

Σε δημοσκόπηση της Rass για τον αυριανό "Τύπο της Κυριακής" τα κόμματα λαμβάνουν:

ΝΔ 24,1%
Σύριζα 22,8%
Χρυσή Αυγή 6,3%
ΚΚΕ 5,2%
ΠΑΣΟΚ 5%
ΑΝΕΛ 4,8%
ΔΗΜΑΡ 3%
Οικολόγοι πράσινοι 1,4%
Νέα Ελλάδα 1%
Παρά τον οχετό λάσπης και συκοφαντίας, παρά το μιντιακό κύμα τρομοκρατίας κατά των Ελλήνων Εθνικιστών και παρά το γεγονός πως ο Γενικός Γραμματέας, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Χρήστος Παππάς και βουλευτής Β΄ Πειραιά, Ιωάννης Λαγός παραμένουν αδίκως προφυλακισμένοι στον Κορυδαλλό, η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη ακόμα και στην πιο χαλκευμένη δημοσκόπηση.
Τέλος, αυτό που ξέχασαν να αναφέρουν οι πληρωμένοι ψεύτες των καναλιών είναι ότι σε σχέση με την τελευταία δημοσκόπηση (η οποία διενεργήθηκε εν μέσω κλίματος φόρτισης και σύγχυσης, λίγο μετά το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι) της ίδιας στημένης εταιρείας η Χρυσή Αυγή εμφανίζει άνοδο 0.5% από το 5,8% στο 6,3%.

Τα περαστικά μας στο Μαξίμου...

7 σχόλια:

  1. Τι ειναι αυτα τα πραγματα ?? Καινουργιο ΠΕΟΣ για τους "δημοκρατες" ?? Ντροπη στο λαο να μην κανει οτι του λενε Δενδιας, Πρετεντερης, Καψης ,Ακριδοπουλου, Τρεμη και τα αλλα παιδια !! Και για να λεει η αδεκαστη ( του κ@λου) RASS, οτι η Χ.Α. ανεβαινει 0.5% , φανταστειτε ,τι γινεται στην πραγματικοτητα !....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα αριστερο σαιτ ,ειχε μια ιντερνετικη δημοσκοπηση, την προηγουμενη εβδομαδα, και την ΑΚΥΡΩΣΕ γιατι εβγαλε μεγαλο ποσοστο η Χ.Α. Δειτε :

    http://arouraios.gr/2013/10/psifoforia-arouraios-gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν τα ΠΕΗ που "τρωνε" μεταφορικα απο τις δημοσκοπησεις , οι "συνταγματικοι τοξοτες" , και τα δημοσιογραφικα σκουπιδια, τα "αρπαζε" ,κυριολεκτικα, ο τραβελος μας, θα ειχε καθε μερα πανηγυρι αυτην την βδομαδα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν προσθέσετε την αδιευκρίνιστη ψήφο, και μείον ενα 5% απο την ΝΔ Η Χρυσή Αυγή είναι κοντά στο 30%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δειτε και αλλη ιντερνετικη δημοσκοπηση, που δεν εχει καν, την ΧΔ.Α. σαν κομμα, που ο κοσμος ψηφιζει "αλλο κομμα" σε τεραστιο ποσοστο !!! Ρε τι γινεται ρε !!!

    http://www.galop.gr/index.php?topic=1415

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα εκλογικά ποσοστά των δημοσκοπήσεων δεν πρέπει να ενδιαφέρουν τους πατριώτες, τους χρυσαυγίτες. Κανένας στη ΧΑ δεν πρέπει να σχολείται με τέτοιες γελοιότητες γιατί τότε παίζει το παιχνίδι του κατεστημένου! Οι δημοσκοπήσειε άλλωστε -όλοι το ξέρουν- είναι μέσο ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ και ΕΠΙΝΟΗΣΗ της εβραϊκής εξουσιαστικής ολιγαρχίας, τρόπος διαμόρφωσης και επηρεασμού της κοινής γνώμης. Οπως η ΧΑ δεν ασχολούνταν με αυτές το 2008 ή το 2009 -αν επεφταν ή όχι τα ποσοστά της- έτσι πρέπει να κάνει και σήμερα! Νε μην πέφτει στο λούκι και παίζει με τέτοια επιχειρηματα το "στημένο" παιχνίδι τους. Εκείνο που πρέπει να απασχολεί τη ΧΑ σήμερα είναι πώς θα ξαναφέρει τον απλό κόσμο κοντά της, τον απλό πολίτη που έχει τρομοκρατηθεί από την προπαγάνδα Σαμαρά και ΜΜΕ ώτσε να συμπαραστέκεται μαζικά ο λαός στους άδικα προφυλακισμένους βουλευτές της, στις δικαστικές διώξεις κλπ. Εκεί πάσχουμε -και όχι στις δημοσκοπήσεις του διαδικτύου. Αυτές τις αδυναμίες της ΧΑ -να συνεγείρη δυναμικές και μαζικές κινητοποιήσεις λαϊκών μαζών υπέρ της- εκμεταταλλεύονται το πολιτικό και εξαρτημένο δικαστικό σύστημα της χώρα για να επιτείνουν τις διώξεις και τη θέση εκτός νόμου της ΧΑ. Σε αυτά πρέπει να βρουν απαντήσεις σύντομα και να πάρουν πρωτοβουλίες τα στελέχη και η ηγεσία της ΧΑ -και όχι καθημερινά (ακόμη και εμείς οι χρυσαυγίτες ψηφοφόροι...) να ασχολούμαστε τί λένε οι δημοσκοπήσεις!
    Τέρμα ο παθητικός ρόλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και συνεχίζοντας λέγω ότι η ΧΑ πρέπει να πλαγιοκοπήσει το εκλογικό σώμα της ΝΔ εκ των έσω. Πολλοί της ψηφοφόροι είναι χριστιανοί ορθόδοξοι,εύπιστοι και ξεγελασμένοι από τα κηρύγματα ιεραρχών και πολιτικών ότι δήθεν η ΧΑ είναι μία παγανιστική, αντιχριστιανική οργάνωση!!! Σε αυτούς τους χριστιανούς ορθόδοξους ψηφοφόρους είναι καιρός να στοχεύσει δυναμικά η ηγεσία της ΧΑ, αγκαλιάζοντάς τους, αποκηρύσσοντας την ανεξίθρησκη ουδέτερη στάση της-"ισορροπίες" μεταξύ λίγων αρχαιολατρών και των περισσότερων χριστιανών- και αλλάζοντας γραμμή καθαρά πλέον υπέρ της Ορθοδοξίας. Είναι καιρός πια να ακουστεί ένα σύνθημα σε σδυγκέντρωση της ΧΑ "Ελλάς σημαίνει Ορθοδοξία"!!! 2.000.000 Χριστιανοί εμπνεύστηκαν από αυτό το σύνθημα και μετείχαν σε λαοσυνάξεις ακόμη και του Οικουμενιστή Χριστόδουλου. Υπάρχουν παρα πολλοί παλαιοημερολογίτες - πατριώτες που θέλουν να πυκνώσουν τις τάξεις της ΧΑ αλλά εμποδίζονται από αυτήν την αμφισημία, τις παλινωδίες της ΧΑ στα θέματα της ΠΙΣΤΕΩΣ!. Από αυτούς τους χριστιανούς πιστούς που δεν ελκύονται από την ουδέτερη στάση της ΧΑ προσεταιρίζεται πολλούς οπαδούς το κόμμα των μασσώνων, δλδ η ΝΔ. Είναι καιρός η ηγεσία της ΧΑ να πάρει ξεκάθαρες θέσεις και όπως δήλωσε στον ανακριτή ότι αποκηρύσσει τη ναζιστική ιδεολογία στο καταστατικό της , έτσι να δηλώσει στους οπαδούς της ότι ενστερνίζεται και ασπάζεται πλήρως τα δόγματα της Ορθόδοξης Εκκλησίας και είναι η επίσημη μοναδική θρησκεία των στελεχών και των ψηφοφόρων του κόμματος αυτού. Είναι πολύ σημαντικό η ΧΑ να ξανακερδίσει την ενεργή συμπαράσταση-υποστήριξη-κινηματική συμμετοχή ορθόδοξων πιστών, λαϊκών και κληρικών! Ιδιαίτερα στη δυσχερή αυτή στιγμή που βρίσκεται σήμερα, τέτοιες δυναμικές και θαρραλέες πρωτοβουλίες της ηγεσίας της θα αλλάξουν τελείως το κλίμα που κυριαρχεί σε αναποφάσιστους και κλονισμένους ψηφοφόρους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών