Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 30, 2013

ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ – ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;

svvdvdv
Γράφει ο Αντίοχος.

Λυσσάνε στην κυριολεξία από το κακό τους κι έχουν χάσει κάθε μέτρο τα κανάλια της διαπλοκής και της διαφθοράς, όσο βλέπουν πως δεν έρχεται το… ποθούμενο (η πτώση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής). Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτά εντάσσεται και χθεσινό στημένο «ρεπορτάζ» του mega, για την παρέλαση «στις γειτονιές του Π. Φύσσα». Αρχικά, οι υπάλληλοι του καναλιού του Big Boss διαλαλούσαν με στόμφο πως «Γονείς και μαθητές στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα βροντοφώναξαν το δικό τους όχι στον νεοναζισμό» και πως «οι μαθητές των γυμνασίων και λυκείων παρήλασαν φορώντας αντιναζιστικά περιβραχιόνια», επιδεικνύοντας ταυτόχρονα μικρούς μαθητές στα μανίκια των οποίων κρατικοδίαιτοι  μαρξιστές ινστρούχτορες που........
παριστάνουν τους «καθηγητές» είχαν κολλήσει «αντιναζιστικά» αυτοκόλλητα. Εν συνεχεία, οι υπάλληλοι του κυρίου «Πάρτα Όλα», μετέδωσαν πως μετά το τέλος της παρέλασης «κάτοικοι της περιοχής μπήκαν στην παρέλαση για να εκφράσουν την αντίθεσή τους…». Οι «κάτοικοι της περιοχής» ήταν κάποιοι επαγγελματίες κομμουνιστές του ΠΑΜΕ και κρατικοδίαιτοι πρώην πρασινοφρουροί και νυν αριστεριστές εργατοπατέρες (όπως π.χ. ο διαβόητος Σταματόπουλος του Μετρό κ.α.).
Αμέσως μετά την παρέλαση των εργατοπατέρων, κορυφώθηκε η πρόκληση με ανοιχτή προτροπή για μαζική βιολογική εξολόθρευση όλων των χρυσαυγιτών (προφανώς και των ψηφοφόρων…), από άγνωστο γηραιό «κύριο», κομμουνιστή προφανώς. Ιδού η επίμαχη δήλωση, την οποία υπερήφανα έδειχνε και ξανάδειχνε το mega-λο κανάλι σ’ όλα τα χθεσινά δελτία ειδήσεων: «Να τους εξολοθρεύσουν όλους. Να μην αφήσουν κανέναν. Μόνο αυτό τους αξίζει». Η δήλωση είναι σαφέστατη και δεν επιδέχεται καμίας αμφιβολίας ή παρερμηνείας, ότι ίσως εννοούσε «πολιτική εξολόθρευση» της Χρυσής Αυγής κ.τ.λ. Ο αχαρακτήριστος αυτός κομμουνιστής προτρέπει ανοιχτά σε μαζικές δολοφονίες ανθρώπων και το «σοβαρό», «δημοκρατικό» και «αξιόπιστο» κανάλι mega προβάλλει και ξαναπροβάλλει σ’ όλα τα δελτία ειδήσεων τη δολοφονική αυτή προτροπή. Εισαγγελέας υπάρχει;

6 σχόλια:

  1. ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΗ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλοι, ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ zougla.gr την συνεντευξη του Κασιδιαρη Στον Τριανταφυλοπουλο !!!! Ο Τριανταφυλοπουλος ειπε οτι ντρεπεται για την σκευωρια της κυβερνησης και οτι η δημοσκοπηση στο σταθρο σταθμισμενο δειγμα 2000 ατομων, που εχουν ενταχθει απο 7 ετιας ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗ , σαν προθεση ψηφου, γιατ βγαζει ΠΡΩΤΗ την Χρυση Αυγη , και θελει να την επαναλαβει για να ειναι σιγουρος !!! Παντως ανακοινωσε οτι η ΧΔ.Α βγηκε πρωτη !!!

    Φιλε διαχειριστη ,σπευσε να ανεβασεις την συνεντευξη, οπου ο Κασοιδιαρης ειναι καλύτερος απο οποτεδηποτε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είναι δυνατόν ο τύπος να μην βγάζει την δημοσκόπηση γιατί δε του αρέσει το ποσοστό;
      Και τι κάνει τώρα δηλαδή, λέει έμμεσα στους συμμετέχοντες της δημοσκοπήσεως, την επόμενη βδομάδα να προσέχουν τι ρίχνουν γιατί θα έχουμε δράματα.

      ΑΜΕΣΑ πρέπει η ΧΑ να απομονώσει τα αποσπάσματα και να το ανεβάσει ως αυτόνομο video για να τύχει διαμοίρασης στο δίκτυο.
      Άκου εκεί, δεν θα βγάλει τα αποτελέσματα!
      ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΡΕ!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Η "δικαιοσύνη" δεν θα κινηθεί από μόνη της (ως ώφειλε). Πρέπει να γίνει μήνυση από την Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμαρχε...ο πάνσοφος λαός λέει..."πρόσεχε τι εύχεσαι..."

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παππού, αντε να πιείς κανένα τίλιο που ονειρεύεσαι και σφαγές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών