Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 30, 2013

Κράξιμο στις ιστοσελίδες των Σαμαροφρουρών από τους αναγνώστες για τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής

Λυσσαλέες επιθέσεις στην Χρυσή Αυγή πραγματοποιούν καθημερινά οι ιστοσελίδες της πιάτσας Συγγρού. Τι λένε, όμως επ’ αυτών οι αναγνώστες τους; Θα σας μεταφέρουμε κάποια ενδεικτικά σχόλια για να καταλάβετε ότι και οι ίδιοι οι ψηφοφόροι - ή μήπως πρώην ψηφοφόροι; - της ΝΔ βλέπουν το φιάσκο των διώξεων και τα αδιέξοδα του συνοδοιπόρου των κομμουνιστών και κυβερνητικού εταίρου του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, φον Αντωνάκη:...


Ενέδρα είπε:
Η Δημοκρατία σέβεται, ανέχεται, αντέχει και αντιμετωπίζει με ανωτερότητα ακόμη και τους εχθρούς και τους …υπονομευτές της. Η άχρηστη υπερβολή και η ανεξέλεγκτη επικοινωνιακή καταιγίδα της ”Χρυσαυγιάδας”, τρέφει το φασισμό, εξοργίζει τους πολίτες και πλήττει την αξιοπιστία της πολιτείας. Η Δικαιοσύνη είναι ο μόνος κριτής. Αυτή θ’ αποφασίσει για την ενοχή ή όχι των κατηγορουμένων. Ας μείνει ανεπηρέαστη λοιπόν και ας σεβαστούμε τις αποφάσεις της είτε ”συμφέρουν”, είτε όχι.

Νίκος Αργεάδης είπε::
“τι θα κάνουν με την Χρυσή Αυγή;”
Αν εννοείς την κυβέρνηση, η απάντηση είναι απολύτως τίποτα, διότι υπάρχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη (αστυνομία + δικαστήρια), ή λανθάνω ;

anarcholiberal είπε:
“Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή αντιμετωπίζεται σα να μη συνέβη τίποτε” Τί λέτε καλέ μου φίλε;;  Ότι δηλαδή της έκοψαν την χρηματοδότηση, ενώ υφίσταται ακόμη στην χώρα μας (λέω εγώ τώρα..) το τεκμήριο αθωότητος, είναι τίποτα;;; Ότι εκβιάζουν δημοσιογράφους ακόμη και τοπικών ημιορεινών καναλιών (!) για να μην έχουν καλεσμένους από τη ΧΑ, είναι τίποτα;; Τί σημαίνει ότι ο ΑΠ την έχει χαρακτηρίσει εγκληματική οργάνωση;; Ε και;; Έγινε κανα Δικαστήριο και δεν το πήραμε χαμπάρι;; Κι απ την άλλη, καλώς η κακώς είναι στην Βουλή. Τι θέλετε δλδ, να τους εξοστρακίσουν;; Αλλά κάτι τέτοιες απόψεις είναι που αφενός μεν ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ την ανυπαρξία Δημοκρατίας κι αφετέρου ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ αυτό που υποτίθεται ότι χρειάζεται αποδυνάμωση!! Άκου, τί θέλουν να κάνουν με την ΧΑ…..

zagr είπε:
Το θέμα σίγησε επικοινωνιακά, προφανώς διότι έγινε αντιληπτό ότι ο ηχηρός επικοινωνιακός πόλεμος προκαλούσε τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Την ανέβαζε δημοσκοπικά. Δεν φταίει επομένως η μικρή Μαρία, αλλά οι μυστικές δημοσκοπήσεις. Από κει και πέρα το λόγο έχει η δικαιοσύνη, η οποία έχει τους δικούς της ρυθμούς και δεν μπορώ να καταλάβω την αγωνία του άρθρου. Εκτός και αν πιστεύει κανείς ότι υπήρχε ποτέ περίπτωση οι ψηφοφόροι της ΧΑ να επιστρέψουν στα μαντριά τους………….

Υποψιασμένη είπε:
”Θα μας πουν τι θα κάνουν με την Χρυσή Αυγή;”
Ποιοί ακριβώς έχουν αρμοδιότητα να μας  …πουν;
Μονάχα οι Δικαστές. Ας περιμένουμε λοιπόν την απόφασή τους.
Έτσι ακριβώς συμβαίνει στις Δημοκρατικές πολιτείες.

Zugzwang είπε:
Απόλυτα σύμφωνος μαζί σας, Βασίλισσα! Δεν χαρακτήρισε ο Άρειος Πάγος, δηλαδή το Ανώτατο Δικαστήριο, την Χ.Α “εγκληματική οργάνωση”. Η Εισαγγελική Αρχή του Αρείου Πάγου την χαρακτήρισε και έτσι κατηγορείται. Δεν δικάζουν οι εισαγγελείς. Δικάζουν οι δικαστές. Από νομικής πλευράς, μόνο τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου -ούτε καν τελεσίδικο παραπεμπτικό βούλευμα- μπορεί να πει ότι η Χ.Α είναι εγκληματική οργάνωση. Και ακόμα, υπάρχει και το δικαίωμα προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στο Στρασβούργο, το οποίο είναι ανεξάρτητο από το Συμβούλιο της Ευρώπης και δεν έχει σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση ούτε με το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο του Λουξεμβούργο και δεν αστειεύεται και δεν χαρίζεται στα κράτη. Π.χ. οι υποθέσεις Maurice Papon και Ines del Rio Prada. Όσον αφορά στο βουλευτικό αξίωμα, πάλι μόνο τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου μπορεί να στερήσει τα πολιτικά δικαιώματα κάποιου και επομένως και την βουλευτική ιδιότητα. Κανείς άλλος.

Γιώργος Αχαιός είπε:
Η ΧΑ δεν έχει καταδικαστεί ακόμη, δεν έχει γίνει η δίκη του αρχηγού της και των άλλων βουλευτών. Το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει ακόμη. Τα περί εγκληματικής οργάνωσης είναι κουραφέξαλα αν δεν αποδειχθεί κάτι στο δικαστήριο.
Πιστεύω ότι η πολιτική κίνηση να κινηθεί αυτή η διαδικασία κατά της ΧΑ, μπορεί μακροπρόθεσμα να αποδειχθεί λάθος. Στα μάτι πολλών είναι πολιτική δίωξη. Κι εσείς ακόμη ζητάτε να σας πουν τι θα γίνει με την ΧΑ. Μα ποιος να σας το πει; Έχει κάποιος τέτοια αρμοδιότητα, να σας πει κάτι τέτοιο πριν να γίνει η δίκη; Από ποιον περιμένετε να σας πει κάτι; Από τον Δένδια, τον Σαμαρά; Στην δημοκρατία υπάρχει διάκριση δικαστικής και εκτελεστικής εξουσίας…..
Παρακινδυνευμένη και αβέβαιη είναι ακόμη και η απαγγελία κατηγοριών σε αρχηγό πολιτικού κόμματος, πόσω μάλλον η καταδίκη.
Έγινε μία δολοφονία και ο δράστης συνελήφθη. Εφόσον έχει ήδη ομολογήσει, είναι ένοχος. Στην Πάτρα πριν πολλά χρόνια έλαβε χώρα η δολοφονία Τεμπονέρα. Ήταν και τότε τεταμένα τα πνεύματα. Υπήρχαν και τότε κομματικοί πυρήνες “έτοιμη για δράση”. Γίνονταν συμπλοκές με πασόκους. Υπήρχαν ομαδάρχες, οργανωμένοι κομματικού τραμπούκοι. Πιθανόν είχαν αναλάβει αυτόν τον ρόλο από μόνοι τους ή και όχι.
Είναι πολύ δύσκολη όμως η σύνδεση όλων αυτών με τον τότε αρχηγό της ΝΔ…..

Φωτεινή είπε:
++++++++++++
Άστοχη ενέργεια ἡ ποινική δίωξη της ΧΑ. Θεωρείται σχεδόν ἀπό ὅλους τούς ῞Ελληνες (ἀσχέτως πολιτικῶν πεποιθήσεων) πολιτική δίωξη. Δεύτερη ἄστοχη ἐνέργεια μετά τό ἐν μιᾶ νυκτί κλείσιμο τῆς ΕΡΤ (εἰλικρινά δέν μοῦ λείπουν ΚΑΘΟΛΟΥ οἱ πρασινορόζ δημοσιογράφοι της καί οἱ καθημερινές πλύσεις ἐγκεφάλου).

frankly είπε:
Το τεκμήριο της αθωότητας καταπατήθηκε τελείως στην υπόθεση της Χ.Α. (burden of proof) αφ΄ενός και αφ΄ έτέρου η επί ένα μήνα 24/7 καταιγίδα λάσπης των μεγκάλων διαπλεκόμενων καναλιών επέφερε το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Χ.Α. έχει μπετονιαριστεί μακράν ως τρίτη πολιτική δύναμη. Ας αφήσουμε την Δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της.

Siegfried είπε:
“Θα μας πουν τι θα κάνουν με την Χρυσή Αυγή;”
Αν το ερώτημα τεθεί στους αθηναίους, η απάντηση μάλλον είναι “θα την βάλουν στο δημαρχείο”… Αν το ερώτημα τεθεί στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του αυτοαποκαλούμενου (sic) συνταγματικού τόξου, η απάντηση είναι “φωτιά στα μπατζάκια τους”. Τουλάχιστον αυτό λένε οι δημοσκοπήσεις του παρόντος.

Ζωή είπε:
Τελικά έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν με τη Χρυσή Αυγή; Θα την εξαρθρώσουν, θα την κλείσουν στη φυλακή ή θα συνεχίσουν να την ανέχονται κατ’ αυτόν τον τρόπο.
Προσπαθώ να καταλάβω εδώ και μισή ώρα σε ποιον απευθύνεται το ερώτημα. Και προφανώς καμία απάντηση δεν μ αρέσει. Από όσο ξέρω Δημοκρατία έχουμε ε;

The Camel είπε:
Το παράδοξο για δημοκρατική πολιτεία δεν είναι τόσο η φυλάκιση του αρχηγού και βουλευτών πολιτικού κόμματος που έχει μπει στο κοινοβούλιο με την ψήφο του λαού, ότι κι αν αντιπροσωπεύει, όσο η απαράδεκτη λογοκρισία που έχει επιβληθεί με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε τις απόψεις του συγκεκριμένου ακροδεξιού κόμματος επί των κατηγοριών που του απευθύνονται.
Είναι απαράδεκτο να ασκούνται πιέσεις μέχρι απαγορεύσεως σε τηλεοπτικούς σταθμούς για να μην πάρουν συνέντευξη από τον Κασιδιάρη ή άλλους όπως κατήγγειλε ο Τράγκας.
Δεν θεωρώ την Χ.Α. λιγότερο αντιδημοκρατική από κάποιες “αντιφασιστικές” συνιστώσες του Συριζα. Γιατί λοιπόν να μην της δίνεται βήμα να πει την άποψή της;

Valantis είπε:
Ο κόσμος έβαλε τη Χ.Α μέσα στη Βουλή ακριβώς για να “ρίχνει μπάτσες” (ποικιλοτρόπως ερμηνευμένο).
Δεν την έβαλε στη Βουλή γιατί περίμενε τις βαθυστόχαστες πολιτικές αναλύσεις των μοϊκανών και των μποντυμπιλντερ…
Το να προσπαθούμε να παρουσιάσουμε τους Χρυσαυγίτες και δει τους βουλευτές τους ως “μπράβοι και νταβατζήδες” δεν αποτρέπει τον κόσμο να τους ψηφίσει (τουναντίον μάλιστα)…
Στα Γιάννενα ημιτελείς οικοδομή συγγενικού μου προσώπου είχε “καταληφθεί” ετσιθελικά από λαθρομετανάστες διότι λόγω μετοίκησης στο εξωτερικό είχε σταματήσει το χτίσιμο για ένα διάστημα.
Κατέβηκε στην Ελλάδα και τι να δει;
Καμιά 25αριά Αφγανοί, παλιά στρώματα από τα σκουπίδια και αποκαϊδια διότι άναβαν φωτιά κάτω στο πάτωμα! Οι Αφγανοί του επιτέθηκαν με ρόπαλα! Πήγε στην Αστυνομία και του έλεγε ο διοικητής ότι “μας είναι γνωστό από μήνες αλλά δεν είναι πολύ εύκολα τα πράγματα”!!! Το θέμα ήταν λέει λεπτό και περίμεναν διαταγή από τον αστυνομικό διευθυντή Ηπείρου ο οποίος με τη σειρά του περίμενε διαταγή από την αστυνομική διεύθυνση δυτικής Ελλάδας! Πότε θα έρθει η εντολή, άγνωστο…
Κάποιος του πρότεινε τη Χ.Α. Αυτός δεν ήθελε αρχικά αλλά επειδή είχε έρθει για λίγες μέρες και δεν είχε χρόνο πείστηκε. Ήρθανε 3-4 μαντραχαλάδες 2,05 και 150 κιλά ο καθένας. Τον πήραν τηλέφωνο μετά από 1,5 ώρα και του είπαν ότι είναι ελεύθερο μπορούνε να μπούνε οι μάστορες (είχε γίνει και θέμα στον τοπικό τύπο διότι μερικοί Αφγανοί κατέληξαν στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις)! Δεν δέχτηκαν ούτε σουβλάκι κέρασμα.
Αυτός τώρα ο συγγενής μου (και καμιά 15αριά δικοί του) θα ψηφίσουν Χ.Α! Τελεία και παύλα.
Με ποιο επιχείρημα να τους “φέρω πίσω” εγώ στη Νέα Δημοκρατία;;;
Με το επιχείρημα ότι “ξέρετε, η Χ.Α αποτελείτε από μπράβους που δέρνουν”;;;
Ή με τη δήλωση του κ. Δένδια ότι “υπάρχει ευνομία σε όλη τη χώρα και το μόνο πρόβλημα δημόσιας τάξης είναι η Χ.Α”;;;
Ζεύγος (χωριανοί) ηλικιωμένων στα Πατήσια (Αγ. Ελευθέριος) έχουν ιδιόκτητο διαμέρισμα στον 5ον όροφο πολυκατοικίας στην Γεωργίου Μαριδάκη. Από τα 28 διαμερίσματα, στα 25 μένουν αλλοδαποί (Αλβανοί που ίσως έχουν χαρτιά αλλά οι περισσότεροι Κούρδοι, Αφγανοί και Ιρακινοί). Οι αλλοδαποί ετσιθελικά ΔΕΝ πληρώνουν κοινόχρηστα. Πέραν του ότι δεν μπήκε πετρέλαιο, έχει κοπεί το κοινόχρηστο ρεύμα και δεν λειτουργούν τα ασανσέρ!!! Η γυναίκα 76 ετών με πλαστικά γόνατα έχει κανα τετράμηνο να βγει από το σπίτι. Κατεβαίνει ο άνδρας 80 ετών στα γύρω παντοπωλεία κι αγοράζει πράγματα τρεις φορές πάνω στην τιμή γιατί δεν μπορεί να περπατήσει και να κουβαλήσει σακούλες από το supermarket στον 5ον όροφο. Οι κόρες, η μία παντρεμένη στην Κρήτη και η άλλη στην Πρέβεζα, δεν μπορούνε να βοηθήσουν. Τελευταία ο παππούς ήρθε (μέσω κάποιου περιπτερά εκεί που ο γιος του είναι Χρυσαυγίτης) σε επαφή με τη Χ.Α και μάλιστα έχω πληροφορηθεί ότι έχουνε πάει με λίστα στο Supermarket και του ανεβάζουν τα ψώνια του παππού στον 5ον όροφο με “αντάλλαγμα” μια πίτα με φύλλο από τη γιαγιά (μου είπε ο παππούς ότι λεφτά τους απαγορεύει αυστηρά ο περιφερειάρχης τους να πάρουν).
Αυτοί οι δύο άνθρωποι λοιπόν και μαζί τους και καμιά δεκαριά άλλοι (κόρες, γαμπροί, εγγόνια) θα φύγουν από τη Ν.Δ και θα ψηφίσουν Χ.Α.
Με ποιο επιχείρημα να τους φέρουμε πίσω αυτούς στη Ν.Δ;;;
Με το επιχείρημα ότι “ναι αλλά ξέρετε, ο Λαγός πουλάει προστασία στα κ@λάδικα στον Πειραιά”;;;
Με αυτό το επιχείρημα να προσπαθήσουμε να τους φέρουμε πίσω;;;
Στην Αχαρνών από το ξεκίνημα μέχρι την Αττική είχε 100 περίπτερα. Τώρα τα μισά “ενοικιάζονται” και τα άλλα μισά κλείνουν στις 19:00 γιατί φοβούνται οι ιδιοκτήτες να καθίσουν πιο αργά! Μετά το απόγευμα πρέπει να φτάσεις πλατεία Βάθη άμα χρειαστείς τσιγάρα αλλά κι εκεί για να κατέβεις από το αμάξι πρέπει τουλάχιστον να οπλοφορείς…
Ο κόσμος κάθεται στο παράθυρο στα ιδιόκτητα διαμερίσματα σε Πατησίων και Αχαρνών και ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΣ βλέπει από κάτω στο πεζοδρόμιο να γίνεται από τις 21:00 ώρα κιόλας αλισβερίσι με τις μαύρες ιερόδουλες και όλον τον συρφετό που τις συνοδεύει (πρεζέμποροι, νταβατζήδες κ.λ). Των αδυνάτων αδύνατο να κατέβεις μετά τις 21:00 κάποια πάροδο προς Πατησίων ή Αχαρνών π.χ. για να βρεις ταξί…
Όλοι αυτοί οι συμπολίτες μας θα φύγουν από τα κόμματα που υποστηρίζουν και θα ψηφίσουν όλοι Χ.Α (τουλάχιστον στις δημοτικές εκλογές αν όχι και στις εθνικές).
Αυτούς με ποια επιχειρήματα να προσπαθήσουμε να τους φέρουμε πίσω;;;
Με επιχειρήματα του στιλ “ναι αλλά ξέρετε, ο Παππάς στα νιάτα έβγαζε φωτογραφίες με χιτλερική στολή και είναι αρνητής του Ολοκαυτώματος”;;;
Αυτά είναι τα επιχειρήματά μας για να αποτρέψουμε τον κόσμο να ψηφίσει Χ.Α;;;
Τον κόσμο που είναι θύματα (ή εν δυνάμει θύματα) της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών, του θράσους των λαθρομεταναστών, του παραεμπορίου των λαθρομεταναστών, της ατιμωρησίας υψηλά ιστάμενων κτλ. ΔΕΝ τους νοιάζει εάν ο Παππάς και ο Κασιδιάρης αρνούνται το Ολοκαύτωμα των Εβραίων!!!
ΔΕΝ τους νοιάζει τελεία και παύλα.
Η κυβέρνηση έκανε (προσωπική μου εκτίμηση) το ΜΕΓΑ σφάλμα και αντί να χτυπήσει τα αίτια που στέλνουν τον κόσμο στη Χ.Α, χτύπησε την ηγεσία της φυλακίζοντάς την, προσπαθώντας να πείσει τον κόσμο ότι, παρόλο που η Χ.Α είναι το μοναδικό κόμμα που λέει καθαρά “έξω οι λαθρομετανάστες”, δεν αξίζει την ψήφο μας επειδή ο Λαγός πουλούσε προστασία στα στριπτηζάδικα στον Πειραιά και ο Παππάς αρνείται το ολοκαύτωμα των Εβραίων…

helios είπε:
”Ζεύγος (χωριανοί) ηλικιωμένων στα Πατήσια (Αγ. Ελευθέριος) έχουν ιδιόκτητο διαμέρισμα στον 5ον όροφο πολυκατοικίας στην Γεωργίου Μαριδάκη. Από τα 28 διαμερίσματα, στα 25 μένουν αλλοδαποί (Αλβανοί που ίσως έχουν χαρτιά αλλά οι περισσότεροι Κούρδοι, Αφγανοί και Ιρακινοί). Τραγική κατάσταση που εξαπλώνεται συνεχώς και όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνας. Ποιος Έλληνας θα νοικιάσει/αγοράσει ένα διαμέρισμα σε μια τέτοια πολυκατοικία; Ποιος Έλληνας θα αφήσει να εγκατασταθεί το παιδί του που σπουδάζει στην Αθήνα σε μια τέτοια περιοχή; Χίλιες φορές θα το στείλει έξω.
Για να ξανα κατακτηθούν αυτές οι περιοχές(γιατί εκεί καταντήσαμε) χρειάζεται τεράστια προσπάθεια, χρόνος και χρήμα και πάνω από όλα ένα οργανωμένο σχέδιο. Βλέπετε να αναλαμβάνει κανείς μια τέτοια πρωτοβουλία;

Αβαδδών είπε:
“Τελικά έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν με τη Χρυσή Αυγή; Θα την εξαρθρώσουν, θα την κλείσουν στη φυλακή ή θα συνεχίσουν να την ανέχονται κατ’ αυτόν τον τρόπο.”
Η πιθανότητα αθώωσης επί της οποίας θα αποφανθεί η ‘ανεξάρτητη’ Δικαιοσύνη της Ελληνικής ‘Δημοκρατίας’ δεν υπάρχει καν ως ενδεχόμενη εξέλιξη?

Μην ξεχάσω να ξυπνήσω είπε:
Όλα αυτά θα απαντηθούν στην κάλπη… Αλλά, όσο υπάρχει Στουρνάρας και Βενιζέλοι, όσο προκλητικά καλύπτουν του κλέφτες και τα απίστευτα σκάνδαλα, όσο η κοινωνία οδηγείται στην απόλυτη εξαθλίωση, οι κορώνες του κυρίου Κεδίκογλου, αλίμονο, δεν μπορούν να ανακόψουν την άνοδο της ΧΑ… Και όσο αργούν οι εκλογές τόσο περισσότερο η κατάσταση ξεφεύγει…

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών